Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ιδιωτικά γυμνάσια στην ανατολική Αττική

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ήθελα να ρωτήσω, εάν υπάρχει κάποια σχετική γνώμη-πληροφόρηση, για ιδιωτικά γυμνάσια στην ανατολική Αττική και αναφέρομαι, κυρίως στο τρόπο διδασκαλίας να δίνουν δηλαδή εκτός από ουσιαστικές γνώσεις και αξίες.

Αυτά που έχω κοιτάξει είναι , νέα γενιά Ζηρίδη, Κωστέα Γείτονα προς το παρόν…..

Σημείωση: αναφέρομαι μονό (λόγο προφανών οικονομικών δυσχερειών) σε αυτά που ισχύει ο θεσμός υποτροφιών (π.χ. στην ελληνογερμανική αγωγή, Εράσμειο κτλ. δεν ισχύει κάτι τέτοιο)

Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει λόγω απόστασης αλλά να κοιτάξεις και το Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης. Είναι καλό σχολείο και έχει σύστημα υποτροφιών.

Τώρα για αξίες και διαμόρφωση προσωπικότητας, τα Αρσάκεια- Τοσίτσεια σχολεία είναι φημισμένα. Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες, γιατί ξέρω περισσότερα για το Αρσάκειο του Ψυχικού που δεν σε ενδιαφέρει λόγο απόστασης.

Απλά ρώτα στο Ζηρίδη, γιατί σε μία συζήτηση τις προάλλες, άκουσα ότι οι υποτροφίες είναι μόνο για μία χρονιά. Μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν έδωσα σημασία, μπορεί δηλαδή να μιλούσαν και για άλλο σχολείο. Μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Επίσης καλό σχολείο με κοινωνικό προφίλ είναι ο ΙΜ Παναγιωτόπουλος. Νομίζω ότι έχει πρόγραμμα υποτροφιών.

Φαντάζομαι ότι περιλαμβάνεις μέσα στα Ανατολικά προάστεια και την Αγια Παρασκευή. Εκεί είναι το Αμερικάνικο Κολλέγιο - Pierce. Δίνει πολλές υποτροφίες, πολλών ειδών. Δες το site και πάρε και τηλέφωνο. Αυτό κατεξοχήν διαμορφώνει προσωπικότητες και βγάζει Πολίτες του Κόσμου. Τα παιδιά που αποφοιτούν απο κει διαπρέπουν. Αν το εισόδημά σου είναι χαμηλό και δικαιολογεί την υποτροφία, σώθηκες. Εκεί παίρνουν δεκάδες παιδιά με εισόδημα γονέων κάτω από 20.000 !

Θα πάρεις υποτροφία για το καλύτερο σχολείο της Ελλάδας!

Φαντάζομαι ότι περιλαμβάνεις μέσα στα Ανατολικά προάστεια και την Αγια Παρασκευή. Εκεί είναι το Αμερικάνικο Κολλέγιο - Pierce. Δίνει πολλές υποτροφίες, πολλών ειδών. Δες το site και πάρε και τηλέφωνο. Αυτό κατεξοχήν διαμορφώνει προσωπικότητες και βγάζει Πολίτες του Κόσμου. Τα παιδιά που αποφοιτούν απο κει διαπρέπουν. Αν το εισόδημά σου είναι χαμηλό και δικαιολογεί την υποτροφία, σώθηκες. Εκεί παίρνουν δεκάδες παιδιά με εισόδημα γονέων κάτω από 20.000 !

Θα πάρεις υποτροφία για το καλύτερο σχολείο της Ελλάδας!

Καλησπερα ξανα και ευχαριστω

εχω κοιταξει και για το Αμερικανικο κολλεγιο εχω ηδη επικοινωνησει μαζι τους.

Δινουν 2 θεσεις με πληρη υποτροφια και θα διαγωνιστουν πανω απο 500!!!!

Θεωρω οτι πολυ δυσκολα υπαρχουν πιθανοτητες εαν συνυπολογισεις οτι θα δωσουν και οι δικοι τους αποφοιτοι (ΣΤ΄ Δημοτικου δηλ.)

Ναι το εισοδημα μας ειναι ακτω απο 20.000 παντως

Καλημέρα!

Δεν ξέρω αν σε ενδιαφέρει λόγω απόστασης αλλά να κοιτάξεις και το Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης. Είναι καλό σχολείο και έχει σύστημα υποτροφιών.

Τώρα για αξίες και διαμόρφωση προσωπικότητας, τα Αρσάκεια- Τοσίτσεια σχολεία είναι φημισμένα. Δυστυχώς δεν ξέρω λεπτομέρειες, γιατί ξέρω περισσότερα για το Αρσάκειο του Ψυχικού που δεν σε ενδιαφέρει λόγο απόστασης.

Απλά ρώτα στο Ζηρίδη, γιατί σε μία συζήτηση τις προάλλες, άκουσα ότι οι υποτροφίες είναι μόνο για μία χρονιά. Μπορεί να κάνω και λάθος γιατί δεν έδωσα σημασία, μπορεί δηλαδή να μιλούσαν και για άλλο σχολείο. Μην βρεθείς προ εκπλήξεων.

Επίσης καλό σχολείο με κοινωνικό προφίλ είναι ο ΙΜ Παναγιωτόπουλος. Νομίζω ότι έχει πρόγραμμα υποτροφιών.

Ευχαριστω

Αναφορικα με το Τοσίτσειο Γυμνάσιο Εκάλης δεν βρηκα πουθενα για το τρεχον ακαδημαικο ετος θεσμο υποτροφιων

Για το ΙΜ Παναγιωτόπουλος δυστυχως δεν δινουν πληρη υποτροφια παρα μονο με ποσοστα.

Διαφημίσεις

Καλησπερα ξανα και ευχαριστω

εχω κοιταξει και για το Αμερικανικο κολλεγιο εχω ηδη επικοινωνησει μαζι τους.

Θεωρω οτι πολυ δυσκολα υπαρχουν πιθανοτητες εαν συνυπολογισεις οτι θα δωσουν και οι δικοι τους αποφοιτοι (ΣΤ΄ Δημοτικου δηλ.)

Ναι το εισοδημα μας ειναι ακτω απο 20.000 παντως

Δεν έχουν δικούς τους αποφοίτους!! Δεν έχει δημοτικό το Pierce.

Ψάχνεις μόνο για πλήρη υποτροφία?? Εχουν πολλών ειδών υποτροφίες. Δες το σημείο που τις αναφέρει αναλυτικά. Είναι δωρεές από ευεργέτες.

Δεν σε ενδιαφέρει η οικονομική ενίσχυση? Αυτή φτάνει σε πολύ μεγάλα ποσοστά. Δεν μπορείς να δώσεις 2-3 χιλιάρικα? (Από τα 8 συνολικά?)

Δεν έχουν δικούς τους αποφοίτους!! Δεν έχει δημοτικό το Pierce.

Ψάχνεις μόνο για πλήρη υποτροφία?? Εχουν πολλών ειδών υποτροφίες. Δες το σημείο που τις αναφέρει αναλυτικά. Είναι δωρεές από ευεργέτες.

Δεν σε ενδιαφέρει η οικονομική ενίσχυση? Αυτή φτάνει σε πολύ μεγάλα ποσοστά. Δεν μπορείς να δώσεις 2-3 χιλιάρικα? (Από τα 8 συνολικά?)

Ναι εχεις δικιο συγνωμη δεν εχουν δικους τους αλλα 2/500 ειναι μεγαλη αναλογια

Το να δωσω 2-3 χιλιαρικα ισως ειναι κατι που μπορω να παλεψω,να δανειστω, απλα δεν μπορω να το κανω καθε χρονο (ΑΔΥΝΑΤΟΝ)

Και μην ξεχνας οτι δεν ειναι μονο τα διδακτρα, υπαρχουν αρκετα extra, μεταφορικα, εντυπο υλικο κτλ.

Καταλαβαίνω ότι έχεις παιδί που τελειώνει την ΣΤ' δημοτικού, έτσι??

Λοιπόν.... δεν θα περιοριστείς στα Ανατολικά προάστια.

Θα πάει να δώσει στο Κολλέγιο Αθηνών, που δίνουν πλήρεις υποτροφίες σε αποφοίτους δημοσίων δημοτικών σχολείων, εφόσον αριστεύσουν στις εξετάσεις. Μετά, αν πάρεις μια τέτοια υποτροφία, σώθηκες! Είναι καλός μαθητής/μαθήτρια??

Τηλεφώνησε στο Αρσάκειο, στα κεντρικά στο Ψυχικό. Ξέρω ότι δίνουν σύμφωνα με το εισόδημα κανονικά υποτροφίες. Είναι Κληροδότημα και είναι υποχρεωμένοι να συνδράμουν στα παιδιά από φτωχές οικογένειες. Κατεξοχήν το Αρσάκειο δίνει πλήρεις υποτροφίες.

Θα πας στη Σχολή Μωραίτη και θα κάνεις το ίδιο. Κι εκεί δίνουν πλήρεις υποτροφίες.

Θα ρωτήσεις στις Ουρσουλίνες. Κι εκεί ξέρω ότι δίνουν.

Θα ρωτήσεις και στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης (αν σε ενδιαφέρει).

Δες αναλυτικά αυτό :

http://www.pierce.gr/ypotrofies-oikonomikh-enisxysh

Ναι ευχαριστω ειμαι ηδη γνωστης των συγκεκριμμενων υποτροφιων. Παραμενει θεμα το οικονομικο αλλα θα επικοινωνησω εκ νεου μαζι τους

Θεωρεις οτι οι υπολοιπες υποτροφιες δεν αξιζουν δηλαδη?

Εχεις ακουσει κατι αρνητικο?

Διαφημίσεις

Ναι ευχαριστω ειμαι ηδη γνωστης των συγκεκριμμενων υποτροφιων. Παραμενει θεμα το οικονομικο αλλα θα επικοινωνησω εκ νεου μαζι τους

Θεωρεις οτι οι υπολοιπες υποτροφιες δεν αξιζουν δηλαδη?

Εχεις ακουσει κατι αρνητικο?

Ποιες υπόλοιπες εννοείς???

Καταλαβαίνω ότι έχεις παιδί που τελειώνει την ΣΤ' δημοτικού, έτσι??

Λοιπόν.... δεν θα περιοριστείς στα Ανατολικά προάστια.

Θα πάει να δώσει στο Κολλέγιο Αθηνών, που δίνουν πλήρεις υποτροφίες σε αποφοίτους δημοσίων δημοτικών σχολείων, εφόσον αριστεύσουν στις εξετάσεις. Μετά, αν πάρεις μια τέτοια υποτροφία, σώθηκες! Είναι καλός μαθητής/μαθήτρια??

Τηλεφώνησε στο Αρσάκειο, στα κεντρικά στο Ψυχικό. Ξέρω ότι δίνουν σύμφωνα με το εισόδημα κανονικά υποτροφίες. Είναι Κληροδότημα και είναι υποχρεωμένοι να συνδράμουν στα παιδιά από φτωχές οικογένειες. Κατεξοχήν το Αρσάκειο δίνει πλήρεις υποτροφίες.

Θα πας στη Σχολή Μωραίτη και θα κάνεις το ίδιο. Κι εκεί δίνουν πλήρεις υποτροφίες.

Θα ρωτήσεις στις Ουρσουλίνες. Κι εκεί ξέρω ότι δίνουν.

Θα ρωτήσεις και στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης (αν σε ενδιαφέρει).

Ναι ειναι αριστη εχει 10 και στην Ε' δημοτικου και στο πρωτο τριμηνο μεχρι τωρα στην ΣΤ'.

Δεν θα το εψαχνα απλα το επιπεδο στο ενα και μοναδικο γυμνασιο της περιοχης (δυο ειναι αλλα ουσιαστικα συστεγαζονται) ειναι πολυ χαμηλο.

Μουσικο Παλληνης ναι ισως δωσει και εκει..... (αν και παρολο που παιζει πιανο δεν ειναι και το μεγαλο της παθος η μουσικη, μειονεκτημα επομενως).

Τα υποποιπα ειναι μακρυα και πισεψε με ειναι ενα θεμα για καθημερινη μετακινηση (δεν ξερω εαν συμφωνεις)

Σχολη Μωραιτη δεν ξερω ειναι στα χωροταξικα ορια....

Ποιο κοντα μας ειναι η νεα γενια ζσηριδη, κωστας γειτονας και μουσικο παλληνης

Φυσικα ενα γινοταν στο αμερικανικο κολλεγιο η εαν υπηρχε ελληνογερμανικη αγωγη θα ηταν σουπερ

Ναι ειναι αριστη εχει 10 και στην Ε' δημοτικου και στο πρωτο τριμηνο μεχρι τωρα στην ΣΤ'.

Δεν θα το εψαχνα απλα το επιπεδο στο ενα και μοναδικο γυμνασιο της περιοχης (δυο ειναι αλλα ουσιαστικα συστεγαζονται) ειναι πολυ χαμηλο.

Μουσικο Παλληνης ναι ισως δωσει και εκει..... (αν και παρολο που παιζει πιανο δεν ειναι και το μεγαλο της παθος η μουσικη, μειονεκτημα επομενως).

Τα υποποιπα ειναι μακρυα και πισεψε με ειναι ενα θεμα για καθημερινη μετακινηση (δεν ξερω εαν συμφωνεις)

Σχολη Μωραιτη δεν ξερω ειναι στα χωροταξικα ορια....

Ποιο κοντα μας ειναι η νεα γενια ζσηριδη, κωστας γειτονας και μουσικο παλληνης

Φυσικα ενα γινοταν στο αμερικανικο κολλεγιο η εαν υπηρχε ελληνογερμανικη αγωγη θα ηταν σουπερ

Γιαυτο σου λέω να δώσει στο Κολλέγιο Αθηνών οπωσδήποτε!

Το Αρσάκειο σε καλύπτει πάντως σε αυτά που θες, ούτε πολλά έξτρα έχει μετά, ούτε άλλα έξοδα.

Δεν καταλαβαίνω για τη μετακίνηση.....Αφού θα έχεις σχολικό! Αν έχεις πλήρη υποτροφία, θα πληρώσεις μόνο το σχολικό. 1100 ευρώ. Τέλος. (Για το Αρσάκειο μιλάω). Αυτό ισχύει σε όλα. Αν πάρεις πλήρη υποτροφία, θα δίνεις μόνο σχολικό (αν κι εκεί νομίζω κάποια έκπτωση θα έχεις)

Πάντως...να προτιμήσεις σχολεία με κύρος και αξιοπιστία.

Γιατί υπάρχει περίπτωση, σε πιο δεύτερα σχολεία, να σου κάνουν στα μισά του γυμνασίου/λυκείου καμιά ιστορία.... και να τρέχεις και να μη φτάνεις μετά.....

Ενώ ένα σχολείο αξιόπιστο σε ενημερώνει σωστά από την αρχή, χωρίς να προσπαθεί να σε πιάσει...πελάτη. Δεν θα είχα εμπιστοσύνη σε κανένα από τα σχολεία που αναφέρεις στο αρχικό ποστ σου.... Μιλάμε για 6 χρόνια ακόμη. Πρέπει να έχεις σταθερότητα.

Διαφημίσεις

Γιαυτο σου λέω να δώσει στο Κολλέγιο Αθηνών οπωσδήποτε!

Το Αρσάκειο σε καλύπτει πάντως σε αυτά που θες, ούτε πολλά έξτρα έχει μετά, ούτε άλλα έξοδα.

Δεν καταλαβαίνω για τη μετακίνηση.....Αφού θα έχεις σχολικό! Αν έχεις πλήρη υποτροφία, θα πληρώσεις μόνο το σχολικό. 1100 ευρώ. Τέλος. (Για το Αρσάκειο μιλάω). Αυτό ισχύει σε όλα. Αν πάρεις πλήρη υποτροφία, θα δίνεις μόνο σχολικό (αν κι εκεί νομίζω κάποια έκπτωση θα έχεις)

Σε ευχαριστω πολυ bobonela!!

Εχω παντως την εντυπωση οτι δεν καλυπτει το σχολικο τοσο μεγαλες αποστασεις (ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει μεχρι Σταυτο Αγ.Παρασκευης)

Εχεις εσυ καποια αμεση η εμμεση εμπειρια?

Σε ευχαριστω πολυ bobonela!!

Εχω παντως την εντυπωση οτι δεν καλυπτει το σχολικο τοσο μεγαλες αποστασεις (ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει μεχρι Σταυτο Αγ.Παρασκευης)

Εχεις εσυ καποια αμεση η εμμεση εμπειρια?

Το Pierce ξέρω σίγουρα ότι πάει Ραφήνα.

Το Αρσάκειο δεν ξέρω, πρέπει να πάρεις στο γραφείο κινήσεως.

Το Κολλέγιο πάει Παιανία / Κορωπί. Ρώτα για την περιοχή σου.

Ξέχασα να σου αναφέρω και την Ελληνική Παιδεία. Κι αυτή δίνει πληρεις υποτροφίες και έρχεται προς τα κει το σχολικό.

Κορίτσια (και αγόρια!) να ρωτήσω κάτι από περιέργεια καθώς δε γνώριζα την ύπαρξη πλήρης υποτροφίας σε ιδιωτικά. Γίνονται εξετάσεις, όπως κατάλαβα, στο τέλος της χρονιάς της ΣΤʼδημοτικού. Το παιδί που θα κερδίσει την υποτροφία θα τη δικαιούται και για τα 6 χρόνια? Ή θα πρέπει να δίνει κάθε χρόνο (=και να αλλάζει σχολεία?).

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Κορίτσια (και αγόρια!) να ρωτήσω κάτι από περιέργεια καθώς δε γνώριζα την ύπαρξη πλήρης υποτροφίας σε ιδιωτικά. Γίνονται εξετάσεις, όπως κατάλαβα, στο τέλος της χρονιάς της ΣΤʼδημοτικού. Το παιδί που θα κερδίσει την υποτροφία θα τη δικαιούται και για τα 6 χρόνια? Ή θα πρέπει να δίνει κάθε χρόνο (=και να αλλάζει σχολεία?).

Οχι δεν αλλάζεις σχολεία:confused:

Κάποια σχολεία έχουν ως προϋποθεση να διατηρείς καλό μαθησιακό επίπεδο και να είναι το εισόδημα πάντα στα ίδια επίπεδα. Σε αυτήν την περίπτωση ισχύει για 6 χρόνια κανονικά.

Κάποια άλλα το λένε εξαρχής ότι είναι για μια χρονιά και μετά αναλόγως το εισόδημα και τη βαθμολογία. Δηλ. στην αρχή δίνουν απλά υποτροφία σ'αυτόν που έγραψε καλύτερα, ανεξαρτήτως εισοδήματος. Μετά την άλλη χρονιά τίθενται όλα επί τάπητος.

Οχι δεν αλλάζεις σχολεία:confused:

εννοούσα αν στη ΣΤ' πάρει πλήρη και πάει στο ιδιωτικό, και του χρόνου (ή του παραχρόνου ας πούμε) οι γονείς δε μπορούν να διαθέσουν ούτε ένα μέρος των διδάκτρων. εκεί ναι, δεν θα άλλαζε για δημόσιο? (εξου και το αλλάζει σχολεία).

Με κάλυψες με την απάντησή σου, ευχαριστώ!

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Mark1967, θα σε συμβούλευα να δώσει το παιδί εξετάσεις και σε κάποιο πρότυπο σχολείο, αν βέβαια έχετε κάποιο κοντά σας (αν και απ' όσον ξέρω κι εκεί ο σύλλογος γονέων φροντίζει για τη μεταφορά με σχολικά). Ρίξε μία ματιά στις ιστοσελίδες των σχολείων, δες τα περσινά θέματα, και κάνε μία σχετική προετοιμασία στο παιδί. Στα πρότυπα σχολείο είναι μεγάλος ο ανταγωνισμός αλλά δέχονται πολλά παιδιά και δεν θα έχεις κανένα οικονομικό θέμα γιατί είναι δημόσια σχολεία.

lucia, σε όλα τα σχολεία οι όροι των υποτροφιών αριστείας είναι γνωστοί στους γονείς από πριν. Αν πχ. σου πουν ότι είναι για ένα χρόνο και περιλαμβάνει μόνο τα δίδακτρα και μετά βλέπουμε, θα πρέπει να το λάβει κανείς σοβαρά υπόψη του και να πάρει ή όχι και το ρίσκο. To Pierce πχ λέει σαφώς ότι είναι για έναν χρόνο και μετά μπαίνει το παιδί στο γενικό πρόγραμμα υποτροφιών, δηλαδή με εισοδηματικά κριτήρια. Οπότε ο ενδιαφερόμενος γονιός μπορεί να ρωτήσει τι υποτροφία θα μπορούσε να λάβει το παιδί με το εισόδημά του.

Άλλα σχολεία (πχ. Μωραϊτης) λένε ότι η υποτροφία είναι για 3 χρόνια και καλύπτει τα πάντα.

Κι εγώ είμαι υπέρ του πρότυπου ή τουλάχιστον να έχεις και αυτή τη λύση. Άλλωστε οι εξετάσεις για τα πρότυπα είναι πολύ αργά (Μάιο, νομίζω) οπότε θα έχεις ήδη μία εικόνα από τα ιδιωτικά.

Για τα σχολεία που λες εγώ έχω μία καλή εικόνα, με την έννοια ότι δεν είναι κακά σχολεία. Πρέπει όμως να πας εκεί να ρωτήσεις τι καλύπτει η υποτροφία και κυρίως τι ΔΕΝ καλύπτει. Επίσης μπορεί το παιδί να δώσει εξετάσεις σε περισσότερα από ένα σχολεία και να αποφασίσεις για το πού θα το πας έχοντας τη συνολική εικόνα.

Επίσης σκέψου καλά το αν θα βάλεις το παιδί σε μία σχετικά ψυχοφθόρο διαδικασία, να διαβάζει δηλαδή, όχι για την προσωπική του ικανοποίηση, αλλά για να μην χάσει την υποτροφία. Για παράδειγμα, τώρα έριξα μία ματιά στις υποτροφίες του Ζηρίδη, όπου λέει ότι η υποτροφία ανανεώνεται αν το παιδί έχει βαθμό 18,5+ σε όλες τις τάξεις του γυμνασίου. Όσο καλός μαθητής και να ήταν το παιδί μου, εγώ δεν το έβαζα σε αυτή τη διαδικασία, να φέρνει 18 και να τρέμει όλη η οικογένεια μήπως και του χρόνου πρέπει να αλλάξουμε σχολείο.

Καλή τύχη. Είμαι βέβαιη ότι αν το παιδί σου είναι καλή μαθήτρια, θα προοδεύσει σε όποιο σχολείο και να πάει.

• 2 weeks later...

Αυριο παμε για το διαγωνισμα εισαγωγης υποτροφιων (Ζηριδη)

925 δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών σας στο σχετικό διαγωνισμό. Πιθανοτητες επιτυχιας 1,08 %

Σκεφτομαι εαν αξιζει τελικα ν αβαλω το παιδι σε μια τετοια διαδικασια

Αυριο παμε για το διαγωνισμα εισαγωγης υποτροφιων (Ζηριδη)

925 δηλώσεις συμμετοχής των παιδιών σας στο σχετικό διαγωνισμό. Πιθανοτητες επιτυχιας 1,08 %

Σκεφτομαι εαν αξιζει τελικα ν αβαλω το παιδι σε μια τετοια διαδικασια

Καλή επιτυχία φίλε μου!:P Το βασικό είναι να μην αγχωθεί το παιδί και αυτό είναι στο χέρι σας.

Αλλωστε και στο Pierce που θα πάει να δώσει θα είναι γύρω στα 1000 παιδιά! Ολος ο κόσμος ψάχνεται για το καλύτερο, δεν είσαι μόνο εσύ.

Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν θα πάτε και θα καταθέσετε τα όπλα εκ των προτέρων, από φόβο ότι δεν θα γίνει κάτι..... (Να υποθέσω ότι δεν παίζεις ούτε ΛΟΤΤΟ έτσι???:mrgreen:)

Καλή επιτυχία φίλε μου!:P Το βασικό είναι να μην αγχωθεί το παιδί και αυτό είναι στο χέρι σας.

Αλλωστε και στο Pierce που θα πάει να δώσει θα είναι γύρω στα 1000 παιδιά! Ολος ο κόσμος ψάχνεται για το καλύτερο, δεν είσαι μόνο εσύ.

Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι δεν θα πάτε και θα καταθέσετε τα όπλα εκ των προτέρων, από φόβο ότι δεν θα γίνει κάτι..... (Να υποθέσω ότι δεν παίζεις ούτε ΛΟΤΤΟ έτσι???:mrgreen:)

Βουλομενο γραμμα διαβαζεις τελικα εσυ....