Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!! Συγνώμη αλλά τώρα είδα τα σχόλια σας δστυχως δεν μπαίνω πολύ στο φόρουμ...

Λοιπόν εμας την την μικρή μου την χειρούργησε ο κύριος Μουραβας στο Παπαγεωργίου...

Έχει ακόμα κολοστομια είναι 16 μηνών είναι με τα σακουλάκια και ταλαιπωρείται παρα μα παρα πολύ το παιδί με της διαρροές με το να κάνει πληγές το δέρμα και να τσιρίζει από τον πόνο... Περιμένουμε να πάει 10 κιλά να γίνει η σύγκλιση πρώτα ο θεός... Να βάλει η παναγια το χέρι της να πάνε όλα καλά.. Ευχαιστω για της ευχές σας να ευχηθώ και εγώ από πλευράς μου να είναι τα παιδάκια μας γερά!!!

Καλησπέρα Ειρήνη; Κάνατε το χειρουργείο; πως είστε τώρα; Περιμένουμε κ μεις ν φτάσουμε τα 10κιλα :/

Διαφημίσεις

Γεια σας! Είμαι μητέρα ενός αγοριού 5 ετών με συγγενές μεγάκολο. Θα κάνει δεύτερη επέμβαση τον άλλο μήνα. Γράφτηκα στο φόρουμ για να γνωρίσω μητέρες με την ίδια εμπειρία. Οποια μανούλα θέλει βοήθεια σε θέματα κολοστομίας είμαι εδώ..επίσης όποια μανούλα δεν έχει κάλυψη ιατρική χαρίζω τα σακουλάκια που θα μας περισσέψουν. Να είστε όλοι καλά και να χαίρεστε τα παιδάκια σας.

Καλησπέρα!!! εσείς τι σακουλακια χρησιμοποιουσατε; ανοιγομενα ή κλειστά;

Σε ευχαριστώ πολύ και εγώ ελπίζω πως θα πανε όλα καλά....... σε λίγο καιρό ακόμα δεν ξέρω ακριβώς μπαίνουμε χειρουργείο.Σε ποιο νοσοκομείο γνώρισες το κοριτσακι?μήπως ξέρεις ποιος το χειρούργησε?

Τελικά εσείς πως πήγατε; μετά από τόσα χρόνια όλα.καλα; Μια ακόμη μανούλα είμαι κ γω που περνάω την ίδια αγωνία :(

Καλησπέρα! Η 10 μηνών κορη μου γεννήθηκε με ατρησία οισοφάγου, τραχείας, ορθού και άλλα κ ως εκ τούτου εχει κολοστομία ακόμα.

Βεβαια αυτό είναι το λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Καλησπέρα! Η 10 μηνών κορη μου γεννήθηκε με ατρησία οισοφάγου, τραχείας, ορθού και άλλα κ ως εκ τούτου εχει κολοστομία ακόμα.

Βεβαια αυτό είναι το λιγότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα.

Περαστικά κ όλα να γίνουν ένα κακό παρελθόν!!!:) εσείς κολοστομια γιατί; είχατε και εσείς πρόβλημα στο εντερακι σας;

Διαφημίσεις

Περαστικά κ όλα να γίνουν ένα κακό παρελθόν!!!:) εσείς κολοστομια γιατί; είχατε και εσείς πρόβλημα στο εντερακι σας;

Όχι αλλά θα χρησιμοποιήσουν έντερο για να ενώσουν τον οισοφάγο κ το έχουν αφήσει ανοιχτό.

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Όχι αλλά θα χρησιμοποιήσουν έντερο για να ενώσουν τον οισοφάγο κ το έχουν αφήσει ανοιχτό.

Α μάλιστα... Άλλο πράγμα τελείως έχετε εσείς!! Περαστικά κ πάλι κ όλα θα πάνε καλά!

Οποία μανούλα χρειάζεται σακουλακια μπορώ να της τα χαρίσω! έχω μερικά κλειστά,όχι ανοιγομενα, τα οποία δεν μας βολεψαν και δεν τα χρησιμοποιούμε.οποια τα έχει ανάγκη ας μου στείλει μνμ

• 5 εβδομάδες μετά...

Αγαπητοί γονείς-Αγαπητοί φίλοι,

Ονομάζομαι Δρ. Ανδρέας Φρυδάκης και ειμαι καθηγητής στο οικονομικό πανεπσιτημιο αθηνων...

ειμαι 46 χρονων και απο 3 χρονων, απο καρκίνο στην ουροδόχο κύστη (τελικά νικησα..), εχω πάνω μου 2 στομίες...

Μετα απο πολλες προσπάθειες και με υπομονη και επιμονή.. πριν απο 3 μέρες δημιούργησα μέσω του FB την Ελληνική Ένωση Στομίας... θελοντα ετσι να "μαζευτούμε" όλοι όσοι εχουν στομίες μα και οι γονείς τους και οι φιλοι τους και να γινουμε δυνατοί... να αποκτήσουμε μια μεγαλη φωνη, να ενημερωσουμε όλους οτι δεν ειμαστε άρρωστοι και οτι η πολιτεία θα πρεπει και να μας βοηθήσει (σε παροχές..) και να μας σεβεται...

Γι αυτό λοιπόν, παίρνω το θαρρος, να σας κάνω μια ανοικτή πρόσκληση.. μπείτε στο fb και βρείτε μας...

Θα ειμαι.. θα ειμαστε μαζι σας... διπλα σας.. και θα συζητάμε για όλα...

Με εκτίμηση και σεβασμο

Να μην ντραπείτε ποτε.. στειλτε μηνυμα!!!

Δρ. Ανδρέας Φρυδακης

https://www.facebook.com/groups/Greece.ostomy.association/

https://www.facebook.com/greece.ostomy.association/

[email protected]

• 1 month later...

Χαρίζω βρεφικούς σάκους κολοστομίας μιας κ η Εμμανουέλα μου δεν εχει πια κολοστομία.

Όποια μανούλα τους χρειάζεται ας επικοινωνήσει μαζί μου.

Ευχαριστώ!!!!

9LS4p3.pngJWdVp3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...
Καλησπέρα κορίτσια!! Συγνώμη αλλά τώρα είδα τα σχόλια σας δστυχως δεν μπαίνω πολύ στο φόρουμ...

Λοιπόν εμας την την μικρή μου την χειρούργησε ο κύριος Μουραβας στο Παπαγεωργίου...

Έχει ακόμα κολοστομια είναι 16 μηνών είναι με τα σακουλάκια και ταλαιπωρείται παρα μα παρα πολύ το παιδί με της διαρροές με το να κάνει πληγές το δέρμα και να τσιρίζει από τον πόνο... Περιμένουμε να πάει 10 κιλά να γίνει η σύγκλιση πρώτα ο θεός... Να βάλει η παναγια το χέρι της να πάνε όλα καλά.. Ευχαιστω για της ευχές σας να ευχηθώ και εγώ από πλευράς μου να είναι τα παιδάκια μας γερά!!!

Έγινε τελικά το χειρουργείο; όλα καλά;

• 2 months later...

Η μικρη μου έκανε ειλεοστομια και ακομα ειναι μαρτυριο η αλλαγες στο σακουλάκι. Κλαίει, χτυπιεται, το δέρμα της ειναι χαλια και αγχωνομαι με την διαδικασία.

Η μικρη μου έκανε ειλεοστομια και ακομα ειναι μαρτυριο η αλλαγες στο σακουλάκι. Κλαίει, χτυπιεται, το δέρμα της ειναι χαλια και αγχωνομαι με την διαδικασία.

Καλησπέρα.... Δες τα μηνύματά σου όποτε μπορέσεις 😊

• 1 χρόνο μετά...

Υπάρχει κάποιος γονέας με μικρο παιδακι που εχει στομια? Οχι μωρο, παιδακι που καταλαβαινει και θα εχει σακουλακι για καποια χρονια ή και για πάντα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...