Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι βλεπετε στην φωτο-τεστ εγκυμοσυνης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κορίτσια είναι ιδέα μου ή υπάρχει στο τετράγωνο μια αμυδρή ροζ γραμμή?

https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/13844100_10157192435540603_1698519038_o.png?oh=64c8de8656742aeee9cbf4a934a40b9c&oe=57948164

δεν είναι η ιδέα σου! υπάρχει! συγχαρητήρια! :-D:-D:-D

Κράτα το

Κράτα το

https://scontent.fath1-1.fna.fbcdn.net/v/t35.0-12/13844100_10157192435540603_1698519038_o.png?oh=64c8de8656742aeee9cbf4a934a40b9c&oe=57948164

είσαι έγκυος!!!!!!!!!!!!! φαίνεται ξεκάθαρα!!!! συγχαρητήρια!!!!!

καλε υπαρχει, ειναι ολοφανερηηηηηη!

συγχαρητηρια, εισαι εγκυουλα!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια,έκανα χοριακή. είμαι στην 26η μέρα του κύκλου με ωορηξία και επαφή 10/7*και η χοριακή βγήκε 10,80 .Η γυναικολόγος μ ειπε να κανω επαναληπτικη την Δευτέρα να δούμε αν ανεβηκε. ειναι λετε θετική σαν τιμούλα?

Χοριακή πάνω από 5 μονάδες είναι θετική. Συγχαρητήρια!

(Και για να ξέρεις, θα πρέπει να διπλασιάζεται κάθε 2-3 μέρες).

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Κορίτσια,έκανα χοριακή. είμαι στην 26η μέρα του κύκλου με ωορηξία και επαφή 10/7*και η χοριακή βγήκε 10,80 .Η γυναικολόγος μ ειπε να κανω επαναληπτικη την Δευτέρα να δούμε αν ανεβηκε. ειναι λετε θετική σαν τιμούλα?

Καλημερα!

Πανω απο 5 εισαι εγκυος...

Εισαι πολυ κοντα στη συλληψη ισως γιαυτο ειναι τοσο..

Γενικα τη χοριακη την κανεις καθε 2-3 μερες επαναληπτικη μεχρι η τιμη της να φτασει σε ενα επιπεδο κ να δεις σακο..

Σκοπος ειναι πρωτα να ανεβαινει η τιμη καθε φορα, το πιο σημαντικο, και μετα να ειναι διπλασια σε καθε χοριακη δεδομενου οτι καθε 2 μερες γινεται διπλασια περιπου..

thx για την ενθάρρυνση όλες σας. αντε μακάρι Δευτέρα να διπλασιαστεί που λέτε γιατί αγχώθηκα με το όλο θέμα που είναι μικρή σαν τιμή. Φιλιά και θα σας ενημερώσω μεθαύριο πρωί :)

Καλημέρα!!!! Πριν λίγο πήρα τα αποτελέσματα. 52 η χοριακή. 29η μέρα του κύκλου σημερα. Πηρα τηλ την γυναικολόγο μου ειπε οτι καλή είναι η τιμή και να την επαναλάβω Παρασκευή οπου αναμένουμε να είναι 400. Και αν ειναι καλά την Παρασκεύή μετά απο μια περίπου εβδομάδα να κλείσουμε ενα ραντεβού για υπέρηχο ώστε να δούμε τον σάκο. Απλά με άγχωσε λίγο η αδερφή μου γιατί μου είπε οτι ποιος ο λόγος να κάνεις κ άλλη χοριακή; συνήθως αν κάποια εχει ιστορικό αποβολών το ελέγχει.Μηπως μου λέει είναι υπερβολική η γιατρός σου;*κ επίσης γιατί να πάω να δω σάκο μου λεει κ οχι κατευθείαν καρδιά?*

Διαφημίσεις

Απλά με άγχωσε λίγο η αδερφή μου γιατί μου είπε οτι ποιος ο λόγος να κάνεις κ άλλη χοριακή; συνήθως αν κάποια εχει ιστορικό αποβολών το ελέγχει.Μηπως μου λέει είναι υπερβολική η γιατρός σου;*κ επίσης γιατί να πάω να δω σάκο μου λεει κ οχι κατευθείαν καρδιά?*

Κοίτα...αυτές τις απορίες ποτέ δεν τις κατάλαβα... :confused:

Σου λέει ο γιατρός σου να κάνεις άλλη μια χοριακή...Ειναι πράγματι μια εξέταση που μπορεί να δειξει την πορεία της εγκυμοσύνης, μπορεί επίσης και να μη δείξει τίποτα αξιολογο, αλλά πάντως δεν ειναι και τόσο παράλογο να σου ζητησει, ούτε σου ειπε να κάνεις μαγνητική. Ενα τσιμπημα είναι! Θα κάτσεις να το ψειρισεις γιατι σου ειπε ετσι και γιατι σου ειπε αλλιως? Εκτός βέβαια κι αν υπάρχει ιδιαίτερη οικονομική χρεία και δεν μπορείς να δωσεις τα λεφτα.

Το ίδιο ισχύει για μένα και με τον υπέρηχο.

Καποιοι γιατροί σου λένε ελα από την 5η εβδομάδα να δουμε σάκο και κάποιοι άλλοι σου λένε ελα κατευθείαν την 7η να ακουσουμε καρδια.

Τι θα πει υπερβολικός? Και στην 5η να πας, δεν θα πας τζαμπα, κατι θα δεις ήδη από τότε, θα δεις σάκο, θα δεις εμβυικά στοιχεία καθώς και αν υπαρχει περιπτωςη εξωμητριου (αυτο δεν ξερω ποςο πιθανο ειναι στατιςτικα, αλλα ξερω οτι οςο πιο νωρις το εντοπιςεις τοςο πιο ...φτηνα τη γλιτωνεις...). Και θα στο ρωτησω αλλιως : γιατί να ΜΗΝ πας? Για να μην πληρωσεις επίσκεψη? Εγω προσωπικά περίμενα πώς και πώς να ερθει η ωρα να πάω για τον πρώτο υπερηχο, ακόμα κι αν ηξερα ότι μπορεί στον δευτερο να εχουν τελειωσει ολα (βάσει απλών πιθανοτητων το λεω...). Αλλες γυναίκες αντεχουν να περιμένουν, και μπράβο τους.

Βασικά δεν κατάλαβα γιατί έχει τόσες ιατρικές απόψεις η αδερφούλα σου...

Αντί να σε χαλαρώνει, σε αγχωνει?

Με το καλό και καλοστέριωτη η εγκυμοσυνη σου :wink:

• 2 weeks later...
κοριτσάκια μου να σας ενημερώσω οτι είδα σάκο σημερα και σε 12 μερούλες θα πάμε για καρδιά :)

https://scontent-mxp1-1.xx.fbcdn.net/v/t34.0-12/13936649_10157257244920603_618904375_n.jpg?oh=13e40df66a4f4097012f8a6e7dc49583&oe=57A7A3BC

Σάκος και εμβρυικα στοιχεία τέλεια!!!!! Με το καλό να ακούσεις τον πιο γλυκό μαγικό χτυπο από μια καρδούλα που είναι το μωράκι σου!!!!! Ευχομαι ολα καλα να έχεις μια ηρεμη εγκυμοσύνη να την απόλαυσης γιατι είναι η πιο γλυκές στιγμές που φαίνεται να μεγαλώνει μέχρι να έρθει στην αγκαλια σου

bsglp2.png[/url]