Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Διαχείρηση- Οργάνωση παιδικού χρόνου

Recommended Posts

Θα ήθελα να μιλήσουμε σχετικά με την οράνωση & διαχείριση του χρόνου των παιδιών. Δεν ξέρω και γω πως θα τα καταφέρω διότι έχω τρια παιδάκια που σιγά σιγά θα ενταχθούν σε σχολικό περιβάλλον. Απαραίτητες πληροφορίες θεώρώ είναι

α) Αρ. Παιδιών οικογενειας

β) Τάξη

γ) Ιδιωτικο ή δημόσιο

δ) Τέλος ωραρίου- αν γυρνάει με σχολικό

ε) Δραστηριότητες μέσα ή έξω από το σχολέιο

στ) παραπονο-κούραση παιδιου

Ο,τι άλλο ευπρόσδεκτο!

Διαφημίσεις

Πολύ φοβάμαι ότι με τρία παιδιά, όση οργάνωση και να κάνεις θα είναι δύσκολα. Έχω δύο παιδιά και πηγαίνουμε σε ιδιωτικό πολύ κοντά στο σπίτι μας. Επιστρέφουμε σχετικά νωρίς (14.30) και κάνουν έξω από το σχολείο πιάνο μία φορά και αθλητισμό άλλες δύο φορές. Βοήθεια από τον μπαμπά τους έχω παρά μόνο αργά το απόγευμα, όταν δηλαδή ήδη επιστρέφουμε. Έχω μειώσει όσο γίνεται τα εξωσχολικά, αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ πιο επιβαρυμένο.

Καταλαβαίνω! Επειδή είναι 3 προσπαθώ και εγώ να τα σκεφτώ- δρομολογησω κάπως. Βοήθεια κοντά στο σπίτι δεν υπάρχει ούτε και από σύζυγο σε μόνιμη βάση. Θα πρέπει να πληρώνω γυναίκα το απόγευμα για να κραταει τους 2. Για αυτό σκέφτομαι τα θετικά του ιδιωτικού. Αλλιώς. θα παίρνω και τα 3 παιδιά παραμάσχαλα (σαν τα πρόβατα, χα χα) για να παει η μικρή μπαλέτο ή ο μικρός ποδόσφαιρο...και ειδικά το χειμωνα ακόμα πιο δύσκολο..Εντωμεταξύ δεν θα είμαστε ποτέ σπίτι,μονίμως έξω στους δρόμους θα είμαστε- στο τέλος θα κουραστώ και εγώ και τα παιδιά και θα τα παρατήσουμε.., Μάλιστα οικογενειακή θαλπωρή σου λένε μετά!!Χαχα

Για αυτό ζητάω απόψεις, γνώμες, συμβουλές