Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

NK και θεραπείες...κάτι νέο?

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια...

Να επαναφέρω το θέμα για τα καταραμένα ΝΚ....

Παρόλο που βρίσκω προηγούμενα threads, έλεγα μήπως υπάρχει κάποια κοπέλα με νεότερες πληροφορίες...

Προφανώς τα NK μου είναι αρκετά αυξημένα, αλλά δύο γνωστοί ανοσολόγοι της Αθήνας μου έδωσαν δύο διαφορετικές θεραπείες... Ο ένας -ο γνωστός- μου μίλησε για αντιπατρικά και η άλλη -του δημόσιου- για χορήγηση ανοσοσφαιρίνης...

Ο γυναικολόγος μου φυσικά με βρίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ που μπήκα σε αυτούς τους δρόμους, ο δε εξωσωματιστής μου προτείνει τα intralipids χωρίς όμως να τον βλέπω και πολύ ζεστό....

Και επειδή παλαιότερα ήμουν πολύ αρνητική σε όλες αυτές τις θεραπείες αλλά πλέον με 3 αποτυχίες στη καμπούρα μου και χλωρίνη θα κατάπινα, έλεγα μπας και υπάρχει κάποια κοπέλα που έχει κάνει κάτι από αυτά και πέτυχε ή το μετάνιωσε ή το έχει ψάξει λίγο παραπάνω ή τελοσπάντων θέλει να μοιραστεί γνώσεις και εμπειρίες...

Εκτιμώ οποιαδήποτε πληροφορία που θα με σώσει από τη χλωρίνη...

Διαφημίσεις

Προσεξε ποιον θα εμπιστευτεις τα αντιπατρικα που τα θυμηθηκαν στην αμερικη τα απαγορευσαν.....στην βαρλα πηγες?

πολυ καλη την εμπιστευομαι ειναι σοβαρη επιστημων πηγα με ξεσκονισε ευτυχως ολα καλα....

Προσεξε ποιον θα εμπιστευτεις τα αντιπατρικα που τα θυμηθηκαν στην αμερικη τα απαγορευσαν.....στην βαρλα πηγες?

πολυ καλη την εμπιστευομαι ειναι σοβαρη επιστημων πηγα με ξεσκονισε ευτυχως ολα καλα....

Σ' ευχαριστω για την απαντηση...

Ναι, στη Βαρλα πηγα και μου συστησε τις ανοσοσφαιρινες... Για τα αντιπατρικα και εγω δεν το σκεφτομαι, αλλα και για τη χορηγηση ανοσοσφαιρινης δεν ειμαι και τοσο σιγουρη... Εσυ οταν λες ευτυχως ολα καλα, εννοεις οτι δεν χρειαστηκες καποια θεραπεια?

Δεν καταλαβαινω ομως γιατι η Βαρλα δεν μου μιλησε καθολου για τα intralipids...

Για σας κοριτσια..εχω κ εγω νκ ανεβασμενα.

Βρισκομαι κυπρο και εχω κανει 2 φορες intralipids και συνεχιζω.Θα κανω ξανα τη δευτερα πρωτα ο Θεος αν μεγαλωνει καλα το μωρακι μου κ η χοριακη μου. Ειχα την πρωτη μου εξωσωματικη και η εμφυτευση τουλαχιστον πετυχε με τους ορους αυτούς.

Στην κυπρο τα intralipids εμπιστευονται μόνο οι γιατροι διοτι ειναι φυσικο λιπος, συμπληρωμα διατροφης, περιλαμβανει κροκο αυγου κλπ. Το συνηστουν κ στις αδυνατες κοπελες σαν συμπληρωμα για να ανταπεξελθουν στην αναγκες της κυησης, οχι μονο στην καταστολη των ΝΚ.

Ειναι πολυ φθηνος κ πραγματικα θαυματουργος, φυσικος κ ακινδυνος. Προβλημα- παρενεργεια υπαρχει μονο αν καποια εχει αλεργια στη σογια. Τιποτε άλλο!

Ψαξτε το...κ προσεχετε τι σας πασαρουν στην ελλαδα οι γιατροι διοτι με αυτα π σας προτεινουν οταν τα πρωτοδιαβασα (κορτιζονες, ανοσοσφαιρινες,κατι με το αιμα του συζυγου ) τα έκανα πάνω μου...

Μεγαλη προσοχη κοριτσια!!!

mlBhp2.png

Δεν εχω καποιο ευρημα αλλα ακομα δεν τις ειδε η βαρλα....

Ειναι ολα φυσιολογικα μην ανχωνεσαι ακουσε την.

Ta intralipids και εγω θα τα κανω ειναι αφοβα χωρις να εχω βρει κατι...

Μου τα συστησε ο γυναικολογος δεν τα εχω κανει ποτε και εχω 5 αποτυχιες

Καλη δυναμη

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια....

Καμια δεν εχει ακολουθησει θεραπεια με ανοσοσφαιρινες???

Τιποτα?

Nada??

καλη μου δυστυχώς ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω. σε αιματολόγο πηγες να υποθέσω. τι σου συστησε;

καλη μου δυστυχώς ουτε εγω μπορω να σε βοηθησω. σε αιματολόγο πηγες να υποθέσω. τι σου συστησε;

Αχ βρε krystalia... ευχαριστώ για την απάντηση.

Πήγα στο Τσιλιβάκο και μου είπε για αντιπατρικά, τα οποία όμως όπως διαβάζω θα τα αποκλείσω... και μετά η Βάρλα μου είπε για ενδοφλέβια χορήγηση ανοσοσφαιρίνης... Βέβαια αυτοί είναι ανοσοβιολόγοι, η Βάρλα τουλάχιστον γιατί ο Τσιλιβάκος δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι... Περιμένω τη Λευκού που είναι αιματολόγος να με δει στις 15/4 που κατεβαίνει Αθήνα....

Απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ακολουθήσει την αγωγή της Βάρλα...

Έτσι όπως δεν ακούω καμία, μάλλον θα αποκλείσω και αυτή την αγωγή...

Διαφημίσεις

Αχ βρε krystalia... ευχαριστώ για την απάντηση.

Πήγα στο Τσιλιβάκο και μου είπε για αντιπατρικά, τα οποία όμως όπως διαβάζω θα τα αποκλείσω... και μετά η Βάρλα μου είπε για ενδοφλέβια χορήγηση ανοσοσφαιρίνης... Βέβαια αυτοί είναι ανοσοβιολόγοι, η Βάρλα τουλάχιστον γιατί ο Τσιλιβάκος δεν έχω καταλάβει ακόμα τι είναι... Περιμένω τη Λευκού που είναι αιματολόγος να με δει στις 15/4 που κατεβαίνει Αθήνα....

Απλά αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια κοπέλα που να έχει ακολουθήσει την αγωγή της Βάρλα...

Έτσι όπως δεν ακούω καμία, μάλλον θα αποκλείσω και αυτή την αγωγή...

Πηγαινε κ στην Λεύκου να δουμε τι θα σου πει κ ενημερωσε μας.

εγω την μόνη θεραπεια που εχω ακούσει (δεν το εχω ψαξει) για αυξημενα nk ειναι αυτή με τον ορό Intralipis.