-
-
- 0 απαντήσεις
- 14 εμφανίσεις
-
- 693 απαντήσεις
- 16.329 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 13 εμφανίσεις
-
- 116 απαντήσεις
- 2.431 εμφανίσεις
-
- 265 απαντήσεις
- 99.263 εμφανίσεις
-
- 22 απαντήσεις
- 32.635 εμφανίσεις
-
Πότε κόψατε την πάνα και πώς?
Από renik, in Προσχολική ηλικία (απο 2 ετών): Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 3.375 απαντήσεις
- 374.499 εμφανίσεις
-
- 176 απαντήσεις
- 176.697 εμφανίσεις
-
- 715 απαντήσεις
- 191.242 εμφανίσεις
-
- 9.721 απαντήσεις
- 267.315 εμφανίσεις
-
- 12 απαντήσεις
- 393 εμφανίσεις
-
- 53 απαντήσεις
- 3.768 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από kelly_mad,Καλησπέρα.Πριν τήν εγκυμοσύνη μου ειχα αντιμετωπισει στο παρελθον κρισεις πανικού και εμφανιζα συμπτωματα καταθλιψης με την βοηθεια ψυχορεθαπευτριας και την στηριξη του αντρα μου καταφερα και το ξεπερασα . Παρολο που η αρχη της εγκυμοσυνης μου ηταν πολυ δυσκολη, το ειχα παρει χαλαρα . Τωρα που μπηκα στον 6 μηνα και η εγκυμοσυνη μου παει μια χαρα,παθαινω παλι κρισεις πανικου εχω απιστευτο ανχος και εμφανιζω συμπτωματα καταθλιψης. εχω απελπιστη παρα πολυ και συνεχως ερχονται στο μυαλο μου αρνητικες σκεψεις και φοβαμαι πολυ για το τι θα αντιμετοπισω κατα την διαρκεια της γεννας αλλα και μετα με τον ερχομο του παιδιου.
Νομιζω πως σκεφτομαι παραλογα πραγματα και θα ηθελα να ακουσω την δικη σας αποψη που ισως με βοηθησει να δω τα πραγματα πιο θετικα!!! -
Από ΑΡΓΚ,Οι μαμάδες των κοριτσιών, από ποια ηλικία θα πηγαίνατε την κόρη σας σε ένα γυναικολόγο να συζητήσει ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ θέματα σεξουαλικής ζωής, αντισύλληψης, σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων κλπ;
Η κόρη μου είναι 13, έχει κάνει ήδη επισκέψεις σε γυναικολόγο λόγω ορμονικών προβλημάτων, αλλά ήμουν πάντα εκεί. Μιλάμε για το σεξ, ξέρει τα βασικά, είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κατι που το σκέφτεται τώρα, ούτε την ενδιαφέρει κάποιο αγόρι, αλλά δεν ξέρω πότε θα έρθει αυτή η ώρα και αν θα έπρεπε να έχει ήδη άνεση με ένα γυναικολόγο να μιλήσει μόνη της αν χρειαστεί.
Μακάρι να χρειαστεί μετά τα 18, αλλά θα προτιμούσα να είναι προετοιμασμένη αν το αποφασίσει π.χ. στο Λύκειο, και να μην τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε εκ των υστέρων.
Οσο και να μιλάμε και να είμαστε ανοιχτοί, δε νομίζω πολλά 16 χρονα να λένε "Μαμα μου αρέσει ο Δημήτρης και σκεφτόμαστε να προχωρήσουμε, τι λες;" Από την άλλη δε θέλω να την φέρω σε δύσκολη θέση πολύ πριν να είναι έτοιμη.
Και οι μαμάδες των αγοριών, αν και έχω χρόνο ακόμη, η κόρη είναι η μεγάλη, εκεί τι κάνετε; Ποιος τους μαθαίνει τα βασικά περί προφύλαξης αφού εκεί δεν υπάρχει γυναικολόγος και με τους γονείς ποτέ δεν υπάρχει η ίδια άνεση; -
Από mnovember,Μαμάδες, βοήθεια!
Ο έφηβος γιος μου διαγνώστηκε με κιρσοκήλη 3ου βαθμού στον αριστερό όρχι. Ολοι οι γιατροί - παιδοουρολόγοι που τον είδαν συμφωνούν ότι πρέπει να εγχειριστεί. Έχω αποκλείσει τα δημόσια νοσοκομεία και ψάχνω για καλό γιατρό (χειρουργό παιδοουρολόγο) συνεργάτη ιδιωτικής κλινικής στην Αθήνα με εμπειρία στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Μήπως κάποια μαμά έχει αντιμετωπίσει ήδη το θέμα και ξέρει καποιον να μου συστήσει?
Ευχαριστώ -
Από Μαράκι_Φ,Καλημέρα σας και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!
Ήθελα να σας ρωτήσω αν κάποια από εσάς είχε ποτέ κρίσεις πανικού κατά την εγκυμοσύνη και πως τις αντιμετώπισε.
Τι σας είχε πει ο γιατρός.
Τι κινδύνους κρύβουν για το έμβρυο
και αν υπάρχει φαρμακευτική αγωγή που επιτρέπεται
Σας ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου!
Οι απαντήσεις σας είναι πολύ σημαντικές για εμένα! -
Από Μαράκι_Φ,Καλημέρα σε όλες τις μανούλες και μέλλουσες μανούλες! Αν και η δουλειά μου έχει να κάνει με υπολογιστές και έχω γραφτεί σε αρκετά forum είναι η πρώτη φορά που κάποιο με γεμίζει τόσο, γιατί ελπίζω να μοιραστούμε ίδια όνειρα, φόβους καια αγωνίες!
Το πρόβλημα μου είναι ότι τα τελευταία χρόνια (περίπου 5) υποφέρω από κρίσεις πανικού. Αν και δοκίμασα τα πάντα κατάληξα να το παλεύω χωρίς φαρμακευτική αγωγή. Μου έχει γίνει πλέον τρόπος ζωής. Σύντομα όμως σκοπεύουμε να αρραβωνιαστούμε με τον σύντροφο μου και να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα παιδάκι που τόσο πολύ θέλουμε και οι δύο αλλά φοβάμαι αν θα τα καταφέρω.
Αν τελικά μείνω έγκυος τι θα γίνει σε μία κρίση πανικού; Ανησυχώ πάρα πολύ. Είχε ποτέ κάποια κοπέλα το ίδιο πρόβλημα με εμένα; Τα κάφερε να φέρει στον κόσμο ένα αγγελούδι; -
Από ΗΛΙΑ,γεια σας σε όλους, θα ήθελα να μοιραστω μαζι σας το θεμα που με απασχολει.η κόρη μου είναι 9χρονων και 9 μηνων και αρκετα αναπτυγμενη.το καλοκαιρι την πηγα σε ενδοκρινολογο και μας είπε οτι θα αδιαθετισει στην τεταρτη ταξη όπως και εγινε, μας προτεινε να κανουμε κατι ενεσεις για να καθυστερησουμε τηνεφηβεια.όλοι οι γιατροι που ρωτησα ήταν κατηγορηματικοι, να μην επεμβουμε στη φύση έλεγαν.δεν ξέρω αν έκανα καλα.από χτες παω να τρελαθω.όποια έχει αναλογη εμπειρια ας μου απαντησει
-
Από bellaki,Γεια σας. ειμαι 20 εβδομάδων εγκυος και υποφέρω απο κρισεις πανικού και αγοραφοβια. εχω αυτο το προβλημα εδω και αρκετά χρονια αλλα τωρα με την εγκυμοσύνη χεοροτερεψε σε σημειο να μην μπορω να βγω απο το σπιτι μονη μου. βλεπω ειδικο αλλα..... θελω οσο γινεται να αποφυγω τα χαπια. εχει καμια τετοιο προβλημα?
-
Από ΑΡΓΚ,Φέτος πέρα από κάθε άλλη χρονιά χρειάζομαι απαραιτήτως summer camp για τα παιδιά μου, καθώς θα έχω μόλις μία βδομάδα άδεια.
Οι δήμοι της περιοχής δεν δέχονται στα summer camp παιδιά γυμνασίου, οποτε ναι μεν έχω λύση για τα 2 μικρά μου μέχρι και τον Ιούλιο, όχι όμως για την κόρη μου που ειναι 13.
Εχω υπόψη μου ένα summer camp από κολυμβητικό σύλλογο, όπου θα πάει 2 βδομαδες (διαρκεί μέχρι αρχές Ιουλίου και είναι μεν πολύ ωραίο αλλά πανάκριβο) αλλά μετά;
Κατασκήνωση δεν πάει με τίποτα, και δε νιώθω καλά να την αφήνω όλη μέρα μόνη ακόμη.
Καμιά ιδέα;
-