Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Πανεπιστημιακό Λάρισας Γυναικολόγοι

Recommended Posts

Καλό μήνα :) Χρειάζομαι τα φώτα σας!! Θέλω να μου πείτε γνώμες / εμπειρίες για τους γυναικολόγους του ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ. Υπάρχει Λιάλιος κ Νταφόπουλος; Ποια η γνώμη σας για αυτούς; Εσείς ποιον είχατε εκεί; Οι καιροί είναι δύσκολοι κ θα με βοηθήσετε πολύ αν απαντήσετε....

Διαφημίσεις

Καλημερα!Εγω ειχα τον κ. Λιαλιο..εμεινα ΑΠΟΛΥΤΑ ευχαριστημενη...Το παλεψε πολλες ωρες κι αυτος μαζι με μενα...ηταν αψογος!Το μονο "ελαττωμα" εαν θεωρειτε ειναι οτι δεν ειναι πολυ γλυκος και ομιλητικος παντα...ειναι σοβαρος αλλα εμενα δεν με ενοχλησε καθολου!

hIRop2.png

Καλημέρα μπουμπου! Γεννησες φυσιολογικά δηλαδή; Το νοσοκομείο ήταν εντάξει απέναντι στις ανάγκες σου; Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου...

Καλημερα και παλι...ναι με εβαλε με προκληση τοκετου και το παλεψαμε να βγει με φυσιολογικο τοκετο και εγινε...ηταν ολα μια χαρα!Μαιες προσωπικο ΟΛΑ αψογα..ολοι απο πανω μας να μας μιλανε να μας προσεχουν ειμαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ 100%!Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια βεβαια..καλο ειναι να ακουσεις κι αλλες γνωμες!

Σε ευχαριστω και με το καλο να ερθει το μπεμπακι σας γερο κι ευτυχισμενο!

hIRop2.png

Καλημερα και παλι...ναι με εβαλε με προκληση τοκετου και το παλεψαμε να βγει με φυσιολογικο τοκετο και εγινε...ηταν ολα μια χαρα!Μαιες προσωπικο ΟΛΑ αψογα..ολοι απο πανω μας να μας μιλανε να μας προσεχουν ειμαι ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ 100%!Αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια βεβαια..καλο ειναι να ακουσεις κι αλλες γνωμες!

Σε ευχαριστω και με το καλο να ερθει το μπεμπακι σας γερο κι ευτυχισμενο!

Ευχαριστούμε πολύ

Διαφημίσεις

• 5 months later...

Χαιρεται.. Νεα ειμαι εδω στην ομαδα σας κ χρειαζομαι βοηθεια! Περιμενω 2ο μωρακι κ σκεφτομαι να παω στο πανεπ. Ηθελα ομως γιατρο που να δεχτει να γεννησω φυσιολογικα (τουλαχιστον να προσπαθησω!). το λεω γιατι η πρωτη γεννα ηταν με καισαρικη κ εχω ακουσει οτι στο νοσοκομειο δεν δεχονται με τη δευτερη φυσιολογικα... Μονο σε κλινικη γινεται αυτο!