Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

τρελη γειτονισσα παραπονιεται για ανυπαρκτη φασαρια

Recommended Posts

καλησπερα! το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ιδιαζουσα περιπτωση γιατι μαλλον εχω ν κανω με ατομο με ψυχολογικα προβληματα.Νοικιαζω σε ενα σπιτι εδω και ενα χρονο και τους τελευταιους 2 μηνες ερχεται η συγκεκριμενη γειτονισσα απο κατω και μου λεει πως ακουει βηματα και την ενοχλουνε(μενω μονη μου).Εχει ερθει γυρω στις 7 φορες αυτον το καιρο, εχω χασει και το μετρημα..με παρα πολυ ασχημο τροπο χτυπωντας το κουδουνι δεκαδες φορες και ριχνωντας κλωτσιες και μπουνιες στην πορτα !!!χωρις υπερβολη σε σημειο να φοβαμαι,λεγοντας καθε φορα τα ιδια οτι ενοχλειται απ τα βηματα και τετοια.Βηματα δεν υπαρχουν απο τακουνια ποτε οποτε στις αλλες περιπτωσεις περπαταω και γω σαν φυσιολογικος ανθρωπος και δεν πεταω ΧΩΡΙΣ να ενοχλω θα το καταλαβαινα. Εχει ερθει ολες τις ωρες πρωι μεσημερι απογευμα μεσανυχτα.Ο διαχειριστης μου λεει να μη δινω σημασια γιατι δεν ειναι και πολυ στα καλα της.Και τελος το αποκορυφωμα ηρθε τις προαλλες που απ τις φωνες τις και δικες μου (δεν αντεξα και γω την εβρισα) βγηκαν οι γειτονες εξω!!οι περισσοτερες παρατηρησεις εγιναν σε ωρα που δεν ηταν κοινης ησυχιας.Βοηθεια εχω χασει την ψυχικη μου ηρεμια με την τρελλη πως να κινηθω να μιλησω με ιδιοκτητη η θα εκτεθω και απο πανω???

Διαφημίσεις

πηγαινε στην αστυνομια, καν'της μηνυση να ερθουν να της κανουν συστασεις.

ισως τρομαξει με τους αστυνομικους και ησυχασει.

η αλλη λυση ειναι να μετακομισεις, αλλα μην της κανεις τη χαρη.

καλησπερα! το προβλημα που αντιμετωπιζω ειναι ιδιαζουσα περιπτωση γιατι μαλλον εχω ν κανω με ατομο με ψυχολογικα προβληματα.Νοικιαζω σε ενα σπιτι εδω και ενα χρονο και τους τελευταιους 2 μηνες ερχεται η συγκεκριμενη γειτονισσα απο κατω και μου λεει πως ακουει βηματα και την ενοχλουνε(μενω μονη μου).Εχει ερθει γυρω στις 7 φορες αυτον το καιρο, εχω χασει και το μετρημα..με παρα πολυ ασχημο τροπο χτυπωντας το κουδουνι δεκαδες φορες και ριχνωντας κλωτσιες και μπουνιες στην πορτα !!!χωρις υπερβολη σε σημειο να φοβαμαι,λεγοντας καθε φορα τα ιδια οτι ενοχλειται απ τα βηματα και τετοια.Βηματα δεν υπαρχουν απο τακουνια ποτε οποτε στις αλλες περιπτωσεις περπαταω και γω σαν φυσιολογικος ανθρωπος και δεν πεταω ΧΩΡΙΣ να ενοχλω θα το καταλαβαινα. Εχει ερθει ολες τις ωρες πρωι μεσημερι απογευμα μεσανυχτα.Ο διαχειριστης μου λεει να μη δινω σημασια γιατι δεν ειναι και πολυ στα καλα της.Και τελος το αποκορυφωμα ηρθε τις προαλλες που απ τις φωνες τις και δικες μου (δεν αντεξα και γω την εβρισα) βγηκαν οι γειτονες εξω!!οι περισσοτερες παρατηρησεις εγιναν σε ωρα που δεν ηταν κοινης ησυχιας.Βοηθεια εχω χασει την ψυχικη μου ηρεμια με την τρελλη πως να κινηθω να μιλησω με ιδιοκτητη η θα εκτεθω και απο πανω???

Εγώ ήδη θα της είχα κάνει μήνυση. ...

κι εγώ αστυνομία θα έλεγα για συστάσεις...

αλλά μπορεί να μην ασοχληθούν, ή να μην ιδρώσει το αυτάκι της (είπαμε, δεν είναι και πολύ καλά η τύπισα)

η μήνυση νομίζω έχει κάποιο κόστος.

Εγώ όταν ήμουν πρωτοετής είχα μία οικογένεια τρελών που τους ενοχλούσαν τα βήματά μου και η τηλεόρασή μου (έμεναν από πάνω να σημειώσω εδώ)

και είχανε και γνωστούς στην αστυνομία.. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέριες αλλά θα πω ότι ηρέμησα όταν μετακόμισα..πίκρα.

Μϊα άλλη λύση είναι να βάλεις ένα φίλο σου που είναι αρκουδος να ανοίξει εκείνος την πόρτα την επόμενη φορά και να ψιλοτσαμπουκαλευτει, να τη ρωτήσει τι θέλει και γιατί έρχεται και ενοχλεί και να τη διώξει κτλ κτλ

Εγώ που το είχα κάνει με τους τρελούς ηρέμησα (για λίγο γιατί μετά..)

2t7wp3.png

μηνυση θα ναι η αισχατη λυση, αλλα ειμαστε τωρα για τετοια εξοδα...οσο για τη μετακομιση και λεφτα και ταλαιπωρια,θα ξαναμιλησω στο διαχειριστη σιγουρα και αυτο με καποιο φιλο που να φερνει σε γκοτζιλα δεν ειναι κακο,αλλα αν μπλεξω και ιδιοκτητες δεν θα χει κανενα νοημα λετε μηπως τ ακουσω και απο πανω???

Διαφημίσεις

μηνυση θα ναι η αισχατη λυση, αλλα ειμαστε τωρα για τετοια εξοδα...οσο για τη μετακομιση και λεφτα και ταλαιπωρια,θα ξαναμιλησω στο διαχειριστη σιγουρα και αυτο με καποιο φιλο που να φερνει σε γκοτζιλα δεν ειναι κακο,αλλα αν μπλεξω και ιδιοκτητες δεν θα χει κανενα νοημα λετε μηπως τ ακουσω και απο πανω???

Γιατί να τα ακούσεις? Μα κερατας μα και δαρμένος? Όσο για τη μηνυση κοστιζει 100 ευρω. Μπορείς ομως πρωτα να πας στην αστυνομία να καλεσει τη γειτόνισσα για συστάσεις και αυτό είναι δωρεαν. Απο το να χαλιεται η ψυχικη σου ηρεμθα προτιμότερο ειναι να κανεις κατι!

Καλησπέρα. Και εγώ νομίζω ότι η αστυνομία ίσως βοηθούσε. Τι μου θύμισες τώρα? Ψάχναμε σπίτι να νοικιάσουμε με την αδερφή μου όταν θα μέναμε μαζί για σπουδές. Βλέπουμε ένα πολύ ωραίο και λέμε μάλλον αυτό θα κλείσουμε. Το σπίτι μας το έδειξε όχι ο ιδιοκτήτης, αλλά μια γιαγιά από τον κάτω όροφο, επειδή ο ιδιοκτήτης ήταν στο εξωτερικό. Και αρχίζει η γιαγιά: Ε, δεν πιστέυω να φοράτε τακούνια και να περπατάτε στο σπίτι. Και δεν πιστεύω να έρχονται φίλοι σας και να περπατάνε σπίτι. Και δεν πιστεύω να βάζετε πλυντήριο ρούχων? Γιατί έχω την καρδιά μου και θέλω ησυχία. Δεν αντέχω βήματα και φασαρία! Χαχαχαχα. Καταλαβαίνετε ότι αυτός ο καημένος ο ιδιοκτήτης δεν υπάρχει περίπτωση να νοικιάσει αυτό το σπίτι ποτέ έτσι? :lol::lol::lol::lol: Έλεος δηλαδή με τον κάθε περίεργο.

Θα πρότεινα, την επόμενη φορά που θα έρθει και θα βαρά τις πόρτες να φωνάξεις την αστυνομία. Να πεις είσαι τρομοκρατημένη κλπ.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Και ο ιδιοκτήτης είναι καλή ιδέα. Αν του πεις δε ότι αν δεν σταματήσει να σε ενοχλεί θα αναγκαστείς να μετακομίσεις (και άρα θα χάσει το ενοίκιο) να δεις για πότε θα αναλάβει δράση ο ίδιος. Αν πάλι δεν κάνει τίποτα, αστυνομία για συστάσεις. Πρόσεχε όμως, μέχρι που φτάνει η τρέλα της? Υπάρχει κανένας συγγενής που να την επισκέπτεται? Μήπως μπορείς να του μιλήσεις, αν είναι λογικός?