Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Προτασεις για ιδιωτικα κεντρα εξωσωματικης

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σου νικο,

ειναι πολυ δυσκολη η ερωτηση σου, ισως γι'αυτο και δεν σου απαντησαν ακομα. ειναι πολυ υποκειμενικη η καθε αποψη, ενα κεντρο που ειναι καλο για καποιους, για καποιους αλλους μπορει να ειναι το χειροτερο.

αν εισαι απο βορεια ελλαδα, απ'τα καλυτερα θεωρειται το embryolab (απο προσωπικη εμπειρια).

αν εισαι απο αθηνα, ισως να δοκιμαζατε το κεντρο του μαστρομηνα (απο εμπειρια φιλων).

το καλυτερο που εχετε να κανετε, να κλεινατε ενα ραντεβου σε καποιο απο τα μεγαλα κεντρα (καλυτερα εργαστηρια, εμβρυολογοι) και να διαλεξετε αυτο που σας ταιριαζει.

Κάνε την έρευνα σου πχ. μέσω Ίντερνετ, φίλων κλπ. Κλείσε ρβ με 3-4 και ακολούθα αυτόν που θα σου κάνει το κλικ...για μένα πάντως είναι κ θέμα τύχης...θέλει γερά νεύρα κ υπομονή το κεφάλαιο εξωςωματική...αυτό που εγώ έχω να προτείνω είναι, πριν προχωρήςετε σε οποιαδήποτε διαδικαςία να ξεςκονιςτείτε κ οι 2 στις εξετάσεις κ κυρίως η γυναίκα σου, για να μη βρεθείτε αργότερα εξ απροόπτου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος...καλή επιτυχία!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Εγω πετυχα στο Μιτωσις στον Πειραια υστερα από 5 αποτυχημένες. Είναι προσωπικό το θεμα του γιατρου. Για μενα μπορει καποιος να ναι καλος για άλλον το αντιθετο. Θα ελεγα κι εγω να δεις 3-4 (δυστυχως πρεπει να πληρωσεις επισκεψεις) και να αποφασισεις εσυ.

Επισης Γενεσις και Γεννημα αλλα και βιοδημιουργια για φυσικους κυκλους.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.απο βορεις ελλαδα ειμαι με ηδη μια εξωσωματικη(αποτυχημενη) . Απο θεσσαλονικη αν ξερει καποιος απο προσωπικη εμπειρια.και περιπου κοστος εξωσωματικης σε ιδιωτικο.

Διαφημίσεις

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.απο βορεις ελλαδα ειμαι με ηδη μια εξωσωματικη(αποτυχημενη) . Απο θεσσαλονικη αν ξερει καποιος απο προσωπικη εμπειρια.και περιπου κοστος εξωσωματικης σε ιδιωτικο.

Καλησπέρα.Είμαι από Θεσσαλονίκη και ετοιμάζομαι για την τρίτη προσπάθεια εξωσωματικής.Αυτή τη στιγμή είμαι στο embryolab,μετά από μία αποτυχημένη προσπάθεια στο embryoclinic και άλλη μία στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.Εγώ μέχρι στιγμής είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το κέντρο,είναι πολύ ευγενικοί,εξυπηρετικοί και επαγγελματίες πάνω από όλα.Από τα άλλα δύο κέντρα δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένη και δε το λέω γιατί δεν έμεινα έγκυος,εγώ ήμουν άτυχη και δε πήγα ποτέ σε εμβρυομεταφορά,αλλά δεν ασχολήθηκαν μαζί μας όσο έπρεπε.Κάνε μία έρευνα και απόφασισε.Είναι ποιο θα σας ταιριάξει.

Καλησπερα! Κι εγω στο embryolab πηγα..εκανα μια κ μοναδικη προσπαθεια κι εκανα τ αγορια μου :) εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενη κ το συστηνω ανεπιφυλακτα. Τωρα η τιμη εξαρταται παντα απο πολλα. Πληρωσαμε 3200? με μικρογονιμοποιηση πριν 2,5 χρονια ομως...ξερω πως εχουν πεσει οι τιμες. Καλο ειναι να πατε σε μερικα για να αποφασισετε μονοι σας!

z4WZp2.png

• 2 weeks later...

καλησπερα και παλι, επανερχομαι στο θεμα με την εξης ερωτηση: εγω βρισκομαι επαρχια και θα παω με τη συζυγο για εξωσωματικη στη θεσσαλονικη, κεντρο δεν εχουμε βρει ακομα. Οταν μπουμε στη διαδιακασια της εξωσωματικης θα πρεπει να καθομαστε θεσσαλονικη για τις εξετασεις της συζυγου;ευχαριστω πολυ.

καλησπερα και παλι, επανερχομαι στο θεμα με την εξης ερωτηση: εγω βρισκομαι επαρχια και θα παω με τη συζυγο για εξωσωματικη στη θεσσαλονικη, κεντρο δεν εχουμε βρει ακομα. Οταν μπουμε στη διαδιακασια της εξωσωματικης θα πρεπει να καθομαστε θεσσαλονικη για τις εξετασεις της συζυγου;ευχαριστω πολυ.

καλησπερα Νικο,,, καλη επιτυχια στη προσπάθεια!!!!

σχετικα με τις εξετάσεις εξωσωματικης μπορειτε να τις κανονισετε την ιδια μερα αναλόγως ποιες ειναι διοτι καποιες πρεπει να γινουν συγκεκριμενη μερα κυκλου,,,, απλα για την απάντηση μπορειτε να ζητήσετε να σας τα στειλουν με mail καθαρα για να μην πηγαινοερχεστε!!!πρεπει να το ζητησετε,, τουλάχιστον Αθηνα το κανουν αυτο:wink:

Σε αυτό θα δείτε εσείς τι σας συμφέρει. Αν υπάρχει η δυνατότητα να πηγαινοερχεστε αυθημερόν ειναι το καλύτερο. Πολλοί γιατροι λένε πήγαινε για υπερήχους και αιματολογικές στο μέρος σου και πάρτους με τα αποτελέσματα, ώστε να σου ρυθμίζουν την δόση του φαρμάκου.

Αλλα υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως η δική μου που ο γιατρός επειδή κανω 20 και 30 ωάρια φοβαται μην πάθω υπερδιέγερση θέλει αποκλειστική παρακολούθηση.

Τις απορίες αυτές θα σας τις λύσουν απο το κέντρο που θα διαλέξετε.

Καλή επιτυχία!

Διαφημίσεις

Καλησπερα Νικο.Και γω απο επαρχια ειμαι και εκανα την εξωσωματικη στην Θεσσαλονικη.Οι εξετασεις που κανουμε οταν αρχιζει η διαδικασια ειναι ο ελεγχος καποιων ορμονων και ενας υπερηχος οπου βλεπουμε τα ωοθυλακια που δημιουργηθηκαν και το παχος του ενδομητριου.Αυτα γινονται σε οποιονδηποτε γυναικολογο και μικροβιολογο αντιστοιχα.Με βαση τις τιμες αυτες θα αυξομειωνουν την δοση των φαρμακων αλλα δεν χρειαζεται να εισαι Θεσσαλονικη.Οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε.

• 3 weeks later...
καλησπερα, θα ηθελα να δωσετε τα φωτα σας οσον αφορα την επιλογη κεντρου εξωσωματικης. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

εγω θα σου μεταφερω αυτο που μου ειχε πει ο γιατρος μου,οταν συζητησαμε και για το ενδεχομενο εξωσωματικης.Ολα τα κεντρα εχουν ποσοστα επιτυχιας και αποτυχιας.Οποτε ειναι δικο σου θεμα πιο κεντρο θα σε πεισει.

Εγω θα πηγαινα σε ολα οσα εχει η θεσνικη.και θα αποφασιζα ποιος θα με κερδιζε.

Αυτο που θα σου πω ειναι ψαξε βρες κανε οτι εξετασεις υπαρχουν πριν φτασεις στην εξωσωματικη.

καλη τυχη