Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Οταν φιλοξενησε τι χαρτια χρειαζονται για μεταγγραφη σε σχολειο;

Recommended Posts

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει, οταν φιλοξενησε σε ενα σπιτι πως μπορεις να κανεις μεταγγραφη στο σχολειο που ειναι κοντα σου; δεδομενου οτι δεν εχεις κανεναν λογαριασμο στο ονομα σου και ειναι φιλοξενια

Διαφημίσεις

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ξερει, οταν φιλοξενησε σε ενα σπιτι πως μπορεις να κανεις μεταγγραφη στο σχολειο που ειναι κοντα σου; δεδομενου οτι δεν εχεις κανεναν λογαριασμο στο ονομα σου και ειναι φιλοξενια

Καλημέρα!Χρειαζεται μια υπεύθυνη δήλωση απο το άτομο που σε φιλοξενει και ένα λογαριαςμο στο όνομα του που να αναγράφει την διεύθυνση.Σε μια γνωστή μου αυτά ζήτησαν απο το σχολείο.Ρωτα και στο σχολείο για σιγουριά.

Θα κάνετε απο μια υπεύθυνη δήλωση εσύ και το άτομο που σας φιλοξενεί θα την επικυρωσετε στο ΚΕΠ ή σε αστυνομικό τμήμα και είστε καλυμμένοι. Αυτό πρεπει να γίνει μεχρι αύριο το πρωί που κλείνει το σύστημα των εγγραφών.

Διαφημίσεις

Σε ευχαριστω Καντι, δεν φταιω εγω που τελειωνουν οι εγγραφες αλλου φταιξιμο ειναι αστα βραστα, γιαυτο θα παμε αρχες Σεπτεμβρη τωρα με το που ανοιξουν..εχουμε εγχειρηση αυριο και δεν γινεται.

Γκουφυ στο εκκαθαριστικο δεν αναγραφεται επειδη τωρα θα φιλοξενηθω και δεν προκειται να το αλαξω εκει, γιαυτο ρωτουσα μηπως υπαρξει προβλημα, τεσπα σας ευχαριστω και τις δυο σας παρα πολυ.

Εμένα η κοπέλα που το έκανε δεν μου ανέφερε αν πήγαν μαζί με τον άνθρωπο που τη φιλοξενεί στο ΚΕΠ.Μου είπε απλά οτι μαζί με τα χαρτιά που κατέθεσε στο σχολείο για την εγγραφή πήγε και μια υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη μαζί με ένα λογαριασμο του και το δέχτηκαν μια χαρά στο σχολείο.Εσυ ρώτησες τελικά στο σχολείο που θα πάτε τι ακριβώς χρειάζεται;

Κανονικά πρέπει να πας το εκκαθαριστικό που φαίνεται ότι φιλοξενείται το άτομο.. γιατί εάν κάποιος φιλοξενειται το δηλώνει στην φορολογική του δήλωση.. από εκεί και πέρα από ότι διαβάζω εδώ γίνεται δεκτή και υπεύθυνη δήλωση (μούφες δηλαδή και ψέματα)..

οπότε από ότι καταλαβαίνω είναι και το τι κάνει δεκτό το σχολείο, οπότε μίλα με το σχολείο να δεις τι κάνουν αυτοί δεκτό...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

Και επίσης το ''φιλοξενείται'' ισχύει για τα προσωπα συγγένειας πρώτου βαθμού. Για όλους τους υπόλοιπους δεν νοείται η φιλοξενία αλλά παραχώρηση κατοικίας ή μέρους κατοικίας (άρα τεκμήριο). Δεν μπορεί δηλ. να σταθεί στην εφορία η περίπτωση: φιλοξενώ την φίλη μου και το δείχνω στην φορολογική μου δήλωση ως φιλοξενία.

Φαντάζομαι οτι ειναι θέμα του σχολείου.αν δηλαδή κάποιος φιλοξενείται τον τελευταίο μήνα πχ, ποτέ θα το δηλώσει στην εφορία;

Διαφημίσεις

ξερω πολλες περιπτωσεις που φιλοξενουνται και δεν ειναι συγγενεις, τεσπα εγω κανω ανακαινηση στο σπιτι μου, ολοι οι λογαριασμοι κτλ ερχονται εκει, το φιλικο μου προσωπο τωρα αρχισε να με φιλοξενει, η δηλωση ειχε γινει ηδη και δεν προκειται να αλαξω κατι εφορια περα δωθε χωρις λογο. Απο οτι καταλαβα για αλλη μια φορα ειναι θεμα διευθυντη αν δεχεται ή οχι. Σας ευχαριστω ολες!

ξερω πολλες περιπτωσεις που φιλοξενουνται και δεν ειναι συγγενεις, τεσπα εγω κανω ανακαινηση στο σπιτι μου, ολοι οι λογαριασμοι κτλ ερχονται εκει, το φιλικο μου προσωπο τωρα αρχισε να με φιλοξενει, η δηλωση ειχε γινει ηδη και δεν προκειται να αλαξω κατι εφορια περα δωθε χωρις λογο. Απο οτι καταλαβα για αλλη μια φορα ειναι θεμα διευθυντη αν δεχεται ή οχι. Σας ευχαριστω ολες!

δυστυχώς!

Ζήτω η παιδική χαρά!!!