Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos!φοβος για καρκινο του τραχηλου

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια...σημερα επισκεφτηκα τον μικροβιολογο μου για να μου κανει ληψη για καλλιεργεια κολπικου και τραχηλικου υγρου...ενω λοιπον καθισα στη γυναικολογικη καρεκλα κι αφου μου πηρε δειγμα απο τον κολπο μου ειπε την εξης φραση : " για παμε τωρα και στον τραχηλο που εχει ενα θεμα"...αυτες οι κουβεντες του με παγωσαν...τον ρωτησα τι θεμα εχει και μου ειπε " δεν εννοω αυτο που νομιζεις, εννοω οτι εισαι νεα και πρεπει να τα κοιταμε αυτα γιατι μου εχει τυχει να ερθουν 25 χρονων κοπελες για καλλιεργεια και να μην ξερουν πως κολλησαν διαφορα μικροβια κτλ"...επειτα με ρωτησε αν εχω κανει τεστ παπ και πότε...του απαντησα οτι ειχα κανει τεστ παπ πριν 4 μηνες...στο τελος οταν εφευγα τον ρωτησα αν παρατηρησε κατι ανησυχητικο και μου ειπε "οχι , οχι τιποτα".....κοριτσια εχω φρικαρει!! Αισθανομαι οτι κατι υποπτευτηκε κι οτι απλα δεν ηταν σιγουρος για αυτο προτιμησε να μην μου πει τιποτα....εσεις τι πιστευετε;;; εχω πλανταξει στο κλαμα και στην στεναχωρια...:-(

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...σημερα επισκεφτηκα τον μικροβιολογο μου για να μου κανει ληψη για καλλιεργεια κολπικου και τραχηλικου υγρου...ενω λοιπον καθισα στη γυναικολογικη καρεκλα κι αφου μου πηρε δειγμα απο τον κολπο μου ειπε την εξης φραση : " για παμε τωρα και στον τραχηλο που εχει ενα θεμα"...αυτες οι κουβεντες του με παγωσαν...τον ρωτησα τι θεμα εχει και μου ειπε " δεν εννοω αυτο που νομιζεις, εννοω οτι εισαι νεα και πρεπει να τα κοιταμε αυτα γιατι μου εχει τυχει να ερθουν 25 χρονων κοπελες για καλλιεργεια και να μην ξερουν πως κολλησαν διαφορα μικροβια κτλ"...επειτα με ρωτησε αν εχω κανει τεστ παπ και πότε...του απαντησα οτι ειχα κανει τεστ παπ πριν 4 μηνες...στο τελος οταν εφευγα τον ρωτησα αν παρατηρησε κατι ανησυχητικο και μου ειπε "οχι , οχι τιποτα".....κοριτσια εχω φρικαρει!! Αισθανομαι οτι κατι υποπτευτηκε κι οτι απλα δεν ηταν σιγουρος για αυτο προτιμησε να μην μου πει τιποτα....εσεις τι πιστευετε;;; εχω πλανταξει στο κλαμα και στην στεναχωρια...:-(

Κορίτσι μου μην στεναχωριέσαι άδικα..ακόμα δεν ξέρεις καν τι είδε κ αν είδε...

Το θεωρώ απαράδεκτο να πετάει τέτοιες κουβέντες χωρίς να τις τεκμηριώσει κ να σε αφήνει σε αγωνία..

Δεν πιστεύω οτι έχει τίποτα.

Μην χαλάς την καρδούλα σου...όλα θα είναι καλά!!!!

rhIYp3.png

NatasaP, μα πως γινεται να εχω κανει τεστ παπ πριν 4 μηνες και να ειναι ολα φυσιολογικά και τωρα ο μικροβιολογος να μου πεταει τετοιες σποντες;; μπορουν να φανουν οι βλαβες στον τραχηλο με γυμνο ματι;; επιπλεον κατα τη διαρκεια της ληψης του κολπικου υγρου μου ειπε " εγω εδω δεν βλεπω να εχεις τιποτα...ουτε υγρά βλεπω ..παμε τωρα και στον τραχηλο που εχει ενα θεμα"...κι εκει εγω κολλησα :(

Καταρχην χαλαρωσε! Οι βλαβες στον τραχηλο δεν φαινονται με γυμνο ματι! Με κολποσκοπηση φαινονται(μεγενθυνση) και επειδη δεν φαινεται και ετσι καλα χρωματιζουν τον τραχηλο κατατη διαρκεια της κολποσκοπησης για να φανουν οι εστιες. Επισης εκανες τεστ παπ πριν 4 μηνες και δεν βρεθηκε κατι αρα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να υπαρχει κατι που να μη το ειδε το τεστ και να το ειδε ο μικροβιολογος η να εγι ε μεσα σε τοσο λιγο διαστημα. Καμια περιπτωση. Μηπως με τον ορο θεματακι εννοουσε κατι ανατομικο στοβ τραχηλο και το παρεξηγησες?πχ εμενα ειναι λιγο προς τα δεξια! Οπως και να εχει τσαμπα αγχωνεσαι!

xw9Lp2.png

R8erp3.png

NatasaP, μα πως γινεται να εχω κανει τεστ παπ πριν 4 μηνες και να ειναι ολα φυσιολογικά και τωρα ο μικροβιολογος να μου πεταει τετοιες σποντες;; μπορουν να φανουν οι βλαβες στον τραχηλο με γυμνο ματι;; επιπλεον κατα τη διαρκεια της ληψης του κολπικου υγρου μου ειπε " εγω εδω δεν βλεπω να εχεις τιποτα...ουτε υγρά βλεπω ..παμε τωρα και στον τραχηλο που εχει ενα θεμα"...κι εκει εγω κολλησα :(

Πραγματικά ίσως να ήθελε να σε τρομάξει.δεν γνωρίζω..

Εμένα στο παπ μου.μου ανέφερε πως έχω μικρές ωοθήκες κ θα έμμηνόπαυση νωρίτερα κ είχε δίκιο αλλα δεν ξέρω τι ισχύει σε αυτή την περίπτωση..

Όπως κ να έχει ηρέμησε κ περίμενε τα αποτελέσματα.

rhIYp3.png

Διαφημίσεις

Eleni1986, απο την αλλη πλευρα σκεφτομαι οτι μπορει να εννοουσε οτι ΓΕΝΙΚΑ με τον τραχηλο εχουν προβλημα καποιες γυναικες...ισως για αυτο να το ανεπτυξε μετα και να μου ειπε "δεν εννοω αυτο που νομιζεις..εννοω οτι καποιες γυναικες δεν κανουν την καλλιεργεια απο την αρχη της επαφης με αποτέλεσμα να πηγαινουν 25 χρονων, να εχουν κολλησει καποια μικροβια και να μην ξερουν απο που τα απεκτησαν " ..απο την αλλη ομως οι αρνητικες σκεψεις δεν φευγουν απο το μυαλο μου :(

Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασσες άκυρα τα σχόλια του μικροβιολόγου και απο που και ως που??? με ποια ειδίκευση? εδώ κόλποσκοπηση θες να κανεις και δεν θα πας σε απλό γυναικολόγο αλλα σε εξειδικευμένο.

Εκτός αν εχεις εξωτερικά κονδυλώματα που τα είδε, αλλα και πάλι τι σχέση έχουν με τον τράχηλο?

Εσύ για ποιον λόγο έκανες την καλλιέργεια?

Eleni1986, απο την αλλη πλευρα σκεφτομαι οτι μπορει να εννοουσε οτι ΓΕΝΙΚΑ με τον τραχηλο εχουν προβλημα καποιες γυναικες...ισως για αυτο να το ανεπτυξε μετα και να μου ειπε "δεν εννοω αυτο που νομιζεις..εννοω οτι καποιες γυναικες δεν κανουν την καλλιεργεια απο την αρχη της επαφης με αποτέλεσμα να πηγαινουν 25 χρονων, να εχουν κολλησει καποια μικροβια και να μην ξερουν απο που τα απεκτησαν " ..απο την αλλη ομως οι αρνητικες σκεψεις δεν φευγουν απο το μυαλο μου :(

Ναι θα το ειπε οντως γενικα του στυλ για να δουμε τον τραχηλο τωρα που υπαρχει θεματακι γενικα!!!! Στο ξανα λεω ετσι δεν μπορει να δει κατι!! αν ηταν ετσι δεν θα ηταν τοσο σημαντικο το τεστ παπ! Τσαμπα το κλαμα και η στεναχωρια! Ανεβαααα!!!!

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Καντι, ειχα κανει γενικη εξεταση ουρων και μου ειχαν βρει μυκητες... Μου ειχαν δοθει κολπικα υποθετα daktarin και απλα ηθελα να δω αν εχουν φυγει τελικα οι μυκητες μετα τη θεραπεια....ακομα, ηθελα να κανω το πληρες πακετο που περιελαμβανε και καλλιεργεια τραχηλικου υγρου για τον εντοπισμο των σμν απλα προληπτικα, χωρις να εχω δει κατι υποπτο ή κατι που να με ενοχλει στην ευαισθητη περιοχη

Καντι, ειχα κανει γενικη εξεταση ουρων και μου ειχαν βρει μυκητες... Μου ειχαν δοθει κολπικα υποθετα daktarin και απλα ηθελα να δω αν εχουν φυγει τελικα οι μυκητες μετα τη θεραπεια....ακομα, ηθελα να κανω το πληρες πακετο που περιελαμβανε και καλλιεργεια τραχηλικου υγρου για τον εντοπισμο των σμν απλα προληπτικα, χωρις να εχω δει κατι υποπτο ή κατι που να με ενοχλει στην ευαισθητη περιοχη

Καλα τι βλάκας. Κακώς δεν σου ειπε τι εννοεί.

Αυτός με το δείγμα που πηρε εκείνη την ώρα δεν μπορει να είδε τίποτα!

Τσάμπα αγχωθηκες.

Μου θύμισες τωρα έναν φιλο μου γιατρό όταν σπουδαζαμε που του ελεγα πονάω πχ εδώ και μου έλεγε δεν ειναι καλό με ένα κατεβατό των χειρότερων περιπτώσεων. Στο τέλος τον δουλεύαμε όλοι.

Διαφημίσεις

Καλα τι βλάκας. Κακώς δεν σου ειπε τι εννοεί.

Αυτός με το δείγμα που πηρε εκείνη την ώρα δεν μπορει να είδε τίποτα!

Τσάμπα αγχωθηκες.

Μου θύμισες τωρα έναν φιλο μου γιατρό όταν σπουδαζαμε που του ελεγα πονάω πχ εδώ και μου έλεγε δεν ειναι καλό με ένα κατεβατό των χειρότερων περιπτώσεων. Στο τέλος τον δουλεύαμε όλοι.

Καντι, μου εβαλε ενα πραγματακι πλαστικο το οποιο ανοιγει τον κολπο για να παρει το δειγμα, νομιζω λεγεται κολποδιαστολεας αλλά δεν ειμαι σιγουρη..μου ειπε "εγω εδω δεν βλεπω να εχεις κατι , ουτε υγρα , ουτε τιποτα ...παμε τωρα και στον τραχηλο που εχει ενα θεμα". Για αυτο ρωτησα μηπως τυχον αλλοιωσεις του τραχηλου ειναι ορατές με γυμνό ματι.

εεεεεε κορίτσι! ψυχραιμία βρε! :-D

οι αλλοιώσεις στον τράχηλο φαίνονται με τεστ παπ και κολποσκόπηση από ειδικό γιατρό όπως σου περιέγραψαν τα κορίτσια! αν ήταν να δει με το μάτι ''θέμα'' έπρεπε τα τεστ παπ σου των τελευταίων ετών να δώσουν όχι απλά δείγματα αλλά να χτυπάνε κόκκινο συναγερμό! μια χαρά είσαι και μη το ξανασκεφτείς! καλά αποτελέσματα!

Κράτα το

Κράτα το

Στη θέση σου θα του την έλεγα πολύ άσχημα! Από που κι ως που μικροβιολόγος κανει "διάγνωση με το μάτι";;; Ούτε οι δικοί μας γιατροί που ειναι εξωσωματιστές δεν εχουν τέτοια "αυτοπεποίθηση"!!! :-D Κοπέλα μου δεν υπαρχει περίπτωση να εχεις τιποτα με τοσο πρόσφατο τεστ ΠΑΠ! Δεν ειναι καθόλου τυχαίο εξάλλου ότι το κανουμε μία φορά το χρόνο μόνο! Μην ανησυχείς καθόλου! Καλύτερα για τέτοια είδους εξετασεις να πηγαίνεις μονο στον προσωπικό σου γυναικολόγο! Φιλιά!

I 'm a happy twin mom

Κοριτσια ειλικρινα με τα λογια σας με ανακουφισατε! Σας ευχαριστω πολυ ολες..Και για τετοια θεματα οπως ειπε παραπανω η Charra θα πηγαινω στον γυναικολογο μου...απλα ετυχε να ειναι κλειστος λογω διακοπων :(

Παιδάκι μου πηγε ο μικροβιολόγος να πει την εξυπνάδα του να φανεί έμπειρος . Άσε μας απο Κει χάμω που θα σε αναστατώσει κιόλας .

Γυναικολόγος και παλι γυναικολόγος .

Ειλικρινά πανιβλαξ που σε αναστάτωσε κι ειμαι σίγουρη πως όντως έκανε γενικεύσεις και δεν απευθυνόταν σε σένα .

Διαφημίσεις