Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αφου μπορεσα εγω, τοτε σιγουρα θα μπορεσετε κι εσεις!

Recommended Posts

Θελω να περασω ενα μηνυμα αισιοδοξιας. Ημουν ενα χαλι πριν λιγο καιρο και για πολλα χρονια. Αν μπορεσα εγω ο τελειωμενος ανθρωπος να ξανααρχισω, σιγουρα μπορει ο οποιοσδηποτε. Δε λεω οτι γιατρευτηκαν οι πληγες μου, αλλα τουλαχιστον καταφερα και τις καλυψα (προσωρινα?) να μη πονανε. Καλη δυναμη σε οσους εχουν αναγκη. Κουραγιο, μη σταματατε να ονειρευεστε τη ζωη σας οπως τη θελετε. Θα παρετε καποια στιγμη δυναμη απο αυτα τα ονειρα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα.. επειδή διάβασα πριν λίγο ένα θέμα που είχες αναρτήσεις με τα προβλημάτα σου, εύχομαι πραγματικά να σου πάνε όλα καλά αν και θα ήθελα πολυ να μάθω αν δεν έχεις πρόβλημα φυσικά τι άλλαξε απο τον Μαϊο και μετά που είδα την αναρτησή σου.

DOXip3.png

DtXgp3.png

Καλησπερα. Δεν αλλαξε κατι δραματικο στη ζωη μου, αλλα κατι ουσιαστικο. Βρηκα δουλεια ωστε απασχολουμαι μακρυα απο το σπιτι και δεν μενω μονη εγω και ο εαυτος μου πολλες ωρες την ημερα. :). Ασε που ειμαι και κουρασμενη αλλα ευτυχισμενη και αισθανομαι χρησιμη στη κοινωνια και εχω μια μικρη αυτοπεποιθηση οσο αφορα το τι θελω απο τη ζωη μου και τους γυρω μου. Επισης αρχιζω να ταξινομω με σειρα πρωτεραιοτητας ενα ενα τα θεματα μου. Θεωρω πως η καλυτερη ψυχοθεραπεια ειναι η εργασια(εργασιοθεραπεια). Δε λεω ομως πως δεν αισθανομαι $k@T@ καποιες φορες.Επισης κλαιω που και που τις νυχτες αλλα ποτε ΜΑ ΠΟΤΕ το πρωι οταν ξυπναω δεν ειμαι λυπημενη και αυτο για μενα λεει πολλα. Αλλο απο το πρωι να εισαι χαλι και αλλο να ξυπνας με ανεβασμενο ηθικο. Επισκεπτομαι ειδικο και θα αρχισω να κλεινω ενα ενα τα θεματακια μου. Αν "ΣΩΤΗΡΙΑ" δε σε καλυψα και ηθελες κατι συγκεκριμενο να μαθεις, ρωτα με ευχαριστως να μπω σε καποιες λεπτομερειες γιαι να βοηθησω.