Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εμβρυομεταφορα με βλαστοκυστες ... Χοριακη, αναμονή κλπ

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια ... Λοιπόν έκανα Εμβρυομεταφορα με 2βλαστοκυστες κανονικά έπρεπε να κάνω Χοριακη στις 14/4 αλλά φυσικα... Δεν άντεξα... Κ 13/4 έκανα Χοριακη.. Βγήκε 71,3 στις 15/4 193,5 19/4 1481... Αν έχετε το θεό σας έχω αγχωθεί γιατί βγήκε πιο πάνω απο ότι περίμενα.... Υπέρηχο ειναι να κάνω την άλλη Πέμπτη κ νομίζω θα τρελαθώ..!!(συγνώμη για το σεντόνι..) Ρε γαμωτο όσες φορές κ να το περάσεις τελικά ... Κάθε φορά ειναι σαν την πρώτη σε θέμα άγχους ...κανένα κορίτσι σε παρόμοια κατάσταση η με ανάλογη εμπειρία ??

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια ... Λοιπόν έκανα Εμβρυομεταφορα με 2βλαστοκυστες κανονικά έπρεπε να κάνω Χοριακη στις 14/4 αλλά φυσικα... Δεν άντεξα... Κ 13/4 έκανα Χοριακη.. Βγήκε 71,3 στις 15/4 193,5 19/4 1481... Αν έχετε το θεό σας έχω αγχωθεί γιατί βγήκε πιο πάνω απο ότι περίμενα.... Υπέρηχο ειναι να κάνω την άλλη Πέμπτη κ νομίζω θα τρελαθώ..!!(συγνώμη για το σεντόνι..) Ρε γαμωτο όσες φορές κ να το περάσεις τελικά ... Κάθε φορά ειναι σαν την πρώτη σε θέμα άγχους ...κανένα κορίτσι σε παρόμοια κατάσταση η με ανάλογη εμπειρία ??

Πως πηγεεεεεεεε??? Κανατε υπερηχο? Ολα καλα?

Πως πηγεεεεεεεε??? Κανατε υπερηχο? Ολα καλα?

Κάναμε υπέρηχο στο νησί μου έκοψαν το αίμα όμως.. Μου είπαν ότι ειναι ένας σάκος κ ότι ειναι πολυ χαμηλά κ ότι λογικά δεν θα πάει καλα.. Τρελάθηκα κ ανέβηκα Αθήνα στο γιατρό μου με εξέτασε κ μου είπε ότι έχω 2 σάκους ο ένας όντως ειναι πιο χαμηλά αλλα ειναι ενδομητρίος κ ο άλλος ειναι πολυ καλός είχε κ εμβρυακι μέσα!! Μου είπε να μην αγχώνομαι γιατί ακόμα ειναι νωρίς (τον έκανα τη Δευτέρα κ ήμουν 5 + 4) Είδωμεν ..!! Υπομονή ως την επόμενη εβδομαδα!!