Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πρόωρη εμμηνόπαυση κι εξωσωματική

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλες και όλους!

Είμαι καινούρια κι εγω στην παρέα. Είμαι 35 χρονών και πριν από ένα χρόνο ανακάλυψα ότι είχα πρόωρη εμμηνόπαυση. Έχω ήδη μία κορούλα 3,5 χρονών και προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε δεύτερο παιδάκι.

Να μη σας τα πολυλογώ μετά από έναν δύσκολο χειμώνα που προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι οι ωοθήκες μου "γέρασαν", και μετά από τέσσερις κύκλους cyclacur και διακοπή τους το Μάιο για να δούμε πώς θα αντιδράσει το σώμα μου, ήρθε η πολυπόθητη περίοδος από μόνη της. Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν έκανα την πρώτη μου ωοληψία στην οποία πήρα ένα ωοθυλάκιο με ένα ωάριο που γονιμοποιήθηκε και καταψύξαμε το έμβρυο. Τώρα στη δεύτερη περίοδο την έκτη μέρα δεν είδε τίποτα στον υπέρηχο ο γυναικολόγος αλλά ξεκίνησα altermon και πάλι υπέρηχο τη Δευτέρα.

Είμαι καινούρια και σήμερα διαβάζοντας πολλές από τις συζητήσεις, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν πολλά πράγματα εδώ. Μια συμπαράσταση ζητάω μονάχα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσι...

Υπομονη θελει και γερα νευρα και ολα ειναι δυνατα..

Προσπαθησε να εισαι οσο πιο ηρεμη γινεται , βαλτο στοχο, και ειτε πιο ευκολα ειτε πιο δυσκολα οταν θα το πετυχεις θα ξεχασεις τις οποιος δυσκολιες περασες..

preg.png

Είμαι καινούρια κι εγω στην παρέα. Είμαι 35 χρονών και πριν από ένα χρόνο ανακάλυψα ότι είχα πρόωρη εμμηνόπαυση. Έχω ήδη μία κορούλα 3,5 χρονών και προσπαθούσαμε να αποκτήσουμε δεύτερο παιδάκι.

Να μη σας τα πολυλογώ μετά από έναν δύσκολο χειμώνα που προσπαθούσα να συνειδητοποιήσω ότι οι ωοθήκες μου "γέρασαν", και μετά από τέσσερις κύκλους cyclacur και διακοπή τους το Μάιο για να δούμε πώς θα αντιδράσει το σώμα μου, ήρθε η πολυπόθητη περίοδος από μόνη της. Τον προηγούμενο μήνα λοιπόν έκανα την πρώτη μου ωοληψία στην οποία πήρα ένα ωοθυλάκιο με ένα ωάριο που γονιμοποιήθηκε και καταψύξαμε το έμβρυο. Τώρα στη δεύτερη περίοδο την έκτη μέρα δεν είδε τίποτα στον υπέρηχο ο γυναικολόγος αλλά ξεκίνησα altermon και πάλι υπέρηχο τη Δευτέρα.

Είμαι καινούρια και σήμερα διαβάζοντας πολλές από τις συζητήσεις, συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κοπέλες που ξέρουν πολλά πράγματα εδώ. Μια συμπαράσταση ζητάω μονάχα.

Καλημερα κορίτσι .το σοκ ειναι μεγάλο εγω δυσκολεύομαι ακομα να το συνηδητοποιησω. Κ εμείς προσπαθούμε 3 χρονια. Ξέρω πως ειναι δύσκολο να το διαχειριστείς όλο αυτο αλλα πρέπει να δράσεις.υπομονη πίστη κ επιμονή κ ολα θα γίνουν. Υπάρχουν κοπέλες εδώ μέσα που με πολυ χαμηλη Αμη κ τα κατάφεραν μια χαρα .ελπιζω κ ευχομαι να έχουμε τη ίδια κατάληξη . Να εισαι αισιόδοξη κ να μην χάνεις την πίστη σου να κοιτάς μόνο τον στόχο σου και επίσης να σκέφτεσαι πως τα κατάφερες μια φορά άρα θα ξαναγίνει το σώμα εχει μνήμη.με τη στεναχώρια κ τη θλίψη δεν βγάζουμε τίποτα ίσα ίσα απομακρυνόμαστε απο τον στόχο μας .

Αφού φτιάξατε έμβρυο είστε σε καλό δρόμο! Δεν δίνουν όλοι οι κύκλοι ωάρια όταν το απόθεμα είναι χαμηλό... Υπομονή, συνέχισε τους υπερήχους και τις ωοληψίες κι αφού έχεις ήδη ένα κοριτσάκι δες το πιό χαλαρά και μην αγχώνεσαι καθόλου! Καλή επιτυχία!

I 'm a happy twin mom

Διαφημίσεις

Καλημέρα Κασσάνδρα!! Είμαι και γω νέα στο φόρουμ...να χαίρεσαι το κοριτσακι σου και να ξέρεις ότι είσαι απο τις τυχερες που εχουν ηδη ενα παιδακι...ότι εγινε εστω και μια φορα ειναι ευκολοτερο να ξαναγινει, η πρώτη φορα ειναι η δυσκολη...αφου το εβαλες στοχο,θα αποκτησεις και δευτερο μωρο...κι εγω με φυσικους κυκλους πηγα, ξερω το ποσο επιπονη διαδικασια ειναι, ποσο ψυχοφθορα...εχε υπομονη κι ολα θα γινουν!

preg.png

• 1 year later...

Καλημέρα κορίτσια είμαι καινούρια και εγώ εδώ και έχω προωρη εμμηνοπαυση και είμαι σχεδον  32. Τώρα θα ξεκινήσω και εγώ τη διαδικασία μήπως και βρούμε τίποτα. 

• 3 weeks later...

Και εγώ ομοιοπαθουσα με σας, χάλια ωάρια, πρόωρη ωορρηξία έκανα μια θεραπεία 3 μηνων και έμεινα έγκυος αμέσως με εξωσωματική.  Εύχομαι τα καλύτερα. 

• Like 1

• 11 months later...
On 11/5/2017 at 11:58 AM, august18 said:

Και εγώ ομοιοπαθουσα με σας, χάλια ωάρια, πρόωρη ωορρηξία έκανα μια θεραπεία 3 μηνων και έμεινα έγκυος αμέσως με εξωσωματική.  Εύχομαι τα καλύτερα. 

Τι θεραπεία? Να σου ζήσει!!!

Διαφημίσεις

• 1 month later...
On 5/11/2017 at 11:58 ΠΜ, august18 είπε:

Tα φαρμακα για την εξωσωματικη δεν ειναι επικινδυνα?

• 2 weeks later...
On 27 Νοεμβρίου 2018 at 10:25 ΜΜ, Κωνσταντινα Πετειναρη είπε:

Tα φαρμακα για την εξωσωματικη δεν ειναι επικινδυνα?

Νομίζω ότι η καλύτερη πηγή πληροφόρησης πάνω στο συγκεκριμένο θέμα είναι μία συζήτηση με έναν εξειδικευμένο γιατρό. Αυτός θα σου εξηγήσει όλες τις παραμέτρους του θέματος. Γενικά πάντως αυτό που ακούγεται είναι ότι μπορεί να παρουσιάζουν κινδύνους για γυναίκες με βεβαρημένο οικογενειακό ιστορικό καρκίνου και όταν ξεπερνούν έναν λογικό αριθμό προσπαθειών. Περισσότερα όμως από τους ειδικούς!

• 1 month later...

Καλησπερα , ΑΜΗ 0,1 .

Εκανα 1η προσπαθεια μετα απο δωρεα ωαριων πριν λιγες μέρες. Δεν τεθηκε σχεδον καθολου συζητηση για δικα μ8υ ωστε να μην χασουμε χρονο.

Εγινε εμβρυομεταφορα 2 εμβρυων  κι εχω καταψυξει 2 βλαστοκυστες. 

Ολα αυτα με τον γιατρο Καλογεροπουλο Σπυρο στο Medimall. 

Σε 1 εβδομαδα εχω την χοριακη.

Θα δειξει ...παρακαλαω να πανε ολα καλα ! 

Ειναι καμια που εκανε εξωσωματικη με δωρεα και πέτυχε με την 1η????

18 ώρες πρίν, dimitra81 είπε:

Καλησπερα , ΑΜΗ 0,1 .

Εκανα 1η προσπαθεια μετα απο δωρεα ωαριων πριν λιγες μέρες. Δεν τεθηκε σχεδον καθολου συζητηση για δικα μ8υ ωστε να μην χασουμε χρονο.

Εγινε εμβρυομεταφορα 2 εμβρυων  κι εχω καταψυξει 2 βλαστοκυστες. 

Ολα αυτα με τον γιατρο Καλογεροπουλο Σπυρο στο Medimall. 

Σε 1 εβδομαδα εχω την χοριακη.

Θα δειξει ...παρακαλαω να πανε ολα καλα ! 

Ειναι καμια που εκανε εξωσωματικη με δωρεα και πέτυχε με την 1η????

Κορίτσι καλημέρα. Μπράβο από μένα για την γρήγορη απόφαση. Εγώ έχασα αρκετό χρόνο...Πάρα πολλά κορίτσια πέτυχαν με την πρώτη, εγώ είμαι μία απο αυτές.

Πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι. Θα την έχεις!

• Thanks 1

3 ώρες πρίν, Daphne259 είπε:

Κορίτσι καλημέρα. Μπράβο από μένα για την γρήγορη απόφαση. Εγώ έχασα αρκετό χρόνο...Πάρα πολλά κορίτσια πέτυχαν με την πρώτη, εγώ είμαι μία απο αυτές.

Πολύ καλή επιτυχία σου εύχομαι. Θα την έχεις!

Σε ευχαριστω πολυ !! Δεν εχω δει καθολου αιμα, που σχεδον ολες λενε οτι ειδαν ...

Με ποναει λιγο η μεση κ εχω τα κλασικα πονακια χαμηλα.

Μετα την εμβρυομεταφορα ειχα κανει λιγο δεκατα αλλα ο γιατρος ειπε οτι συμβαινει κ ειναι καλο...

Στις 4/2 κανω την χοριακη ...κι εσυ με δωρεα ωαριων ? 

Διαβασα τοσα για αποτυχημενες προσπαθειες που με πηρε λιγο απο κατω ..χαιρομαι που τα καταφερες με την πρωτη ! 

Οσοι εχουν προχωρησει τελικα με δωρεα ωαριων δεν πολυγραφουν νομιζω ε ? 

Κοριτσια καμια αλλη που να εχει θετικη εμπειρια με δωρεα ωαριων ????

Διαφημίσεις

πρίν από 34 λεπτά , dimitra81 είπε:

Σε ευχαριστω πολυ !! Δεν εχω δει καθολου αιμα, που σχεδον ολες λενε οτι ειδαν ...

Με ποναει λιγο η μεση κ εχω τα κλασικα πονακια χαμηλα.

Μετα την εμβρυομεταφορα ειχα κανει λιγο δεκατα αλλα ο γιατρος ειπε οτι συμβαινει κ ειναι καλο...

Στις 4/2 κανω την χοριακη ...κι εσυ με δωρεα ωαριων ? 

Διαβασα τοσα για αποτυχημενες προσπαθειες που με πηρε λιγο απο κατω ..χαιρομαι που τα καταφερες με την πρωτη ! 

Οσοι εχουν προχωρησει τελικα με δωρεα ωαριων δεν πολυγραφουν νομιζω ε ? 

Κοριτσια καμια αλλη που να εχει θετικη εμπειρια με δωρεα ωαριων ????

Μη σε ανησυχεί η απουσία αίματος, δεν έχουν όλες!

Εχουμε ολόκληρο θέμα στο parents cafe! Αν θες έλα στην παρεούλα μας εκεί, θα σε καλωσορίσουν όλες οι κοπέλες !!!!  :)

Καλησπέρα και από μένα κορίτσια!  4 εξωσωματικες  με δωρεα! Η 1 η αποτυχία, η 2 η έπιασε αλλά απέβαλα στον 1,5 ΜΉΝΑ,  Η 3ή αποτυχία επίσης και τσουπ η 4 η καί τυχερή τα  δίδυμακια μου που είναι τώρα στον 8ο. Μην πτοηστε με τίποτα.  Ότι είναι να γίνει θα γίνει.  Όλα γίνονται για καλό και η αΠοτυχια ακόμα. Κ φυσικα δεν θελει άγχος.  Καλή επιτυχία daphne259.ξεκούραση προς το παρόν και όλα θα γίνουν!  Καλά αποτελέσματα λοιπόν και αν μπορώ να φανώ χρήσιμη σε κάποια ερώτηση εδώ θα είμαι!  Επίσης ξέρω ότι χρειάζονται κάποια αυτοκόλλητα που ανεβάζουν την ορμόνη και βοηθάνε να αυξηθεί το ενδομητριο.  Τα χρησιμοποιούσα και γω.  Καλό βράδυ! !!