Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ξεχασα σχεδον τα παντα που αφορουν την εγκυμοσυνη μου

Recommended Posts

με ρωτησε εγκυος γυναικα καποια πραγματα και δεν ηξερα τι να τη πω! πως ειναι δυνατον να ξεχασα τις διαδικασιες του γιατρου και οχι μονο και για τους 9μηνες μου? πχ δε θυμαμαι πως μετραμε τις εβδομαδες κυησης. δε θυμαμαι τι εξετασεις και ποτε τις εκανα. δε θυμαμαι πολλα σημαντικα... αν ξανακανω παιδι θα γινω και ρεζιλι στο γυναικολογο.

Διαφημίσεις

τις εβδομαδες κυησης και τις εξετασεις τις θυμαται και ο γυναικολογος.....ρεζιλι δεν γινεσε!ουτε εγω θυμαμαι τιποτα απο αυτα.θυμαμαι μονο οτι πειναγα πολυ,επινα ενα gatorade καρπουζι(ισοτονικο ποτο για αθλητες)την ημερα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:P:p:p τον λογο δεν τον ξερω ακομα.....το μονο που ξερω ειναι οτι οποτε πηγαινα γυναικολογο μου ολο και καποια εξεταση μου εδινε....αν ανατρεξεις και εχεις κρατησει τα χαρτια της εγκυμοσυνης σου (εγω τα εχω κρατησει(απο υπερηχογραφηματα μεχρι και τις εξετασεις κτλ)για ενθυμιο ισως μπορεις να βοηθησεις την φιλη σου με μερικες πληροφοριες....ευχομαι βεβαια να εχει καλο γυναικολογο και να ακουει πχ τις ανυσηχιες της αν και εφοσον ειναι αγχωμενη....αν κανουμε αλλο γιατι και εγω μονο ενα εχω θα τα ξαναθυμηθουμε αναγκαστικα:D

δε νομιζω ότι ο γυναικολόγος θα περιμενει από σενα να του πεις εβδομάδες, εξετασεις κτλ

Βρε iouliana εισαι εγκυος;

Τι ευχάριστα νέα!! Με το καλο αγαπη μου!!!

Διαφημίσεις