Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Βοηθεια για το σπιτι αλλα συμβατη με το θηλασμο!

cruelty

Recommended Posts

κοριτσια το γραφω κι εδω και θελω την βοηθεια σας.Εχω αρρωστησει και πραγματικα χρειαζομαι βοηθεια τι βοηθεια? 3 10λεπτα τη μερα να φαω ενα πιατο νορμαλ φαι,καποιον ανθρωπο οταν ποναω να μου σηκωσει το παιδι να το βαλει στην αλαξιερα.Αμα μου πεσει η πιεση να μου φερει ενα ποτηρι νερο ολα τα αλλα τα κανω μονη μου οπως τα κανω αλλα πραγματικα εχω μεγαλο προβλημα και γιαγιαδες γιοκ.Δινω 600 ευρω για αυτου του ειδους την υπηρεσια και θα την ηθελα πρωινη ωρα.Αν εχετε καποια γνωστη που ενδιαφερεται αλλα ναναι και λιγο της φιλοσοφιας μας μην αρχισει "Δεν το φτανει το γαλα και τετοια γιατι δεν την παλευω αλλο να δινω ΚΑΙ εκει εξηγησεις

σας ευχαριστω

Διαφημίσεις

Ελινάκι αρκεί να είναι καλή και να κάνει τη δουλειά της. Άμα ψάχνεις να συμφωνεί και με το θηλασμό ζητάς πολλά!! Απλά δε χρειάζεται να συζητάς μαζί της για το θηλασμού του παιδιού. Αν πάλι συμφωνεί, ακόμα καλύτερα.

Αχ είναι δύσκολο να είσαι συνέχεια μόνη μ'ένα παιδάκι. Εγώ το ξέρω καλά αυτό.

Δεν έρχεσαι να μείνεις κοντά μου, να βοηθάμε η μία την άλλη? :lol::lol:

Εύχομαι να βρεις αυτό που ΄ψάχνεις ακριβώς!

xλοη μου μακαρι απλα δε θελω παλι να παρακαλαω τη γυναικα πχ να μου δωσει το παιδι αγκαλια κ να μου λεει παλι στο βυζι παλι εκεινο κτλ

το λεω γιατι το εζησα μετα το χειρουργειο αστα μην τα θυμαμαι απλα οκ εχω αρρωστησει παλι και θελω βοηθεια εχω αυριο 2 ραντεβου

θα δουμε τωρα

ειναι δυσκολες αυτες οι μερες για μενα γιατι εχω αιμοληψιες,νοσοκομεια κτλ και μεσα σε ολα αυτα και τον μικρουλι.

Εννοειται δε θα κατσω να συζητω μαζι τους δεν εχω καμια ορεξη αλλωστε πλα αυτο φοβαμαι να μαι σε κανα κρεβατι και να μη μου δινει η αλλη το παιδι γιατι το ζησα κι αυτο .

Τελοσπαντων θετικη σκεψη

Διαφημίσεις

κοριτσια ηθελα να ανοιξω ενα θεματακι αλλα θα ζητησω την αδεια της cruelty,να εκμεταλευτω λιγο απο το χωρο της...θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου σε ολες εσας που μεγαλωνεται τα μωρα σας χωρις γιαγιαδες και πραγματικα σας θαυμαζω που τα καταφερνετε!!!!!εγω τις εχω και τις δυο, και κοντα, αλλα ερχονται ωρες μεσα στη μερα που πραγματικα πελαγωνω,απο κουραση,δουλειες,ενα σωρο πραγματα ,και μια δεσποινουλα να κρεμεται απο το παντελονι μου...και οταν με πιανει αυτη η απελπισια σκεφτομαι ολες εσας,που δεν εχετε βοηθεια και ομως τα βγαζεται περα...πραγματικα κοριτσια τα συγχαρητηρια μου...!!!!

:D:D:D

1kOup2.pngTxJmp3.png

βικυ κοιτα δεν ειναι δυσκολο ενα μωρο απλα πως το βλεπω εγω...πως αμα σου τυχει χειρουργειο στο ενδιαμεσο θες βοηθεια δε γινεται.Παραδειγμα τους ζηταω κατι πολυ μικρο πχ 2 10λεπτα τη μερα να φαω αυτα που πρεπει για την καρδια μου χαμπαρι αυτες

Μπορει λοιπον να χεις ολη μερα τις γιαγιαδες αλλα να μη σε βοηθανε ουσιαστικα το χεις σκεφτει? να σε φορτωνουν και να σε αγχωνουν η να ανακατευονταιγενικως κτλ

Παντως να σας πω δε νιωθω καλα που θα ρθει ξενος ανθρωπος εδω αλλα εχω φτασει σε οριακο σημειο εχουν πρηστει τα ποδια μου και ολοι μου οι αδενες και δεν εχω ορεξη να τρεχω στα νοσοκομεια οποτε εφοσον δεν μπορουνε ΤΕΛΟΣ θα ρθει εδω ξενη γυναικα.Σπαταλη ξεσπαταλη πιο πολυ θα μου στοιχισει το Bypass

Μπορει λοιπον να χεις ολη μερα τις γιαγιαδες αλλα να μη σε βοηθανε ουσιαστικα το χεις σκεφτει? να σε φορτωνουν και να σε αγχωνουν η να ανακατευονταιγενικως κτλ

:wink:

Σε καταλαβαίνω... ειδικά όταν τους μιλάς ελληνικά και καταλαβαίνουν κινέζικα...

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

ενταξει εμενα μου το ξεκαθαρισαν προ γεννας απο τοτε που δεν ειχα καν στο μυαλο μου να κανω παιδι πως δεν προκειται να με βοηθησουν

και ακομα και τωρα ειμια σε φαση να φερω τη γυναικα,η οχι....

κι ας ειμαι σε φαση να χω αρρωστησει...

δεν ξερω..νιωθω καπως

και τοτε ενιωθα καπως δηλ μολις μου ανακοινωσαν πως θα ρθει η ξενη γυναικα μετα το χειρουργειο.....αλλα τι να κανα χειρουργημενη με μωρο 40 ημερων ηθελα βοηθεια.Τελοσπαντων προσπαθω να συνηθισω την ιδεα

Μετα ειναι και το αλλο ΠΡΕΠΕΙ να μεινω τωρα εγκυος μετα δεν εχω και πολλα περιθωρια λογω του αλλου προβληματος και αν ειμαι εγκυος δε θα πρεπει να πολυσηκωνω βαρη κτλ τελοσπαντων ειναι μια φαση περιεργη

για μενα γιατι παλι παιζει το θεμα υγεια

αχ, βρε, cruelty, σε διαβάζω και ντρέπομαι. που γκρινιάζω και εγώ...

Μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω. Πάντως ξένος άνθρωπος ξε-ξένος, πιστεύω ότι δε θα σου πει τίποτα..Οι κοντινοί είναι που μας πρήζουν, γιατί νομίζουν ότι τους πεφτει λόγος.

Να σου πω και το άλλο, ήρθε και σε μένα μια κυρία για δουλειές Με είδε με το μωρό συνέχεια- είπε το κλασικό "Μήπως κανένα μπουκάλι" της λέω Δε θέλω, γιατί ....(δυο λογάκια) και τό κοψε αμέσως. Ίσα ίσα μου είπε ότι καλά κάνω και να συνεχίσω και αυτή θήλασε 3 χρόνια την πρώτη και 1 τη δεύτερη κόρη και αυτό, γιατί η μικρή δε το ήθελε α΄λλο. Και φυσικά δεν ήταν ελληνίδα, όπως καταλαβαίνουμε όλοι από το γεγονός ότι θήλασε τα παιδιά της πάνω από λίγους μήνες

Διαφημίσεις

που λες μετα την εγχειριση βρηκαμε μια εκει στα γρηγορα γιατι ηταν και ξαφνικο και το τι μου κανε....αυτο δε θελω να ξαναζησω κι εγω τοτε δε μιλουσα ημουν και σε περιεργη φαση τρελοι πονοι να μη μπορω να παρω παυσιπονο και ψιλολεχωνα καταλαβαινεις

βεβαια τωρα εχω αποθρασυνθει τους χεδω ολους ολα κι ολα.Προχτες εχεθα λιγο την πεθερα .χαχα

Λοιπον το χεθ και το τοπικ αλλα δεν πειραζει! Εμεις να μαστε καλα

Καλά τους κάνεις, και εγώ τόσα χρόνια δε μιλούσα- τώρα έχω ψιλοεκπαιδευτεί και τους τα λέω με το΄γάντι, αλλά πιάνουνε. Θαρρείς και εμείς δε θέλουμε το καλό των παιδιών μας.

εμένα με έχουν πρήξει με το βάρος - είμαστε κολλημένοι ένα μήνα...

και σήμερα είπα να δώσω ένα μπιμπερό και το έκανε εμετό.

Στενοχωρέθηκα για το παιδί, αλλά να πω την αληθεια το ευχαριστήθηκα, γιατί τώρα θα τους λέω ότι το βγάζει το ξένο, να μη με πρήζουν

Ax! cruelty, τώρα διάβασα το τόπικ και πραγματικά στενοχωρήθηκα που σε κάνουν να νιώθεις έτσι. Σε θαυμάζω ειλικρινά για τη θέληση και τον "τσαμπουκά" που βγάζεις.

Είμαι και εγώ συνέχεια μόνη στο σπίτι με τον μπεμπούλη και ο καλός μου φεύγει στις 6:30 το πρωί και γυρνάει στις 7 το βράδυ... Πόσο σε καταλαβαίνω...και να έχεις και πρόβλημα υγείας...

Κουράγιο και μη στενοχωριέσαι. Έχεις τον υπέροχο μικρούλη σου και τον άντρα σου και αυτή είναι η οικογένειά σου. Κάνε ό,τι είναι καλύτερο για σένα και να θυμάσαι ότι ευτυχισμένη μαμά ίσον ευτυχισμένο μωρό :D:D ΄

Μακάρι να μέναμε κοντά... θα κάναμε καλή παρέα..ομοιοπαθούσες. :lol:

bV9Yp3.png

Mr42p3.png

:wink:

Σε καταλαβαίνω... ειδικά όταν τους μιλάς ελληνικά και καταλαβαίνουν κινέζικα...

κουραγιο Ελινακι ολα θα πανε παρα πολυ καλα. Εχεις πολυ μεγαλη θεληση, μη πω για τσαγανο....Και μη μασας τιποτα πεσ τα χυμα σε ολους οσους πρεπει. Σε σκεφτομαι

Ελινάκι με τη θέληση και το κουράγιο σου, μου δίνεις και μένα κουράγιο. Με κάνεις και βλέπω τα πράγματα αλιώς.

Μερικές φορές όταν με πιάνει η μεγάλη απελπισία που δε μπορώ ούτε να φάω χωρίς να χοροπηδάει το ζουζούνι στο κεφάλι μου, με παίρνει το παράπονο που ούτε η μαμά μου δε μπορεί να έρθει για λίγο. Ίσα να γεμίσω τις μπαταρίες μου δλδ.

Όμως τελικά δεν είμαι η μόνη. Βλέπω κι εσένα που τα καταφέρνεις τόσο καλά, κι ας πέρασες αρκετές δυσκολίες, και πραγματικά με εμπνέεις.

Θέλω πολύ να σε γνωρίσω. Όλο λέω την άλλη φορά και την άλλη φορά, και ποτέ δεν τα καταφέρνω. :oops:

Διαφημίσεις

Ελινακι, ειναι πιστευω το καλυτερο που μπορεις να κανεις. Αν ερθει γυναικα να σε βοηθαει θα ξεκουραστεις κ θα ηρεμησεις κ απο τους καυγαδες κ ολα τα συναφη που γινονται καθε μερα με γιαγιαδες. Σου αξιζει λιγο ξεκουραση κ ηρεμια τοσα περνας. Βρες μια που να σου ταιριαζει κ μην κολλας καθολου!

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

σημερα ειπα να δωσω μια τελευταια ευκαιρια στη μαμα μου

παλι χαλια περιμενα να πιει καφε,να φαει τα μπισκοτα να καπνισει

και μετα να κατσει να κρατησει ενα 10λεπτο να φαω εγω πρωινο

τελικα δεν εφαγα απορρυθμιστικε πιεση παλι με επιασε να λιποθυμησω τα κλασσικααα

τωρα το μεσημερι παλι εφυγε και πηγε αισθητικο κτλ ε οποτε λεω γυναικα τελος

"αισθητικό"?????????????

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τη μητέρα σου, συγγνώμη!!!!

Ελινακι , ειναι φανερο οτι δενεχει διαθεση να βοηθησει. Μην χαλιεσαι αλλο, κακο στον εαυτο σου κανεις σε κανεναν αλλο. Θα βρεις γυναικα κ ολα θα πανε καλα.

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

ελινα πολυ σε θαυμαζω :) με τοσα προβληματα και τα καταφερνεις τοσο καλα! μακαρι να εμενα κοντα και θα ερχομουν να σε βοηθησω και χωρις τα 600 ευρω... ευχομαι να βρεθει η καταλληλη κοπελα και συντομα :)

μολις την βρεις κανε λιγο περα και μαμα-πεθερα να ηρεμησεις βρε πουλακι μου...καλη επιτυχια!

tqj2p3.png vvtJp3.png

Και έτσι να μην ήταν Ελίνα πάλι γυναίκα θα έπρεπε να πάρεις. Να ΄μην έχεις υποχρέωση και σε κανένα.Καταλαβαίνω ότι σε πληγώνει σε μια δύσκολία που περνάς να μη σου στέκεται ούτε η μάνα σου γιατί έχει να πάει στη αισθητικό. Εμένα ας πούμε πάει το σκύλο της αδελφής μου βόλτα :?:? Εαν δίνεις 600 ευρώ θα σου κάνουν και κολωτούμπες όχι μόνο βοήθεια αρκεί να είσαι πολύ συγκεκριμένη αι ξεκάθαρη από την αρχή. Ζήτα παραπάνω πράγματα για να ξέρεις τουλάχιστον ότι όταν θα σου κάνουν τα μισά θα είσαι ΟΚ. Ρώτα και απέξω απ'εξω για θέματα υγείας πχ ηπατίτιδα γιατί εγώ παλιά είχα μία που ήταν τέλεια αλλά ανακάλυψα μετά από τρείς μήνες ότι ήταν φορέας ηπατίτητδας C. Το προβλημα υγείας είναι σοβαρό; Εύχομαι να γίνεις γρήγορα καλά για να μπορείς να χαρείς το κουκλάκι σου.

Ο Μανώλης είναι 10,5 χρονών

Η Μαλβίνα είναι 8,5 χρονών

Ο Γιάννης είναι 6 χρονών

"αισθητικό"?????????????

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά με τη μητέρα σου, συγγνώμη!!!!

Όταν γεννησα ήταν ντάλα καλοκαίρι και οι γονείς μου έφυγαν την μεθεπόμενη για το εξοχικό κι εγώ αναγκάστηκα αντί να πάω στο πατρικό μου να πάω στης πεθεράς μου (που είναι το μισό σπίτι από το δικό μου) γιατί με είχε πιάσει κάργα επιλόχια κατάθλιψη και μέναμε 4 άτομα συν το μωρό σε 2 δωμάτια!

Επίσης η πεθερά μου έμεινε ένα βράδυ στο νοσοκομείο κι ας δούλευε μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα...

Δεν έχει λοιπόν σημασία τι συγγένια έχεις με κάποιον...

Κάνε λίγο υπομονή και πιστεύω ότι θα βρεις σύντομα ένα κατάλληλο άνθρωπο να σε καταλαβαίνει και να σε ξεκουράζει...

Δεν έχει σημασίααν είναι ξένος , σημασία έχει να αντιλαμβάνεται την κατάσταση...

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10