Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΤΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΒ;;

Recommended Posts

Υπάρχουν πολλές φορές, που έχω χάσει ενημερωτικές εκπομπές με ωραία θέματα, που αφορούν σε εμάς τους γονείς, ή και σχέσεις αλλά και πολλές άλλες με ιδιαίτερα ενδιαφέροντες καλεσμένους.

Πολλές φορές χάνω και πολύ ωραίες ταινίες, και όταν εκ των υστέρων μαθαίνω τί έχασα, σκάω!!!!

Θα μου πείτε μπορούμε να ενημερωθούμε από το ίντερνετ για ότι παίζει καθημερινά. Αλλά νομίζω πως ξεχνιόμαστε να το κάνουμε.

Ας γράφουμε λοιπόν εδώ οτιδήποτε καλό μαθαίνουμε ότι παίζει στην ΤΒ, για να μην τα χάνουμε τα "καλά"!! :wink::D:D

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Μαράκι, Ρούλα, Κυριακή....χαίρομαι που σας άρεσε η ιδέα μου!!!!! :wink::D:D:D

Προχθές στην εκπομπή "στα άκρα" στη ΝΕΤ, είχε έναν ψυχίατρο διακεκριμένο, καθηγητή σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου, που έλεγε πολύ ωραία πράγματα, για γονείς, σχέσεις, παιδιά και διάφορα άλλα. Η αδερφή μου με πήρε τηλ να το δώ!!!Στην προηγούμενη εκπομπή που ήταν πάλι ο ίδιος καλεσμένος είπε πολλά χρήσιμα, αλλά το έχασα. :?

Αλλά και για ταινίες....δεν τσαντίζεστε όταν δεν παίρνετε χαμπάρι....και το μαθαίνετε την επομενη μέρα;;; :?:?

n3kPp3.png

zewgp3.png

Αποψε εχει στους Νεους Φακέλους 23:00 στο ΣΚΑΙ ενα καλο ρεπορταζ με την οικονομική κρίση στην ΙΣΛΑΝΔΙΑ. Το έκανε η Σοφια Παπαϊωάννου και μιλάει για την χρεωκοπία της χωρας αυτής. Για να δουμε τι πρέπει να αποφυγουμε εμείς.

Διαφημίσεις

Επείδή η ζωή είναι ήδη ένα δράμα καλό είναι να γελάμε και λίγο...όσοι θέλετε να δείτε κάτι διασκεδαστικό..και δοκιμασμένο :lol: ...δείτε την "Πολυκατοικία"...σε όσους δεν αρέσουν οι σειρές απλά "να αλλάξουν κανάλι".

Χρήστο γιέ μου είσαι αυτός που με κρατά στην ζωή28895neov1jnyq0.gif

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ - ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 24:00

Οι «Άγιοι των Εξαρχείων» στους «Πρωταγωνιστές»

Την επόμενη μέρα από την επέτειο του Πολυτεχνείου, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου, στις 24:00

οι «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα σε τρεις απόντες:

Στον Νικόλα Άσιμο, την Κατερίνα Γώγου και τον Παύλο Σιδηρόπουλο.

«Οι δικοί μας Άγιοι» όπως τους αναφέρει στο τελευταίο του βιβλίο για τα Εξάρχεια,

ο Λεωνίδας Χρηστάκης. Στην εκπομπή μιλούν 14 πρόσωπα.

Ανάμεσα τους στενοί συγγενείς (η Μελίνα Σιδηροπούλου , αδελφή του Παύλου Σιδηρόπουλου, ο Κώστας Γώγος , αδελφός της Κατερίνας Γώγου)

αλλά και δημόσια πρόσωπα, όπως ο εκδότης της Οδού Πανός Γιώργος

Χρονάς, ο αναρχικός εκδότης Μιχάλης Πρωτοψάλτης,

ο ηθοποιός Αντώνης Καφετζόπουλος, οι τραγουδιστές Δημήτρης Πουλικάκος και Σωτηρία Λεονάρδου.

Η εκπομπή γυρίστηκε στo αντιεξουσιαστικό στέκι Nosotros στη Θεμιστοκλέους,

τον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο στην πλατεία Εξαρχείων όπου νέοι άνθρωποι επιμορφώνονται και ψυχαγωγούνται.

Από την ταράτσα του Nosotros προβλήθηκαν, μέσω προτζέκτορα, στις πολυκατοικίες των Εξαρχείων οι εικόνες από τη ζωή

των «τριών ηρώων» που θα δούμε στους «Πρωταγωνιστές» της 18ης Νοεμβρίου.

Πηγή http://www.megatv.com/articles.asp?catid=14175&subid=2&tag=11388&pubid=891731

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

http://www.anixneuseis.gr/

Επόμενη εκπομπή 19/11/08:Η φιλοσοφία και η σημασία της για μας σήμερα

Επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τους τόπο και καταθέστε την άποψη σας

τις ερωτήσεις σας και ψηφίστε τι θα θέλατε να συζητήσουν......

Αν χάσετε μία εκπομπή μπορείτε να την παρακολουθείστε online ή να πάρετε

μέρος στη συζήτηση για κάποια από τα θέματα που σας ενδιαφέρουν....

π.χ http://anixneuseis.blogspot.com/

Το δικαίωμά σας να ομιλείτε,δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά

Διαφημίσεις

• 2 weeks later...

Την εκπομπή του Χαρδαβέλα την βλέπετε; Εγώ όχι!! Μόνο ότι ακούσω απο τις άλλες εκπομπές κατα σύμπτωση(όπως αυτή την στιγμή) επειδή φοβάμαι για όσα λέει για το 2012!! Δεν είναι πολύ εφιαλτικά αυτά όλα;

Εγώ προτιμώ να δώ διασκεδαστικά σήριαλ πάντως!!

Δεν την βλέπω..τι λέει για το 2012 ???

Άστα βράστα ούτε να τα πώ δεν θέλω...φρίκαρα που τα άκουσα....μακάρι να μην ισχύει κάτι τέτοιο..

Λοιπόν αύριο προτείνω να δείτε την "Πολυκατοικία" γιατί έχει πολύ πλάκα!!

το είχα ξεχάσει χθες είχε στο πρόγραμμα της Βουλής το ντοκιμαντέρ του

Μάικλ Μουρ <<Ακήρυχτος πόλεμος>> καταπληκτικό!!!!

το είχα ξεχάσει χθες είχε στο πρόγραμμα της Βουλής το ντοκιμαντέρ του

Μάικλ Μουρ <<Ακήρυχτος πόλεμος>> καταπληκτικό!!!!

Το έχω δει και γω. Τέλειο!

Grow up and get a life!

Χθες το βραδυ ειχε τα "ΜΑΤΩΜΕΝΑ ΧΩΜΑΤΑ''Απο τα καλυτερα της χρονιας κατα την αποψη μου αλλα ακομα καλυτερο το βιβλιο-δεν συγκρινεται!!!!!!!!!

QJZup3.png

bxuCp3.png