Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τι να κανω με τους μυκητες;;

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...απο τον περασμενο δεκεμβριο αντιμετωπιζω προβληματα με τους μυκητες..ειχα κανει γενικες αιματος σε νοσοκομειο κι ολες βγηκαν καθαρες..επειτα ομως επαθα μια ουρολοιμωξη η οποια με βασανιζε για μηνες...αφου λοιπον πηγα σε κομπογιαννιτη γιατρο μου εδωσε το zinadol κι αφου δεν μου περνουσε συνεχισε να μου το χορηγει..για να μην σας τα πολυλογώ η ουρολοιμωξη περασε κι μετα απο καποιες μερες εμφανισα μυκητες..μου εδωσαν χαπακια για 4 μερες και μετα απο κατι μηνες τυχαια μου βρηκαν σε γενικη ουρων παλι μυκητες..μου εδωσαν κολπικα υποθετα αλλα παλι δεν εγινε τιποτα...ετσι λοιπον αποφασισα να παω σε ενα αλλο μικροβιολογικο για καλλιεργεια κολπικου υγρου..μου βρηκε μονο μυκητες ξανά και μου εδωσε χαπια κι κολπικα υποθετα ταυτοχρονα καθως και χαπια για τον συντροφο!! Αυτο ο προηγουμενος γιατρος δεν μου το ειχε πει!! Ο τωρινος μου ειπε οτι ανακυκλωνονται επειδη ο συντροφος δεν εχει λαβει θεραπεια ποτέ..ομως , ο συντροφος μου ειχε κανει παλιοτερα εξετασεις για μυκητες (πριν 5 μηνες) και δεν του βρηκαν τιποτα...πφφφ τι θα κανω βρε κοριτσια;;; νιωθω οτι καιγομαι στην ευαισθητη περιοχη ..εχω κι εντονη φαγουρα..

Διαφημίσεις

Καλημέρα, Anna mar.

Μην απελπίζεσαι! Κι εγώ το έχω περάσει αυτό και κράτησε κανέναν χρόνο (ίσως και περισσότερο) αλλά τώρα είμαι μια χαρά! Οπότε θα σου περάσει. Τώρα, ο άντρας μπορεί να έχει μύκητες και οι εξετάσεις να είναι αρνητικές οπότε μην βασίζεστε σ' αυτό. Η χρυσή "συνταγή" στη θεραπεία είναι να γίνεται ταυτόχρονα από τους δύο συντρόφους και χωρίς επαφές μέχρι να ολοκληρωθεί.

Καλή επιτυχία και περαστικά!

Γλυκιά μου, το ξέρω πως τα συμπτώματα των μυκήτων μπορούν να σε οδηγήσουν στην απόγνωση. Το έχω περάσει. Όμως είμαι γενικά κατά των ματζουνιών, γιαουρτιών και σκόρδων τα οποία τα κρατάμε για το τζατζίκι :lol:. Εντάξει, μπορεί κάποιες γυναίκες να βλέπουν αποτέλεσμα με αυτά αλλά επειδή δεν είναι ιατρική αυτό, δεν θα τα συνιστούσα.

Ρώτα τον γιατρό σου και εξήγησέ του ότι πρέπει να βρείτε ένα θεραπευτικό σχήμα που να έχει αποτέλεσμα. Και κοιτάχτε να το ακολουθήσετε σωστά και οι δύο.

Φιλιά!

Indyla μετα τη θεραπεια σου ειχε προτεινει ο γιατρος να παρεις κολπικα υποθετα με γαλακτοβακιλλους;;; λεω να παω να αγορασω γιατι το προβλημα γινεται εντονο οταν τελειωνει η περιοδος

Διαφημίσεις

Στις 38 εβδομάδες έπαθα πνευμονια και πηρα εναν τόνο αντιβίωση...μετα μου το γύρισε σε ωτίτιδα και ιγμοριτιδα και πηρα αλλα τόσα...για να μην πολυλογώ μόλις γεννησα(ανοσοποιητικό στον πάτο,κούραση,ορμόνες,) ειχα μυκιτες παντού!!Το χειρότερο μου ηταν οι θηλές που έπρεπε να βάζω και στο νεογέννητο αλοιφή στο στόμα.Εχει περασει ένας χρόνος απο τότε και ακομα κάποιες φορες μπορει να εχω πολυ ελαφριά συμπτώματα αλλα καμια σχέση...Εχω διαβάσει ωρες ατέλειωτες για τον candida στο Ίντερνετ.

βάζω με την σειρά προτεραιοτητας τα πραγματα που πρεπει να κανεις για να απαλλαγείς.

1) ΔΙΑΤΡΟΦΗ!! Δεν τρώμε ΚΑΘΟΛΟΥ ζαχαρι,μαγια και άσπρο αλευρι και οτιδήποτε εχει αυτα τα 3!!

2) παρε καλα προβιοτικα( μην λυπηθείς τα χρήματα θα δεις αμεςως αποτελεσματα)

3) καθε πρωι ενα ποτήρι νερο με χυμό απο μισό λεμόνι για αποτοξίνωση.

4)υπάρχουν πολλα βοτανα που βοηθανε που μπορεις να πίνεις σαν τσάι για να βοηθήσεις τον οργανισμό.

5) αν μπορεις κανε ομοιοπαθητική,εμενα με βοήθησε πολυ!!

Καλή συνεχεια!!

Καλησπέρα και πάλι!

Anna mar, όχι δεν μου είχε προτείνει κάτι τέτοιο αλλά όταν χρειάστηκε να πάρω για καιρό αντιβίωση έβαζα προληπτικά μισό υπόθετο ανά τρεις μέρες (το ολόκληρο μου δημιουργούσε καύσο στον κόλπο). Όμως δεν θα σου συνιστούσα να το χρησιμοποιείς ως στάνταρ "θεραπεία" μετά την περίοδο χωρίς την συγκατάθεση του γιατρού σου.

Alexia, λυπάμαι πολύ για αυτά που πέρασες αλλά τώρα τουλάχιστον είσαι μία ευτυχισμένη μανούλα! Να σου ζήσει το μωράκι σου!:-) Στην ομοιοπαθητική προσωπικά δεν "πιστεύω" αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Το θέμα όμως της διατροφής στους μύκητες το τονίζουν πολλοί γιατροί (ειδικά την ζάχαρη). Επίσης νομίζω πως το άγχος παίζει ρόλο στους μύκητες. Σ' εμένα τουλάχιστον νομίζω πως έπαιζε.

Μα καλά ο γιατρός δεν σου έδωσε προβιοτικά όλο αυτό το διάστημα;! Εκτός αν δεν έκανε λόγω εγκυμοσύνης...

Τώρα δεν ξέρω αν κάνω διαφήμιση αλλά αν είναι να βοηθήσουμε δεν πειράζει. Πολύ καλά προβιοτικά (καλύτερα από τα άλλα που συνήθως προτείνουν οι γιατροί, δεν λέω τη μάρκα) είναι τα BioKult. Λίγο ακριβά αλλά αξίζουν!

Εμενα μου εδωσε τα stabilanol για 4 μερες (ειναι χαπι που λαμβανεται απο το στομα) και παραλληλα πριν τα stabilanol να παιρνω ενα χαπι lacto levure και το βραδυ ενα κολπικο υποθετο canesten..αυτο ομως που με παραξενεψε ειναι οτι διαβαζοντας τις οδηγιες χρησης του lacto levure λεει να μην χτησιμοποιειται αν κανω αντιμυκητιασική θεραπεια...τον μικροβιολογο τον ρωτησα για αυτο και μου ειχε πει οτι δεν επηρεαζει την θεραπεια μου :confused: Τι κανουμε τωρα; :confused:

Ana mar, η γνώμη μου είναι να ακολουθήσετε και οι δύο πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου. Γιατρός είναι, τι στο καλό. Αν δεν ξέρει τι αγωγή πρέπει να δώσει σε μία απλή μυκητίαση, ε τι να πω! Αλλαξέ τον.