Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Μικρόβιο στην καλλιέργεια ούρων

Recommended Posts

Υπάρχει κάποια κοπέλα μετα απο εξωσωματική, στο 1ο τρίμηνο κύησης να εχει κάνει καλλιέργεια ούρων και να εχει βρεθει μικρόβιο;

Δεν εχω κανένα σύμπτωμα και ποτέ μου ξανά δεν είχα μικρόβιο.

Περιμένω αύριο το αντιβιόγραμμα.

Λογικά με αντιβίωση καταπολεμείται;;

Πόσο συχνό φαινόμενο ειναι;;

Διαφημίσεις

λογικα ειναι ασχετο απο την εξωσωματικη...υπαρχουν ομως κοπελες στην αρχη της εγκυμοσυνης που ειχαν καποιο μικροβιο κ πηραν την καταλληλη αντιβιωση. περαστικα σου ευχομαι! εχεις ενοχλησεις?

Υπάρχει κάποια κοπέλα μετα απο εξωσωματική, στο 1ο τρίμηνο κύησης να εχει κάνει καλλιέργεια ούρων και να εχει βρεθει μικρόβιο;

Δεν εχω κανένα σύμπτωμα και ποτέ μου ξανά δεν είχα μικρόβιο.

Περιμένω αύριο το αντιβιόγραμμα.

Λογικά με αντιβίωση καταπολεμείται;;

Πόσο συχνό φαινόμενο ειναι;;

Τι έπαθες βρε Αιγόκερακι; Έκανες γενική ούρων ή καλλιέργεια ούρων και το διαπίστωσες;Φαντάζομαι πως ειχες πλυθεί το πρωι πριν μαζέψεις τα ουρά και ειχε αφήσει λίγα πριν τη συλλογή. Εγω την ειχα πατήσει μια φορά και ειχα πλυθεί το βραδυ πριν πριν δώσω και μου έβγαλε λανθασμένα μικρόβιο, γι αυτο στο λεω. Δεν το γνώριζα.

xw9Lp2.png

R8erp3.png

Διαφημίσεις

Καμια απολυτως ενοχληση δεν εχω.

Καλλιεργεια ουρων μου εγραψε ο γιατρος μαζι με τις γενικες.

Φανταζομαι δεν ειναι κατι σοβαρό.

Ελενη μου τα πρωτα πρωινα ουρα ηταν χωρις να εχει προηγηθει ντους.

Στην καλλιεργεια πρεπει να εχει προηγηθει πλυσιμο με νερο μονο,οχι με σαπουνι η αντισηπτικα.Πριν τη συλλογη πλυσιμο με νερο και οσο μπορεις οχι σκουπισμα με την πετσετα,ελαχιστο και μετα να γινει η συλλογη.

Παντως οτι και να ειναι αντιμετωπιζετε.Δεν ειναι τιποτα.

GdD5p3.png

Η σωστη ληψη για καλλιεργεια ουρων ειναι πλυσιμο νερο, σαπουνι, νερο, σαπουνι, νερο, σκουπισμα με αποστειρωμενη γαζα. Αφηνεις τα πρωτα ουρα να τρεξουν κ μαζευεις απο το μεσο της ουρησης. Ψυγειο μεχρι να φυγεις απο το σπιτι ιδ τωρα που κανει ζεστη.

Διαφημίσεις

Οχι, πριν την εξωσωματικη δεν ειχα κανει καλλιεργεια.

Το αποτελεσμα και το αντιβιογραμμα θα το παρω αυριο στα χερια μου.

Ο γιατρος του διαγνωστικου μου ειπε οτι ειναι σύνηθες μικροβιο, να πινω πολλα νερα και να μην κραταω τα ουρα μεσα μου. Να πηγαινω αμεσως τουαλετα.

Ωστοσο με το που παρω το αντιβιογραμμα θα μιλησω με το κεντρο εξωσωματικης να με κατευθυνουν.

Απο την αλλη σκεφτομαι, οτι πρωτα φορα δεν εκανα ντους το πρωι αμεσως με το που ξυπνησα, γιατι ημουν πολυ κουρασμενη, ειχα κανει το βραδυ πριν κοιμηθω, και σκοπευα να ξανακανω μετα τις εξετασεις με το που θα επεστρεφα σπιτι.

Για το μικροβιο δε νομιζω να ευθυνεται 100% το οτι δεν εκανα καποια πλυση πρωτα. Λεω εγω τωρα... δε ξερω..

Οχι, πριν την εξωσωματικη δεν ειχα κανει καλλιεργεια.

Το αποτελεσμα και το αντιβιογραμμα θα το παρω αυριο στα χερια μου.

Ο γιατρος του διαγνωστικου μου ειπε οτι ειναι σύνηθες μικροβιο, να πινω πολλα νερα και να μην κραταω τα ουρα μεσα μου. Να πηγαινω αμεσως τουαλετα.

Ωστοσο με το που παρω το αντιβιογραμμα θα μιλησω με το κεντρο εξωσωματικης να με κατευθυνουν.

Απο την αλλη σκεφτομαι, οτι πρωτα φορα δεν εκανα ντους το πρωι αμεσως με το που ξυπνησα, γιατι ημουν πολυ κουρασμενη, ειχα κανει το βραδυ πριν κοιμηθω, και σκοπευα να ξανακανω μετα τις εξετασεις με το που θα επεστρεφα σπιτι.

Για το μικροβιο δε νομιζω να ευθυνεται 100% το οτι δεν εκανα καποια πλυση πρωτα. Λεω εγω τωρα... δε ξερω..

Δεν ξερω τι μικρόβιο σου έδειξε αλλα εγω ειμαι ζωντανό παράδειγμα που την ειχα πατήσει με το πλύσιμο( δεν ειχα ιδέα τότε- δεν μου τα ειχε πει κανεις) και μου έδειξε μικρόβιο και δεν ειχα και καμια ενόχληση. Και έπαθα πλακα. Και μετα το επανέλαβα και ηταν καθαρότατο. Πες το στο γιατρο μήπως σου πει να το επαναλάβεις, για μην Παρεις τσάμπα φαρμακα, οχι τιποτα αλλο!

xw9Lp2.png

R8erp3.png