Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

παιδικοι σταθμοι κ ΕΣΠΑ

Recommended Posts

Κορίτσια έχετε καταλάβει πώς θα γινουν φετος οι εγγραφες στους παιδικους μέσω εσπα;Περυσι δηλωσαμε παιδικους κ μας πήραν αναλογα με τα μορια μας.Φέτος λενε θα παρουμε εμεις τα voucher κ θα παμε εμεις να γραφουμε στον παιδικο της επιλογης μας.Πώς όμως όποιος προλάβει πρώτος δεν θα υπάρχει καμια προυποθεση(μορια πχ)ετσι όποιος φτασει πρώτος κ κανει εγγραφη;Κ πώς θα ξερουμε αν εχουν γινει ολα με αντικειμενικο τροπο γιατι ακουω κ κατι παλαβα οτι πχ πληρωνουν για να κλεισουν θεσεις στους ιδιωτικους κ αλλα τέτοια.Αλλα κ το να τρεξουμε κ οποιος προλαβει κ αυτο μου φαινεται τρελο.

Διαφημίσεις

Κορίτσια έχετε καταλάβει πώς θα γινουν φετος οι εγγραφες στους παιδικους μέσω εσπα;Περυσι δηλωσαμε παιδικους κ μας πήραν αναλογα με τα μορια μας.Φέτος λενε θα παρουμε εμεις τα voucher κ θα παμε εμεις να γραφουμε στον παιδικο της επιλογης μας.Πώς όμως όποιος προλάβει πρώτος δεν θα υπάρχει καμια προυποθεση(μορια πχ)ετσι όποιος φτασει πρώτος κ κανει εγγραφη;Κ πώς θα ξερουμε αν εχουν γινει ολα με αντικειμενικο τροπο γιατι ακουω κ κατι παλαβα οτι πχ πληρωνουν για να κλεισουν θεσεις στους ιδιωτικους κ αλλα τέτοια.Αλλα κ το να τρεξουμε κ οποιος προλαβει κ αυτο μου φαινεται τρελο.

Πράγματι, έτσι θα γίνει, παίρνεις το voucher και πας στον παιδικό της επιλογής σου, εαν δεν βρεις στην δεύτερη επιλογή σου και ουτω καθ' εξής. Μπούσουλας γενικά υπάρχει, υποθέτω, γιατί έτσι κι αλλιώς έχεις γράψει στη αίτηση σου τους παιδικούς της επιλογής σου. Τώρα να πληρώνεις μου φαίνεται λίγο παρατραβηγμένο, εαν έχουν τόσα λέφτα και για τόσο ανούσια πράγματα, ας μην κάνανε αιτήσεις μέσω ΕΣΠΑ και ας δίναν την θέση τους σε κάποιον που δεν έχει. Επίσης για ποιον λόγο θεωρείτο "προϋποθεση" τα περισσότερα μόρια για να πάνε στην πρώτη επιλογή. Κανονικά για μένα θα έπρεπε πρώτα από όλα προϋποθεση να είναι η διεύθυνση κατοικίας. Όχι οι κάτοικοι του Αγ. Δημητρίου να κάνουν αίτησεις στον Άλιμο, οι του Άλιμού στην Γλυφάδα και οι της Γλυφάδας στην Εκάλη:shock:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα.Όταν λεμε δινουν χρήματα δεν εννοουν προφανως το ποσο που θα εδιναν για τον παιδικο ολη τη χρονια,επισης δεν ειναι καθολου ασημαντο το θεμα ειδικα για καποιους που αυτος ο τροπος για να παει το παιδι τους παιδικο γιατι δεν εχουν χρηματα να το στειλουν αλλιώς.

Τωρα για τα μορια καποια σημασια εχουν δεν βγαινουν τυχαια κ προφανως πρεπει να προηγουνται αυτοι που εχουν τα περισσοτερα όπως περυσι(αν κ δεν με συμφερει αυτο που λεω γιατι δεν εχω πολλα).Η σημειωση των παιδικων σταθμών ηταν προαιρετικη κ φανταζομαι πως δεν θα παιζει τοσο μεγαλο ρολο.

Δεν ειναι τόσο απλά τα πράγματα.Όταν λεμε δινουν χρήματα δεν εννοουν προφανως το ποσο που θα εδιναν για τον παιδικο ολη τη χρονια,επισης δεν ειναι καθολου ασημαντο το θεμα ειδικα για καποιους που αυτος ο τροπος για να παει το παιδι τους παιδικο γιατι δεν εχουν χρηματα να το στειλουν αλλιώς.

Τωρα για τα μορια καποια σημασια εχουν δεν βγαινουν τυχαια κ προφανως πρεπει να προηγουνται αυτοι που εχουν τα περισσοτερα όπως περυσι(αν κ δεν με συμφερει αυτο που λεω γιατι δεν εχω πολλα).Η σημειωση των παιδικων σταθμών ηταν προαιρετικη κ φανταζομαι πως δεν θα παιζει τοσο μεγαλο ρολο.

Όχι, δεν με κατάλαβες (ή μπορεί εγώ να μην κατάλαβα). Εννοείτε, όποιος έχει περισσότερα μόρια να έχει προβάδισμα στο να χρηματοδοτηθεί από το ΕΣΠΑ, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να έχει προβάδισμα στο να μπει απαραιτήτως στην πρώτη του επιλογή (παιδικού σταθμού)? Σε αυτό θα έπρεπε να παίζει ρόλό να μπεί στο πιο κοντινό του (σε απόσταση) παιδικό σταθμό πχ. ή στο πιο κοντινό σε απόσταστή από γιαγιά - παππού ή όποιος παραλαμβάνει το παιδί πχ. (Βασικά μπορεί να υπάρχει λόγος που δεν έχω σκεφτεί :oops:).

Εγώ το θεωρώ παρατραβηγμένο να πληρώνουν μόνο και μόνο για να κρατήσουν μια θέση, τι να πω, μάλλον είμαι πολύ αισιόδοξη. Το να μιλήσουν εκ των προτέρων με τον παιδικό σταθμό που τους ενδιαφέρει και να τους πουν να τους κρατήσουν μια θέση πχ επειδή το παιδί έχει κινητικά προβλήματα και είναι ο μόνος παιδικός σταθμός (σε κοντινή εμβέλεια) που δεν έχει σκαλιά, καλά κάνουν και την κρατάνε αλλά όχι να τους πληρώσουν κιόλας.

Πω πω ξέρεις τι θα γίνει όταν θα βγουν τα οριστικά αποτελέσματα ε? θα υπάρχει σειρά από τις 5 το πρωι.:shock:

LAAFp2.png

JRM4p2.png