Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΔΙΠΛΗ ΔΟΣΗ PREGNYL ΚΑΙ ΕΠΑΦΕΣ

Recommended Posts

Καλησπέρα, ξεκίνησα για πρώτη φορά κλομιφαίνη και πριν 3 μέρες κάναμε διπλή δόση prenyl (είχα 2 ωοηλάκια 19,5 χιλιοστά και άλλα δύο πε΄ριπου 23,5 χιλιοστά).

Ο γιατρός μου είπε να έλθω σε επαφή στις 36 ώρες και μετά ξανά στις 60 ώρες (ένα 24 ωρο δηλαή πιο μετά).

Εμείς είχαμε επαφή στις 34 και στις στις 47 περίπου ώρες. Νομίζωτο timing ήταν ιδανικό.

Το περίεργο είναι ότι δνε ένιωσα καθόλου ωορρηξία, καόλου πόνο, καθόλου υγρά, παρά μόνο ξηρότητα. Ενώ ο γιατρός με είχε προειδοποιήσει ότι θα έχω πολύ τραχηλική βλέννη..

Το μόνο που είχα ήταν κάποια υγρά στις 17 ώρες μετά την pregnyl και τίποτε άλλο μετά. Είναι δυνατόν να έγινε τόσο νωρίς η ωορρηξία και να την έχασα?

Οι διπλή δόση πρεγκνυλ επιταχύνει τη διαδικασία της ωορρηξίας, δηλαδή γίνεται πολύ πριν τις 36 ώρες που μας προτείνουν να έχουμε επαφές?

sLvDp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου tsarli, νομιζω οτι τα ωοθηλακια των 23,5 ηταν ετοιμα να σκασουν. αν και δεν ειναι 100% σιγουρο φυσικα.

κανονικα με τετοιο μεγεθος τα ιδανικο θα ηταν να εχετε επαφες 24, 36, και 48 ωρες μετα (δηλαδη καθε μερα, απο την επομενη της pregnyl) για περισσοτερη σιγουρια.

η δυπλη pregnyl δεν επιταχυνει την ωορρηξια, αλλα βοηθαει να σπασουν πιο ευκολα τα ωοθηλακια οταν ερθει η ωρα, η ωορρηξια γινεται ετσι και αλλιως μολις ανεβει αποτομα η lh, την οποια πολλοι δεν την μετρανε στις προγραμματισμενες επαφες.

υπαρχει ομως και περιπτωση η ωορρηξια να εγινε κανονικα - 36 ωρες μετα, και να μην την καταλαβες, γιατι η pregnyl "μπερδευει" λιγο τον οργανισμο. εγω π.χ. με την pregnyl ποτε δεν καταλαβαινω την ωορρηξια μου.

σου ευχομαι να ειναι ετσι.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, ναι, μακάρι να είναι λετσι, να έγινε στις 36 ώρες και ναμηνν την κατάλαβα, γιατί η περιπτωση να έγινε νωρίς και να την έχασα με κάνει και θυμώνω πολύ και μόνο που το σκέφτομαι!

Η πρεγκνυλ θα μπορούσε να "μπερδεψει" τόσο τον οργανισμό ώστε πχ να γίνει ωορρηξία χωρίς κανένα απολύτως σύμπτωμα (πόνος, υγρά)?

sLvDp3.png

σε μενα ετσι γινεται, εχω πονους 2-3 μερες πριν την ωορρηξια, καποια υγρα τα εχω αμεσως μετα την pregnyl, και μετα δεν καταλαβαινω τιποτα.

λιγες μερες υπομονη, και θα μαθεις. καλη επιτυχια!!!

Διαφημίσεις