Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εξωσωματική με τον Κωνσταντοπουλο;;

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπερα σας!ενδιαφερομαι συντομα να κανω εξωσωματικη στο Γένεσις με τον συγκεκριμένο γιατρό!εχουν κανει μαζι του δυο γνωστες μου και εχουν πετυχει με την πρωτη!ξερω οτι ειβαι το δεξι χερι του παντου αλλα παρ ολα αυτα δεν εχω ακουσει για το συγκεκριμένο απο αλλη κοπελα!υπαρχει καποια που να εχει συνεργαστει μαζι του ετσι ωστε να παρω κ μια δευτερη γνωμη;;σας ευχαριστω!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλησπερα σας!ενδιαφερομαι συντομα να κανω εξωσωματικη στο Γένεσις με τον συγκεκριμένο γιατρό!εχουν κανει μαζι του δυο γνωστες μου και εχουν πετυχει με την πρωτη!ξερω οτι ειβαι το δεξι χερι του παντου αλλα παρ ολα αυτα δεν εχω ακουσει για το συγκεκριμένο απο αλλη κοπελα!υπαρχει καποια που να εχει συνεργαστει μαζι του ετσι ωστε να παρω κ μια δευτερη γνωμη;;σας ευχαριστω!!!

Καλησπερα εβελινα,

Εγω κανω εξωσωμ στο γενεσις θες/νικη..

Εαν μιλας για γενεςις-παντο-θεσσαλονικη να σου πω οτι εγω ουτε που τον εχω ακουστα αυτον τον γιατρο-κωνσταντοπουλο και μπαινοβγαινω εκει μεσα μισο χρονο πολυ συχνα..

Καλησπερα εβελινα,

Εγω κανω εξωσωμ στο γενεσις θες/νικη..

Εαν μιλας για γενεςις-παντο-θεσσαλονικη να σου πω οτι εγω ουτε που τον εχω ακουστα αυτον τον γιατρο-κωνσταντοπουλο και μπαινοβγαινω εκει μεσα μισο χρονο πολυ συχνα..

Γεια σου αννα!!!σε ευχαριστω αρχικά για την απαντηση!!οχι εγω μιλαω για το γενεσις στην αθηνα! Δεν ειναι πολυ γνωστος αλλα αν καποια κοπελα ειχε εμπειρια μαζι του θα ηθελα να το μαθω...μου φαίνεται αρκετα καλος αλλα καταλαβαινεις...δεν ειναι απο τα γνωστα ονοματα οποτε εχω καποιες αμφιβολίες!

Γεια σου αννα!!!σε ευχαριστω αρχικά για την απαντηση!!οχι εγω μιλαω για το γενεσις στην αθηνα! Δεν ειναι πολυ γνωστος αλλα αν καποια κοπελα ειχε εμπειρια μαζι του θα ηθελα να το μαθω...μου φαίνεται αρκετα καλος αλλα καταλαβαινεις...δεν ειναι απο τα γνωστα ονοματα οποτε εχω καποιες αμφιβολίες!

κοριτσακι μου να σου ευχηθώ καλη επιτυχια και καλη αρχη . τον γνωριζω πολυ καλα τον γιατρο γιατι και εγω πηγαινω στο κεντρο γενεσις . ο γιατρος ου ειναι βεβαια ο κος παντος ομως ο Κος κωνσταντοπουλος ειναι ο γιατρος που κανει συνηθως τους υπερηχους στην ολη διαδικασια . ειναι ευγενης και γνωστης του αντικειμενου και πολυ αναλυτικος . επισης την τελευταια φορα ετυχε και ηταν αυτος πυ μου εκανε ωοληψια . τι να σου πω . αν και πηραμε 17 ωαρια δεν πονεσα καθολυ μετα ηταν απο τις πιο ευκολες μου αποθεραπείες χιιχιχι. η γνωση μου και η γνωμη μου σταματαει ομω εδω. δεν γνωριζω για εμβρυομεταφορα . ευχομαι να πανε κ αλα και να εχεις και εσυ επιτυχημένη προσπαθεια οπως και οι φιλες σου .

Ειναι ενας απο τους γιατρους του Γενεσις ο νεοτερος

Μια κ υπηρξα πελατης του κεντρου υπο την επιβλεψη του Παντου τους εχω γνωρισει σχεδον ολους. Εχει τυχει να μου κανει ωοληψια δυο φορες κ ενημερωση κανα δυο φορες. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι ειναι αναλυτικος κ ειλικρινης. Κατα τα αλλα τοκεντρο ειναιοργανωμενο εχει καλο εμβρυολογικο οποτε πιστευω οτι θα πανε ολα καλα.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλημερα!σας ευχαριστώ πολυ για τις απαντησεις σας και το ενδιαφερον σας! Και μενα μου φανηκε αναλυτικός και και γνωστης των πραγματων! Το κεντρο αρκετά οργανωμένο οντως!ευχομαι να εχουμε συντομα ολες στην κοιλίτσα μας μωρακια!!!! 😍😀