Η εμπειρία μου απο τα χαπια αποβολής cytotec μετα απο παλινδρομη κύηση
Από
Sonia82, in Δύσκολες στιγμές...!
-
-
- 4 απαντήσεις
- 234 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 4.962 εμφανίσεις
-
Περίοδος μετά από απόξεση / παλλίνδρομη
Από Guest andro2, in Θέλω να γίνω μαμά/μπαμπάς
- 705 απαντήσεις
- 228.371 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 628 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 56 εμφανίσεις
-
- 9 απαντήσεις
- 9.466 εμφανίσεις
-
- 30 απαντήσεις
- 21.770 εμφανίσεις
-
- 247 απαντήσεις
- 119.127 εμφανίσεις
-
- 1 απάντηση
- 171 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 279 εμφανίσεις
-
Αίτηση στα ΕΣΠΑ για παιδικό σταθμο
Από dama87, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 9 απαντήσεις
- 707 εμφανίσεις
-
- 24 απαντήσεις
- 12.386 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από loukia94,Γεια σας ,
Εχω μια απορία αν ξερετε να μου την απαντησετε ! Ημουν κανονικα στην 8η εβδομαδα μετα απο επισκεψη στον γιατρο μου δεν υπηρχε το εμβρυο μονο ο σακος ουτε καρδιακος παλμος λεγοντας μου οτι εχουμε παλινδρομηση κυηση και προχωρουμε σε αποξεση ! Κλεινοντας ραντεβου σημερα παω για αποξεση μετα που εβαλα το βραδυ της προηγουμενης νυχτας 1 δισκιο cytotec κολπικα ξυπνησα σημερα το πρωι χωρις κανενα συμπτωμα ουτε καν αιμμοραγια και παω για αποξεση. Μπαινοντας χειρουργειο ο ιατρος μου πριν με κοιμησουν βαζει τον υπερηχο και βλεπει εμβρυο πολυ μικρο περιπου 5μιση εβδομαδων μου ειπε και ακουει και καρδιακο παλμο 87 .. και δεν μ εκανε αποξεση μου ειπε να ξαναπαω σε 4 μερες και να βαζω cyclogest πρωι βραδυ .. εχει ξανασυμβει σε καποια αυτο; Ειναι ανησυχητικο το εμβρυο να εχει καποιο προβλημα ειτε οτι δεν θα ειναι βιωσιμο ; -
Από Nikpan316,Καλησπέρα. Τελευταία περίοδος της γυναίκας μου 16-12 κάναμε ένα τεστ 22-1 και βγήκε θετικό. Πάμε στο γιατρό 31-1 με χοριακη 1441 και προγεστερονη 0.47.ο γιατρός την θεώρησε πολύ μικρή έδωσε utrogestan 3 φορές τη μέρα 200 mg την επόμενη μέρα χοριακη 1115 και προγεστερονη 41.3..ο γιατρός λέει πως υπάρχει ελπίδα γτ αλλά βλέπει στον υπέρηχο αλλά στις εξετάσεις. Υποστηρίζει πως είναι 6.5 εβδομάδων και καρδιά δεν ακούει. Τρελαίνομαι αλλά ήταν η 1η εγκυμοσύνη. Εγώ το χώρο πάρει απόφαση πως τελείωσε. Κάποιος να χει εμπειρία παρόμοια?
-
Από 4vasso4,Γεια σας, δυστυχως η εγκυμοσυνη μου δεν παει καλα, ειμαι στην 9ή βδομαδα κ η χοριακες ολο και πεφτουν. Δεν εχω δει καθολου αιμα ομως στους υπεριχους δεν ακουμε καρδια ουτε φαινεται καθαρα εμβρυο. Στο νοσοκομειο μου ειπαν οτι θα μου δωσουν χαπια για να αποβαλω κ ηθελα να ρωτησω αν την εχει περασει καμια σας αυτη την διαδικασια; θα πονεσω φρικτα οπως φανταζομαι; μηπως θα ηταν καλυτερα να παω ιδιωτικα για αποξεση;
-
Από birmgirl,kopelles geia sas!
molis ekana apoksesi kai irtha spiti mou all exw arketo pono! einai fisiologiko? kathe apadisi ine simantiki gia mena! -
Από Mountain-girl23,Καλησπέρα σας.
Πριν μερικές μέρες έκανα διακοπή κύησης λόγω χρωμοσωμικων ανωμαλιών που εντοπίστηκαν στο έμβρυο (5ος μήνας)
Ο πόνος πολύς όμως ήδη σκέφτομαι και ανυπομονω να περάσει ο καιρός για να μπορέσουμε να κάνουμε νέα προσπάθεια.
Μου λείπει πολύ η κοιλίτσα μου, οι κλωτσιές , θέλω τόσο πολύ να πάρω στην αγκαλιά μου επιτέλους ένα μωράκι και όχι άλλο δάκρυ, στεναχώρια και άγχος.
Είμαι 27. Κάναμε έλεγχο καρυότυπου και εγώ και ο άντρας μου και βγήκαν φυσιολογικοί.
Συνεπώς ήταν ένα τυχαίο γεγονός.
Θέλω να ρωτήσω όσες έχουν βρεθεί σε αυτή τη θέση (και με τις ίδιες προϋποθέσεις, δηλαδή φυσιολογικοί γονείς, τυχαία χρωμοσωμικη ανωμαλία) , στην επόμενη προσπάθεια που κάνατε είχατε ξεκινήσει φυλλικό οξύ νωρίτερα? 'η κάτι άλλο ?
Φοβάμαι δεν μπορώ να πω, είναι και πρόσφατος ο πόνος ακόμα αλλά θέλω να οργανωθω καλύτερα αυτή την φορά.
-
Από thokos,Μανούλες και wannabe μανούλες..
άνοιξα αυτό το κεφάλαιο (τεράστιο indeed) για να μου πείτε την εμπειρία σας και να πάρω κουράγιο!
Έκανα στις 16/08 απόξεση λόγω παλίνδρομης..το ήθελα πολύ αυτό το νινάκι (το πρώτο γαρ) και είχα ενθουσιαστεί..
Τώρα, έχοντας ξεπεράσει κάπως το σοκ της εξέλιξης, και αφού μου ήρθε περίοδος - είμαι πιο αισιόδοξη και ελπίζω σε μια νέα τελειόμηνη εγκυμοσύνη..για την οποία θα ξεκινήσουμε σε κανά δυο μηνάκια ..αλλά να..ώρες ώρες φοβάμαι μήπως εξελιχθεί και η δεύτερη έτσι κι αν θα καταφέρω να συλλάβω τόσο εύκολα όσο στο πρώτο μου...
Τα φώτα σας πλιζζζζζζζζζζζζ...ήταν εύκολο για σας; και πήγαν όλα καλά; -
Από freedom1,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΥΗΣΗΣ ΛΟΓΟ ΧΡΩΜΟΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΩΜΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΟΛΟ Κ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΩ Κ ΜΑΘΑΙΝΩ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΩΔΥΝΗ Κ ΨΥΧΟΦΘΟΡΟ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ!ΑΝ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΠ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ???ΕΙΔΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΛΟΓΟ ΞΑΦΝΙΚΗΣ Κ ΑΠΟΤΟΜΗΣ ΑΝΩΔΟΥ ΣΑΚΧΑΡΟΥ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΟΙ 2 ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!
ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΑΣ ΓΡΑΨΕΙ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ "ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ" ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ..!!!!!! -
Από winter,kalhmera!prosfata ematha oti eimai egkyos.me to atomo poy emeina exoyme xwrisei kai exoyn mpei polla anamesa mas.thelei na einai mazi moy se olh thn diadikasia ths ektrwshs.alla den thelw!ntrepomai kai niwthw asxhma.thelw na eimai monh moy alla jerw oti tha to parei asxhma oti telika den eimai kai ton koroideyw.eida oti lete gia allh mia diadikasia thn ινομυωματος .mporeite na moy peite ti einai ayto kai ti diadikasia ginete.kai an einai pio eykolo?
-