Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Εντυπώσεις απο online φαρμακεία (κυρίως)

Recommended Posts

Καλησπέρα κι από εμένα διαβάζω τα post που έχετε κάνει και χαίρομε που μπήκα σε μια παρέα που μοιραζόμαστε αντίστοιχου ενδιαφέροντος θέματα. Θα ήθελα να σας πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με τις αγορές από ίντερνετ. Επειδή αγοράζω και εμπιστεύομαι τον χώρο του φαρμακείου και έχω κάνει μια μικρή έρευνα το πιο εύκολο και εξυπηρετικό site που βρήκα ήταν το www.pharmacydiscount.gr κατ'αρχήν βρήκα άμεσα αυτά που ήθελα ,έχει μακράν τις χαμηλότερες τιμές αλλά και με το που μπήκα δίνοντας το email μου,μου έστειλαν και εκπτωτικό κουπόνι με email παρακαλώ για τις μετ'επειτα αγορές μου.

Θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί έψαξα συγκεκριμένα πράγματα πολύ γνωστών εταιριών και δεν τα είχε καθόλου. Κατά συνέπεια δεν μπορώ να συγκρίνω τιμές. Η ποικιλία του σε σχέση με πολλά άλλα Online καταστήματα είναι πολύ μικρή και το ίδιο το site δύσχρηστο.

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Γεια σας κι από εμένα! Είμαι καινούρια στην παρέα, αν και σας διαβάζω πολύ καιρό.

Την περασμένη εβδομάδα έκανα για πρώτη φορά παραγγελία στο www.pharmacyone.gr, αφού πρώτα διαπίστωσα μετά από έρευνα και σε άλλες ιστοσελίδες ότι στα προϊόντα που ήθελα είχε τις χαμηλότερες τιμές και το ακόμη καλύτερο ότι είχε δωρεάν μεταφορικά :D, ακόμη και στην περίπτωση της αντικαταβολής.

Την παραγγελία την έκανα γύρω στις 11.30 το πρωί και την παρέλαβα την αμέσως επόμενη ημέρα!

Πολλά φιλιά σε όλες!

0mthp3.png

Επριδή όμως δε μπορώ τη σπατάλη πια σε τούτη τη χώρα, βλέπω ότι το αφρόλουτρο που χρησιμοποιούμε για το μωρό μας (Weleda Calendula Κρεμώδες Βοτανόλουτρο Καλέντουλας για Μωρά και Παιδιά 200 ml.) το www.pharmacyone.gr το έχει -σε προνομιακή τιμή !!!- 17.92€ όταν εμείς το αγοράζουμε 1 χρόνο τώρα 7.84€ από το http://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=4416950&_nav=suche&_random=547203949

Είναι κρίμα να σπαταλάμε τόσα λεφτά απλά για να ψωνίζουμε από την Ελλάδα... Πολύ κρίμα δυστυχώς.

Ελπίζω κάποιες κοπέλες που γνωρίζουν από internet shopping να δουν αυτό το σχόλιο και να το εκμεταλλευθούν! Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ πιστεύω: να μοιραζόμαστε γνώση μεταξύ μας πολύτιμη, που μόνες μας δε μπορούμε να τη βρούμε!

Τέλος, απλά να σας πω ότι εμείς από το http://www.apo-rot.de/ ψωνίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και τις φρουτόκρεμες του μικρού και είναι άψογοι σε όλα τους!

Μήπως γνωρίζει κάποια σε ποιες τράπεζες δέχεται κατάθεση το ikeapharm.gr? Τις βγάζει μετά την παραγγελία, αλλά εγώ θέλω να δω από πριν αν με βολεύει, μήπως σας έχει τύχει;

• 3 weeks later...
Καλησπέρα κι από εμένα διαβάζω τα post που έχετε κάνει και χαίρομε που μπήκα σε μια παρέα που μοιραζόμαστε αντίστοιχου ενδιαφέροντος θέματα. Θα ήθελα να σας πω λοιπόν κι εγώ την εμπειρία μου σχετικά με τις αγορές από ίντερνετ. Επειδή αγοράζω και εμπιστεύομαι τον χώρο του φαρμακείου και έχω κάνει μια μικρή έρευνα το πιο εύκολο και εξυπηρετικό site που βρήκα ήταν το www.pharmacydiscount.gr κατ'αρχήν βρήκα άμεσα αυτά που ήθελα ,έχει μακράν τις χαμηλότερες τιμές αλλά και με το που μπήκα δίνοντας το email μου,μου έστειλαν και εκπτωτικό κουπόνι με email παρακαλώ για τις μετ'επειτα αγορές μου.

phase καλησπερα... ας πω λοιπον κι εγω την εμπειρια μου... ολα καλα με τα e-shop αλλα θελει πολυ ψαξιμο ρε παιδακι μου...

Διαφημίσεις

Ηθελα να ψωνίσω απο εκεί αλλά δεν είχαν κάποια απο τα πράγματα που ήθελα.Οχι οτι ο Πατρινός τα έχει βέβαια!Αυτός λέει οτι τα έχει αλλά την άλλη φορά μου έστειλε λειψά

εχουν βγει πολλα στη φορα ειναι η αληθεια και ειναι και μεγαλος και ο ανταγωνισμος..

καλησπερα σας. επειδη δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου ουτε και πολυ ορεξη να ψαχνω με τις ωρες μηπως μπορει να μου πει καποια τι παιζει με τα e-shop?

καλησπερα σας. επειδη δεν εχω πολυ χρονο στη διαθεση μου ουτε και πολυ ορεξη να ψαχνω με τις ωρες μηπως μπορει να μου πει καποια τι παιζει με τα e-shop?

γεια.

τι εννοεις τι παιζει με τα e-shop?

και για να ειμαι εντος θεματος...ψωνισα απο το http://www.pharmacyathome.gr/

με αγορες πανω απο 40€ στα στελνουν δωρεαν.μεσα σε 2 μερες τα ειχα σπιτι.

δεν ειχε δειγματακια αλλα ενα περιοδικο ;)

pasxalitsa v

το καλύτερο δώρο της ζωής μας...είναι ΕΔΩ!!!

kALOp3.png

Ψώνισα πρώτη φορά από αυτό το φαρμακείο http://www.pharmworld.gr/ και έμεινα ευχαριστημένη. Συνηθως ψωνίζω από το parapharmacie αλλά τα είδη που ήθελα μου έβγαιναν πιο φτηνά από το pharmworld....μεταφορικά 2 ευρώ, αντικαταβολή 2 ευρώ αλλά έχει και paypal που με βολεύει. Μου έστειλαν πολλά δειγματάκια και ένα παιδικό σφουγγάρι ελέφαντα μεγάλο!

Θα ξαναψωνίσω!

γεια.

τι εννοεις τι παιζει με τα e-shop?

και για να ειμαι εντος θεματος...ψωνισα απο το http://www.pharmacyathome.gr/

με αγορες πανω απο 40? στα στελνουν δωρεαν.μεσα σε 2 μερες τα ειχα σπιτι.

δεν ειχε δειγματακια αλλα ενα περιοδικο ;)

ναι αυτο εννοω..:P ηθελα απλα 2-3 αποψεις απο διαφορα e-shop και οσο αφορα το θεμα της τιμης αλλα και το θεμα εξυπηρετησης. ποικιλια και διαθεσιμοτητα προιοντων.

Διαφημίσεις

Ψώνισα πρώτη φορά από αυτό το φαρμακείο http://www.pharmworld.gr/ και έμεινα ευχαριστημένη. Συνηθως ψωνίζω από το parapharmacie αλλά τα είδη που ήθελα μου έβγαιναν πιο φτηνά από το pharmworld....μεταφορικά 2 ευρώ, αντικαταβολή 2 ευρώ αλλά έχει και paypal που με βολεύει. Μου έστειλαν πολλά δειγματάκια και ένα παιδικό σφουγγάρι ελέφαντα μεγάλο!

Θα ξαναψωνίσω!

λιγο ακριβο δεν ειναι??? :confused: δεν ξερω γενικα σε ολα τα προιοντα πως ειναι αλλα σε eubos & frezyderm που κοιταξα για την μικρη μου ακριβο μου φανηκε... θα κοιταξω και καμια κρεμα για μενα να δω κι εκει τι παιζει με τις τιμες... τελικα αμα μπεις στο χορο χορευεις... χαχαχαχα θες δε θες ψαχνεις!!!:-P:razz::-P:razz::-P:razz:χαχαχαχαχ

Για αυτό και είπα ότι στα προιόντα που ήθελα εγώ τα βρήκα φθηνότερα από το παραφάρμασι που ψωνίζω συνήθως....

Πάντως εγώ όταν θέλω φαρμακείο ανοίγω 2-3 σελίδες, βάζω τα προιόντα που θέλω κάθε φορά και ψωνίζω στο φθηνότερο. Σχεδόν πάντα είναι το παραφάρμασι αλλά αυτή τη φορά στα 2 είδη που πήρα ηταν πιο φτηνό αυτό, το δοκίμασα και έμεινα ευχαριστημένη!

Εγώ χρησιμοποιώ ένα μόνο φαρμακείο - είχα γράψει τη γνώμη μου παλιότερα γι'αυτό - γιατί βαριέμαι να κάνω εγγραφή σε πολλά. Ευτυχώς είναι οικονομικό :P

Για να κάνω τη ζωή μου πιο εύκολη, χρησιμοποιώ το skroutz.gr γράφω το συγκεκριμένο προιόν που ψάχνω και βλέπω τις τιμές σε διάφορα ελληνικά σαιτ. Έτσι πχ. είδα νωρίτερα σήμερα ότι την ίδια κρέμα σώματος 200 ml την πουλάνε από 22,90 ως 36,50. Όπως καταλαβαίνετε είναι μεγάλη η διαφορά

nai το skroutz ειναι μια καλη βοηθεια για τις αγορες στο ιντερνετ.. αν και δεν τα εχει ολα εχει ομως παρα πολλα!!! βασικα αυτο που με καιει παραπανω ειναι τα βρεφικα παραφαρμακα καθ'οτι τα αγοραζουμε σαν καραμελες!!! μηπως εχει δοκιμασει καμια προιοντα eubos?

Επριδή όμως δε μπορώ τη σπατάλη πια σε τούτη τη χώρα, βλέπω ότι το αφρόλουτρο που χρησιμοποιούμε για το μωρό μας (Weleda Calendula Κρεμώδες Βοτανόλουτρο Καλέντουλας για Μωρά και Παιδιά 200 ml.) το www.pharmacyone.gr το έχει -σε προνομιακή τιμή !!!- 17.92? όταν εμείς το αγοράζουμε 1 χρόνο τώρα 7.84? από το http://www.apo-rot.de/index_details.html?_filterartnr=4416950&_nav=suche&_random=547203949

Είναι κρίμα να σπαταλάμε τόσα λεφτά απλά για να ψωνίζουμε από την Ελλάδα... Πολύ κρίμα δυστυχώς.

Ελπίζω κάποιες κοπέλες που γνωρίζουν από internet shopping να δουν αυτό το σχόλιο και να το εκμεταλλευθούν! Εξάλλου αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ πιστεύω: να μοιραζόμαστε γνώση μεταξύ μας πολύτιμη, που μόνες μας δε μπορούμε να τη βρούμε!

Τέλος, απλά να σας πω ότι εμείς από το http://www.apo-rot.de/ ψωνίζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ ακόμα και τις φρουτόκρεμες του μικρού και είναι άψογοι σε όλα τους!

σε ποσες μερες ερχονται τα προιοντα? και πως πληρωνεις?

Διαφημίσεις

nai το skroutz ειναι μια καλη βοηθεια για τις αγορες στο ιντερνετ.. αν και δεν τα εχει ολα εχει ομως παρα πολλα!!! βασικα αυτο που με καιει παραπανω ειναι τα βρεφικα παραφαρμακα καθ'οτι τα αγοραζουμε σαν καραμελες!!! μηπως εχει δοκιμασει καμια προιοντα eubos?

Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά σαπούνι προσώπου Eubos τα τελευταία 10 χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω χρησιμοποιήσει και άλλα προιόντα της ίδιας εταιρείας (κρέμες, αφρόλουτρο, σαμπουάν, σαπούνι για ευαίσθητη περιοχή) και δεν είχα κάποιο θέμα. Τα έμαθα από φίλη που είχε δερματικό πρόβλημα. Εγώ δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα, απλά με κάποια προιόντα είχα παρατηρήσει ότι κοκκίνιζα. Με το eubos δεν το έπαθα ποτέ. Μου αρέσουν που δεν έχουν έντονο άρωμα, ενώ η σειρά με τα μπλε σαπούνια δεν έχει καθόλου άρωμα και είναι αυτή που προτιμώ. Δεν ήξερα ότι βγάζει και βρεφικά, αλλά προσωπικά την εμπιστεύομαι σαν μάρκα και θα τα δοκίμαζα.

Εγώ χρησιμοποιώ καθημερινά σαπούνι προσώπου Eubos τα τελευταία 10 χρόνια περίπου και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Έχω χρησιμοποιήσει και άλλα προιόντα της ίδιας εταιρείας (κρέμες, αφρόλουτρο, σαμπουάν, σαπούνι για ευαίσθητη περιοχή) και δεν είχα κάποιο θέμα. Τα έμαθα από φίλη που είχε δερματικό πρόβλημα. Εγώ δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο θέμα, απλά με κάποια προιόντα είχα παρατηρήσει ότι κοκκίνιζα. Με το eubos δεν το έπαθα ποτέ. Μου αρέσουν που δεν έχουν έντονο άρωμα, ενώ η σειρά με τα μπλε σαπούνια δεν έχει καθόλου άρωμα και είναι αυτή που προτιμώ. Δεν ήξερα ότι βγάζει και βρεφικά, αλλά προσωπικά την εμπιστεύομαι σαν μάρκα και θα τα δοκίμαζα.

ναι βγαζει και βρεφικακαι θελω να τα δοκιμασω γιατι το μωρακι μου εχει ξηρο δερμα. με επεισες!!!!!!!!!!! ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!! τα παιρνεις απο e-shop? θελω να δω τι απιζει και με τις τιμες...:confused::confused::confused:

σε ποσες μερες ερχονται τα προιοντα? και πως πληρωνεις?

Αγαπητή elenten

τα προϊόντα έρχονται μέσα σε μία εβδομάδα το αργότερο (έχω παραγγήλει πλέον 5 φορές και έχω στατιστικό δείγμα :) ) σε άψογη συσκευασία και με UPS (όχι να τρέχεις στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και να σου φέρονται σα σκουπίδι!)

Είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένη και κάνω οικονομία απίστευτη σε όλα, από το γάλα και τα μπισκοτάκια (όλα HOLLE και HIPP) του μικρού μέχρι μασητικά, πιπίλες (MUM) και κρέμες προσώπου δικές μου (EUCERIN)!

Πληρώνεις μόνο με πιστωτική ή PAYPAL, όπως σε όλα τα eshops.

Αγαπητή elenten

τα προϊόντα έρχονται μέσα σε μία εβδομάδα το αργότερο (έχω παραγγήλει πλέον 5 φορές και έχω στατιστικό δείγμα :) ) σε άψογη συσκευασία και με UPS (όχι να τρέχεις στα ΕΛΤΑ της περιοχής σου και να σου φέρονται σα σκουπίδι!)

Είμαι ΠΟΛΥ ευχαριστημένη και κάνω οικονομία απίστευτη σε όλα, από το γάλα και τα μπισκοτάκια (όλα HOLLE και HIPP) του μικρού μέχρι μασητικά, πιπίλες (MUM) και κρέμες προσώπου δικές μου (EUCERIN)!

Πληρώνεις μόνο με πιστωτική ή PAYPAL, όπως σε όλα τα eshops.

:lol::lol: καλο μου ακούγετε ολο αυτο... αν και μου την εχει δωσει λιγο κι εχω γυρισει κι εγω στην ατακα ενισχυω τη χωρα μου ψωνιζω ελληνικα!!!χαχαχαχαχ θα δω εκτενεστερα τις διαφορες στις τιμες και θα ψαξω να τις συγκρινω με το πιο φθηνο ελληνικο e-shop ....αχαχαχ απο περιέργεια και μονο! ευχαριστω για την απαντηση!!!

:wink:

:lol::lol: καλο μου ακούγετε ολο αυτο... αν και μου την εχει δωσει λιγο κι εχω γυρισει κι εγω στην ατακα ενισχυω τη χωρα μου ψωνιζω ελληνικα!!!χαχαχαχαχ θα δω εκτενεστερα τις διαφορες στις τιμες και θα ψαξω να τις συγκρινω με το πιο φθηνο ελληνικο e-shop ....αχαχαχ απο περιέργεια και μονο! ευχαριστω για την απαντηση!!!

:wink:

Όταν βρεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ γάλα βρεφικής ηλικίας, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πιπίλες που να τις δέχεται το μωρό σου, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κρέμες για το πρόσωπό σου χωρίς να βγάζεις μπιμπίκια, ενημέρωσέ με γιατί κι εγώ ενισχύω τα ελληνικά προϊόντα αλλά μόνο στο σούπερμάρκετ, ψωνίζοντας παξιμαδάκια ΤΟ ΜΑΝΝΑ κρητικά (αντί για φρυγανιές ELITE), κασέρι ΜΕΒΓΑΛ αντί millner, dirollo κλπ., προϊόντα ελληνικών παραγωγών αντί ξένων με λίγα λόγια.

Στο e-shop της Γερμανίας όμως θα συνεχίσω να δίνω τα χρήματα μου όσο αγοράζω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προϊόντα για το μωρό μου που δε θα βρω ΠΟΤΕ αντίστοιχά τους ελληνικά.

Καλή σου μέρα :)

χχχ

Παρατήρησα ότι το apo-rot.de έχει σχεδόν όλες τις πληροφορίες στα γερμανικά, ακόμη κι αν αλλάξεις γλώσσα και βάλεις αγγλικά. Τα μηνύματα επικοινωνίας μαζί τους είναι στα γερμανικά ή στα αγγλικά;

Όταν βρεις ΕΛΛΗΝΙΚΟ γάλα βρεφικής ηλικίας, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ πιπίλες που να τις δέχεται το μωρό σου, ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ κρέμες για το πρόσωπό σου χωρίς να βγάζεις μπιμπίκια, ενημέρωσέ με γιατί κι εγώ ενισχύω τα ελληνικά προϊόντα αλλά μόνο στο σούπερμάρκετ, ψωνίζοντας παξιμαδάκια ΤΟ ΜΑΝΝΑ κρητικά (αντί για φρυγανιές ELITE), κασέρι ΜΕΒΓΑΛ αντί millner, dirollo κλπ., προϊόντα ελληνικών παραγωγών αντί ξένων με λίγα λόγια.

Στο e-shop της Γερμανίας όμως θα συνεχίσω να δίνω τα χρήματα μου όσο αγοράζω ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ προϊόντα για το μωρό μου που δε θα βρω ΠΟΤΕ αντίστοιχά τους ελληνικά.

Καλή σου μέρα :)

χχχ

σκεφτομαι κι εγω να παρω γαλα απο το γερμανικο.πινει novalac 2.εσυ που εισαι πελατης και μαλιστα ευχαριστημενη, η συνθεση φανταζομαι ειναι ιδια. χαζη ερωτηση αλλα επειδη δεν εχω ξαναπαρει το σκεφτομουν, ειναι μεγαλη η διαφορα στην τιμη...

3otVp2.png

Παρατήρησα ότι το apo-rot.de έχει σχεδόν όλες τις πληροφορίες στα γερμανικά, ακόμη κι αν αλλάξεις γλώσσα και βάλεις αγγλικά. Τα μηνύματα επικοινωνίας μαζί τους είναι στα γερμανικά ή στα αγγλικά;

Εγώ όποτε χρειάστηκε να επικοινωνήσω μαζί τους, η επικοινωνία έγινε μέσω email αποκλειστικά στα αγγλικά τα οποία γνωρίζουν απταίστως :)

Αν βέβαια μία περιγραφή προϊόντος στο site δεν υπάρχει στα αγγλικά (όπως οι περισσότερες) τότε το Google Translator κάνει το θαύμα του ;)

Συμβουλή μου βέβαια να ψωνίζετε μόνο προϊόντα που γνωρίζετε την ονομασία τους ώστε να μην πάρετε κάτι άλλο από αυτό που επιθυμείτε. Για παράδειγμα στα γάλατα βρεφικής ηλικίας, βάζετε την ονομασία πάνω στο πεδίο search/ αναζήτησης και σας βγάζει ό,τι έχει ετοιμοπαράδοτο (π.χ. Holle 3, Hipp κοκ)

Ελπίζω να βοήθησα.

Ανταγωνιστικές τιμές προς το aporot έχει σε ορισμένα προϊόντα το https://www.pharmacy4u.gr/. εξαρτάται τι ψάχνουμε, δεν βγαίνει οπωσδήποτε πιο φθηνό το γερμανικό σαιτ (κοίταζα sudocrem και em eukal καραμέλες για το λαιμό. Παιδικές κρέμες της Holle που κοίταξα από περιέργεια, έχουν στο http://www.pharmacy4u.gr/baby-food-c-244_839.html?page=3&sort=2a ένα ευρώ πιο ακριβά, επομένως με 10 ευρώ μεταφορικά πρέπει να είναι πάνω από δέκα κρέμες για να κάνει διαφορά. Όταν σταματήσει να θηλάζει το μπεμπάκι πάντως για τα γάλατα θα το επισκεπτώ. Και τα δικά μου τα μεγάλα novalac έπιναν...

Ανταγωνιστικές τιμές προς το aporot έχει σε ορισμένα προϊόντα το https://www.pharmacy4u.gr/. εξαρτάται τι ψάχνουμε, δεν βγαίνει οπωσδήποτε πιο φθηνό το γερμανικό σαιτ (κοίταζα sudocrem και em eukal καραμέλες για το λαιμό. Παιδικές κρέμες της Holle που κοίταξα από περιέργεια, έχουν στο http://www.pharmacy4u.gr/baby-food-c-244_839.html?page=3&sort=2a ένα ευρώ πιο ακριβά, επομένως με 10 ευρώ μεταφορικά πρέπει να είναι πάνω από δέκα κρέμες για να κάνει διαφορά. Όταν σταματήσει να θηλάζει το μπεμπάκι πάντως για τα γάλατα θα το επισκεπτώ. Και τα δικά μου τα μεγάλα novalac έπιναν...

Καλησπέρα

ναι, έχετε απόλυτο δίκιο για τα 10€ μεταφορικά απλά εγώ αγοράζω μεγάλες ποσότητες φρουτόκρεμες HOLLE και γάλα HOLLE 3 οπότε όπως και να έχει μου βγαίνουν πολύ πιο φτηνά από οποιοδήποτε μαγαζί στην Ελλάδα και ξαναείπα, έρχονται σπίτι μου σε εξαιρετική συσκευασία χωρίς να χρειάζεται να ανησυχώ για τίποτα. Εξάλλου και τα ελληνικά eshops δε χρεώνουν μεταφορικά;

Σε κάθε περίπτωση, αν χρειάζομαι κάτι εξειδικευμένο το βρίσκω και σε άλλα eshops (π.χ. weleda κρέμες στο www.babyneo.de, burt's bees στο amazon.co.uk κοκ).