Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βιταμινες πριν τη συλληψη?ναι η οχι?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Βοηθανε?ποια ειναι η γνωμη σας?εμπειριες?προταση για καποια?(αν επιτρεπετε)

Κορίτσι καλησπέρα.Εγώ πιστεύω ότι βοηθάνε οι βιταμίνες.Βέβαια δεν έχει αποδειχθεί κάτι,αλλά όπως και να έχει οι βιταμίνες κάνουν καλό.Εγώ παίρνω τα inofert,βοηθάνε στην καλή ποιότητα των ωαρίων,έχουν ινοσιτόλη μέσα,το filicine παίρνω,βιταμίνη c 1000mg και βιταμίνη D3 των 2200 μονάδων,γιατί είχα ανεπάρκεια.Θα μου πεις ότι είναι πολλά αυτά που παίρνω,αλλά προσπαθώ.Τώρα αν βοηθάνε θα σου πω μετά από ένα μήνα που θα ξεκινήσω την τρίτη εξωσωματική.Θα δούμε αν βοηθήσουν καθόλου με τα ωάρια.

Βοηθανε?ποια ειναι η γνωμη σας?εμπειριες?προταση για καποια?(αν επιτρεπετε)

Καλησπερα....Καλη επιτυχια στις προσπαθειες σου! Καλο ειναι να μην παρεις τιποτα διχως την εγκριση του γυναικολογου σου. Το φολικο οξυ βοηθαει πολυ και ειναι απαραιτητο ακομα και πριν τη συλληψη. Ωστοσο αν κανεις εξετασεις και βρεθει ελειψη σε κατι τοτε και μονο τοτε θα παρεις συμπληρωμα.

Boηθανε πολυ. Βελτιωνουν την ποιοτητα των ωαριων και του ενδομητριου. Εγω πιστευω οτι σε αυτες καταφερα και εμεινα εγκυος 2 φορες μετα απο χρονια προσπαθειες . Η πρωτη ομως παλινδρομη .

Παρα πολυ καλες και οικονoμικες ειναι οι πολυβιταμινες pregnacare conseption που βοηθουν στο αναπαραγωγικο συστημα της γυναικας και οπωσδηποτε w3 λιπαρα οξεα που δεν περιεχονται στο παραπανω σκευασμα.

Και η βιταμινη C μου ειχε πει ενας γιατρος βοηθαει πολυ στην συλληψη. Πινε πολλους φυσικους χυμους ποτοκαλιου.

Επισης αναλογα με τις ελλειψεις του καθε οργανισμου συμπληρωνεις και επιπλεον βιταμινες που αυτο ομως θα πρεπει να το κρινει ειδικος γιατρος. Εγω επαιρνα και επιπλεον ποσοτητες σε B1,B2,B6,Β12, Ε , Σεληνιο .

• 2 months later...

Διαφημίσεις

• 4 weeks later...

pregnacare conception έπαιρνα εγώ και wellman ο αντρας μου και μετα απο 2,5 χρονια πετύχαμε εγκυμοσύνη. Δύο μάλιστα. Η μία εξωμήτρια, και στην άλλη αποκτήσαμε τον μπεμπάκο μας 7 μηνών τώρα! Επίσης πολύ φυλλικό οξύ έπαιρνα και πριν την σύλληψη αλλά και μετά. Βοήθησε και αυτό πολύ!