Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

σχετικα με την "εκθεση προηγουμενων προσπαθειων"

Recommended Posts

Σε νεα ανακοινωση του εοπυυ εχει βγει ενα νεο δικαιολογητικο που πρεπει να προσκομισουμε η ¨Εκθεση προηγουμενων προσπαθειων ¨ με επιτυχημενη εκβαση ή οχι και να σφραγιζεται απο τον θεραποντα γιατρο του κεντρου που πραγματοποιηθηκαν.

Εγω εχω κανει ηδη τις δυο πρωτες προσπαθειες , η πρωτη πριν 3 χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο οπου εφτασα μεχρι ωοληψια(εμβρυομεταφορα δεν καναμε) και η δευτερη πριν δυο χρονια οπου εμεινα εγκυος τελικα σε ιδιωτικο κεντρο. Τωρα ειμαι σε φαση αναζητησης νεου γιατρου για να κανω κ αλλο παιδακι.

Η απορια μου ειναι , πρεπει να παω κ στους δυο διαφορετικους γιατρους για να μου γραψουν την εκθεση αυτη κ οτι εχω χρησιμοποιησει ολα τα φαρμακα? Κ αν δεν τα ειχα χρησιμοποιησει ολα τοτε , θα δεχτουν να μου φτιαξουν αυτη την βεβαιωση?

Οποια κοπελα γνωριζει θα ηθελα να με ενημερωσει , γιατι ειλικρινα δεν εχω το ψυχικο σθενος να ερθω σε επαφη με τους συγκεκριμενους γιατρους κ θα ηθελα να αποφυγω τετοιες συναντησεις!!!

Ευχαριστω!!!!

HpRzp3.png0ExJp3.png

Διαφημίσεις

τόσο απαίσια ήταν η εμπειρία μαζί τους?

μήπως να μίλαγες με κάποιον στον εοπυυ να σε ενημερώσει με περισσότερη ακρίβεια? ή με τον γιατρό στον οποίο θα απευθυνσθείς τώρα? ίσως να μπορεί ο ίδιος να σου υπογράψει αυτή την έκθεση.

Σε νεα ανακοινωση του εοπυυ εχει βγει ενα νεο δικαιολογητικο που πρεπει να προσκομισουμε η ¨Εκθεση προηγουμενων προσπαθειων ¨ με επιτυχημενη εκβαση ή οχι και να σφραγιζεται απο τον θεραποντα γιατρο του κεντρου που πραγματοποιηθηκαν.

Εγω εχω κανει ηδη τις δυο πρωτες προσπαθειες , η πρωτη πριν 3 χρονια σε δημοσιο νοσοκομειο οπου εφτασα μεχρι ωοληψια(εμβρυομεταφορα δεν καναμε) και η δευτερη πριν δυο χρονια οπου εμεινα εγκυος τελικα σε ιδιωτικο κεντρο. Τωρα ειμαι σε φαση αναζητησης νεου γιατρου για να κανω κ αλλο παιδακι.

Η απορια μου ειναι , πρεπει να παω κ στους δυο διαφορετικους γιατρους για να μου γραψουν την εκθεση αυτη κ οτι εχω χρησιμοποιησει ολα τα φαρμακα? Κ αν δεν τα ειχα χρησιμοποιησει ολα τοτε , θα δεχτουν να μου φτιαξουν αυτη την βεβαιωση?

Οποια κοπελα γνωριζει θα ηθελα να με ενημερωσει , γιατι ειλικρινα δεν εχω το ψυχικο σθενος να ερθω σε επαφη με τους συγκεκριμενους γιατρους κ θα ηθελα να αποφυγω τετοιες συναντησεις!!!

To θέμα έιναι να δεχτει το καινούργιο κέντρο να σου γράψει τη βεβαιωση. Εγω πέρασα πριν μια βδομάδα και ευτυχώς δεν την χρειάστηκα.. αλλα έιχα ρωτήσει το κεντρο που έιμαι τώρα και τους έιπα πως δεν θα ήθελα να πάω στο κέντρο που έκανα την 1η προσπάθεια γιατι μου έιχαν φερθει άσχημα. Στην αρχή μου έπαν οχι αλλα τελικά (αν και δεν τη χρειάστηκα) μου είπαν πως θα με βοηθήσουν..

Στο κέντρο που έκανες το παιδάκι σου τι έγινε? Εκει δεν ήταν οκ?

Στην τελική πριν 2 χρόνια έκανες εξωσωματική και να έιχες φάρμακα έχουν λήξει!!!!!!!!!!

Την πρωτη φορα φαγαμε τρελη κοροιδια απο τον γιατρο ...

Την δευτερη εκει που επιασα την μικρη μου , με παρακολουθουσε ο εξωσωματικος στην εγκυμοσυνη , οπου μονο παρακολουθηση δεν ηταν αυτο που εκανε , και ετσι γεννησα προωρα λογω συσπασεων κ διαστολη του τραχηλου χωρις να το κααλαβει ,με αποτελεσμα να χασω την μια μου κορη 2 μερες μετα την γεννα και την αλλη να μεινει στην ΜΕΝΝ για 4,5 μηνες.

Γιατρο δεν εχω βρει ακομα , για αυτο το ψαχνω μονη μου με τα χαρτια...Σαφως μολις καταληξω σε κεντρο θα ρωτησω και θα ενημερωθω , αλλα ελεγα μηπως γνωριζει καποια κοπελα ,για να ειμαι σιγουρη οτι θα γλυτωσω τις επισκεψεις σε αυτους τους ανεκδιηγητους !

HpRzp3.png0ExJp3.png

Την πρωτη φορα φαγαμε τρελη κοροιδια απο τον γιατρο ...

Την δευτερη εκει που επιασα την μικρη μου , με παρακολουθουσε ο εξωσωματικος στην εγκυμοσυνη , οπου μονο παρακολουθηση δεν ηταν αυτο που εκανε , και ετσι γεννησα προωρα λογω συσπασεων κ διαστολη του τραχηλου χωρις να το κααλαβει ,με αποτελεσμα να χασω την μια μου κορη 2 μερες μετα την γεννα και την αλλη να μεινει στην ΜΕΝΝ για 4,5 μηνες.

Γιατρο δεν εχω βρει ακομα , για αυτο το ψαχνω μονη μου με τα χαρτια...Σαφως μολις καταληξω σε κεντρο θα ρωτησω και θα ενημερωθω , αλλα ελεγα μηπως γνωριζει καποια κοπελα ,για να ειμαι σιγουρη οτι θα γλυτωσω τις επισκεψεις σε αυτους τους ανεκδιηγητους !

Ax κοριτσάκι μου τι πέρασες!! Το κοριτσάκι σου θα έιναι πάντα στην κάρδια σου.Ελπίζω η άλλη σου κόρη να είναι μια χαρά και να της χαρίσεις ενα αδελφακι. Αυτο το χαρτι έιναι μια βλακεια...

Μόλις βρεις το γιατρό σου, πιστέυω πως θα σε βοηθήσει... Με αυτο που πέρασες ενοειται πως θέλεις να αποφύγεις τέτοιες συνατήσεις!!!!!!

Διαφημίσεις

τραγικο! τι να πω! γι αυτο κ εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απευθυνθηκα σε εμβρυολογο και δεν εμεινα με τον εξωσωματικο....με τοσο κοσμο σιγα μην ασχοληθουν μαζι μας!

ισως θα μπορουσες να απευθυνθεις σε κεντρο σαν ενδεχομενο ενδιαφερον κ να σε βοηθησουν. παντως κ στην επιτροπη να πας, για τι φαρμακα θα παρεις εγκριση χωρις παρακολουθηση απο γιατρο?

γεια σου nefeli, χαιρομαι που σε ξαναβρισκω στο φορουμ.

θελω να σε ξαναευχαριστησω για τα φαρμακα, δεν το ξεχναω. δεν πετυχα τοτε, δεν πειραζει ομως.

αναρωτιουμουν που εισαι. θελω να σου πω συλλυπητηρια για το μωρακι σου, και να σου ζησει η κορουλα, να ειναι γερη και δυνατη. να ειστε ευτυχισμενοι, και απο δω και περα να πηγαινουν ολα καλα.

πραγματικα σοκαριστηκα μ'αυτα που διαβασα που σου συνεβησαν και ευχομαι να μην ξανασυναντησεις τετοιους ανθρωπους στη ζωη σου.

πολλα φιλια.

γεια σου nefeli, χαιρομαι που σε ξαναβρισκω στο φορουμ.

θελω να σε ξαναευχαριστησω για τα φαρμακα, δεν το ξεχναω. δεν πετυχα τοτε, δεν πειραζει ομως.

αναρωτιουμουν που εισαι. θελω να σου πω συλλυπητηρια για το μωρακι σου, και να σου ζησει η κορουλα, να ειναι γερη και δυνατη. να ειστε ευτυχισμενοι, και απο δω και περα να πηγαινουν ολα καλα.

πραγματικα σοκαριστηκα μ'αυτα που διαβασα που σου συνεβησαν και ευχομαι να μην ξανασυναντησεις τετοιους ανθρωπους στη ζωη σου.

πολλα φιλια.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Λυπάμαι που δεν ηταν τυχερά τα φάρμακα μου κ για σένα!!! Ελπίζω αυτή την φορά οι επιλογές μου να είναι κ οι σωστές!!!! Εσύ τι κάνεις???

HpRzp3.png0ExJp3.png

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!! Λυπάμαι που δεν ηταν τυχερά τα φάρμακα μου κ για σένα!!! Ελπίζω αυτή την φορά οι επιλογές μου να είναι κ οι σωστές!!!! Εσύ τι κάνεις???

δεν πειραζει, ολα μεσ'τη ζωη ειναι. ετοιμαζομαι για σπερματεγχυση, γιατι ειναι πιο οικονομικο και αποτελεσμα απο εξωσωματικες δεν ειδα κανενα. μηπως φανω πιο τυχερη αυτη τη φορα.

ευχομαι να βρεις καλο γυναικολογο να σε παρακολουθει στην επομενη εγκυμοσυνη σου, οι εξωσωματικοι ποτε δεν εχουν χρονο για τετοια δυστυχως.

να μου φιλησεις τη μικρη σου, το θαυματακι σου. ειδα στο τικερακι σου οτι ειναι ηδη 1,5, μπραβο.

και να σου πω καλη επιτυχια με την επιτροπη, γιατι οσο παει δυσκολευουν τα πραγματα, χωρις λογο. απαραδεκτοι.

πολλα φιλια κοριτσι.

Καλημέρα σας!

Έκλεισα κι εγω ραντεβού για 3ή προσπάθεια. Όταν τους ρώτησα για τα δικαιολογητικά μου είπαν οτι χρειάζονται όλα απο την αρχή σπερμοδιαγραμματα με 75 μερες κενό, αιματολογικές κλπ. Και γενικώς θα μου πει ο γιατρός μου......

Είμαστε σοβαροί?

Μετα απο 2 εξωσωματικές θα πρεπει να ξανακάνουμε σπερμοδιαγραμμα? και φυσικά έκθεση δεν εχω στα χέρια μου....

Το έχουν κανει εντελώς αποτρεπτικό......

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!

Έκλεισα κι εγω ραντεβού για 3ή προσπάθεια. Όταν τους ρώτησα για τα δικαιολογητικά μου είπαν οτι χρειάζονται όλα απο την αρχή σπερμοδιαγραμματα με 75 μερες κενό, αιματολογικές κλπ. Και γενικώς θα μου πει ο γιατρός μου......

Είμαστε σοβαροί?

Μετα απο 2 εξωσωματικές θα πρεπει να ξανακάνουμε σπερμοδιαγραμμα? και φυσικά έκθεση δεν εχω στα χέρια μου....

Το έχουν κανει εντελώς αποτρεπτικό......

Κάντι μου πέρασα 2η φορά 9/03/2016. Τα θέλουν όλα απο την αρχή.....

Ευτυχώς την έκθεση την γλύτωσα αλλα την θέλουν....

Επίσης χαρί για την προηγούμενη προσπάθεια (απλή βεβαίωση) θέλουν για να πάρεις και τα φάρμακα απο το φαρμακειο του ΕΟΠΠΥ

Επίσης χαρί για την προηγούμενη προσπάθεια (απλή βεβαίωση) θέλουν για να πάρεις και τα φάρμακα απο το φαρμακειο του ΕΟΠΠΥ

Μάλιστα.....

Να σε ρωτήσω υπέρηχο με σφραγίδα κεσυ σε ποιον γιατρό έκανες?

Γενικώς τα εχω κανει σκ@τ@.... Εχω αποφασίσει οτι την 3ή προσπάθεια μου θα την κανω στο εξωτερικό, αυτό σημαίνει οτι είμαι ξεκρέμαστη όσον αφορά το θέμα γιατρός στην Ελλάδα. Απο την άλλη επειδή το κόστος ειναι ήδη τεράστιο ήθελα τουλάχιστον να εχω εξασφαλίσει τα φαρμακα. Κρίμα.:cry:

Μάλιστα.....

Να σε ρωτήσω υπέρηχο με σφραγίδα κεσυ σε ποιον γιατρό έκανες?

Γενικώς τα εχω κανει σκ@τ@.... Εχω αποφασίσει οτι την 3ή προσπάθεια μου θα την κανω στο εξωτερικό, αυτό σημαίνει οτι είμαι ξεκρέμαστη όσον αφορά το θέμα γιατρός στην Ελλάδα. Απο την άλλη επειδή το κόστος ειναι ήδη τεράστιο ήθελα τουλάχιστον να εχω εξασφαλίσει τα φαρμακα. Κρίμα.:cry:

Την έκανα στο κέντρο που πάω. Έιχαν γυναικολόγο με άδεια απο το κεσυ για το σκοπό αυτο.

Σε ποια χώρα σκέφτεσαι να την κάνεις? Έχεις βρει γιατρό εκει?

Τα φάρμακα εννοείται οτι θα τα πάρεις. Πήγαινε εκει που έκανεις την τελευταια προσπάθεια, θα γνωρίζουν... (απλά τελίκα δεν θα κάνεις την προσπάθεια εκει)

Την έκανα στο κέντρο που πάω. Έιχαν γυναικολόγο με άδεια απο το κεσυ για το σκοπό αυτο.

Σε ποια χώρα σκέφτεσαι να την κάνεις? Έχεις βρει γιατρό εκει?

Τα φάρμακα εννοείται οτι θα τα πάρεις. Πήγαινε εκει που έκανεις την τελευταια προσπάθεια, θα γνωρίζουν... (απλά τελίκα δεν θα κάνεις την προσπάθεια εκει)

Εχεις πμ

Τι να γραφει η βεβαιωση?

HpRzp3.png0ExJp3.png

Διαφημίσεις

Να γράφει οτι χρησιμοποίησες όλα τα φαρμακα και πότε έγινε η τελευταια προσπάθεια και αν ήταν επιτυχής ή οχι

Αυτο στο εδωσε το κεντρο που εκανες τωρα εξωσωματικη ή το προηγουμενο ?

HpRzp3.png0ExJp3.png

Αυτο στο εδωσε το κεντρο που εκανες τωρα εξωσωματικη ή το προηγουμενο ?

Αυτο που έιμαι τώρα και έιχα κάνει εκει και την τελευταια προσπάθεια.