Πρώτη εξωσωματική στην Θεσσαλονίκη.
Από
Anna ana, in Υποβοηθούμενη αναπαραγωγή
-
-
- 94 απαντήσεις
- 1.993 εμφανίσεις
-
Είναι αγοράκι 16 μηνών και δεν μιλάει
Από Σάρα Μισσακιάν, in Νεογνά & Μωρά: Ανάπτυξη, Ψυχολογία, Συμπεριφορά
- 51 απαντήσεις
- 46.204 εμφανίσεις
-
- 4 απαντήσεις
- 114 εμφανίσεις
-
- 9.706 απαντήσεις
- 266.708 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 80 εμφανίσεις
-
- 52 απαντήσεις
- 3.641 εμφανίσεις
-
- 20 απαντήσεις
- 68.175 εμφανίσεις
-
- 39 απαντήσεις
- 17.955 εμφανίσεις
-
- 100 απαντήσεις
- 4.577 εμφανίσεις
-
- 2.427 απαντήσεις
- 774.641 εμφανίσεις
-
- 690 απαντήσεις
- 16.207 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 363 εμφανίσεις
-
-
Similar Content
-
Από bobonela,Καλημέρα, ήθελα να ρωτήσω αν κάποια κοπέλα έχει κάνει εξωσωματική σε φυσικό κύκλο (με ένα ωάριο) αλλά με μικρογονιμοποίηση. Εχω ήδη κάνει μία ωοληψία που απέτυχε γιατί δεν έγινε με μικρογονιμοποίηση και σκέφτομαι μήπως το έκαναν για να προχωρήσω σε κανονική με φάρμακα και φυσικά άλλες τιμές...
Τώρα άλλαξα κέντρο, πήγα στο Μαστρομηνά και θα κάνω πάλι σε φυσικό κύκλο αλλά με μικρογονιμοποίηση,δηλ. ελεγχόμενα θα γονιμοποιηθεί το ωάριο.
Θεωρείτε ότι θα βοηθήσει ο Μ. ή θα με αγνοήσει και θα αναγκαστώ να κάνω με φάρμακα την άλλη φορά???
Εχει καμία εμπειρία σύλληψης με αυτόν τον τρόπο??? -
Από bebarakos,Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ο μικρουλης μου ειναι 3 μηνων και εμφανιζει εντονη παλινδρομηση. Ο παιδιατρος προσπαθει να με καθησυχασει ομως εγω πραγματικα ανησυχω αφου τις τελευταιες μερες δεν τρωει. Ξερετε κανενα καλο παιδογαστρεντερολογο στη θεσσαλονικη;
-
Από Sia79,Γεια σας κοριτσια, ειμαι καινουρια στο forum. Ψαχνω εναν καλο γυναικολογο για λαπαροσκοπηση στην Θεσσαλονικη, υποφερω απο ενδομητριωση. εχω ακουσει για 2 πολυ καλους, τον Γεωργιο Παντο και τον Χαρη Σαραβελο και δεν μπορω να αποφασισω. Ξερει καμια τιποτα για αυτους? Θα ηθελα την βοηθεια σας. Ευχαριστω.
-
Από LENAV,ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΘΕΛΩ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΕΦΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ .
ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΡΑΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΕΡΑΙΑΣ, Ν.ΕΠΙΒΑΤΩΝ, ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ, Ν.ΡΥΣΙΟΥ, ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΚΤΛ...
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ:
ABC ΠΕΡΑΙΑ
ΑΓΩΓΗ ΚΑΡΑΦΑΝΤΗ-ΠΕΡΑΙΑ
- ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΡΜΗΣ & ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ-
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗ ΦΥΣΗ (ΤΡΙΛΟΦΟΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ...ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ?
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ? -
Από Συντονιστής Περιεχομένου,Αγαπητά μέλη,
έτσι ώστε να δοθεί ελπίδα σε γυναίκες οι οποίες βρίσκονται στην διαδικασία
της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής,
προτείνουμε να δημιουργηθεί λίστα μελών,
που να αναφέρει πόσες προσπάθειες (πχ εξωσωματικής/σπερματέγχυσης
κτλ) χρειάστηκε να κάνουν μέχρι να μπορέσουν να κρατήσουν στα χέρια
τους το αγαπημένο τους μωράκι.
Ελπίζουμε αυτή η λίστα να εμπνεύσει τις γυναίκες που περνούν το στάδιο
της απογοήτευσης ιδιαίτερα μετά απο κάποια αποτυχημένη προσπάθεια ή απώλεια.
Εάν δεν επιθυμείτε να εμφανίζεται εδώ το όνομα χρήστη σας, στείλετε προσωπικό μήνυμα (πμ) στον Συντονιστή Περιεχομένου όπου να γράφετε τον αριθμό των προσπαθειών και την μέθοδο που ακολουθήθηκε στην περίπτωση σας και θα δημοσιευτεί από την Συντονιστική ομάδα . -
Από ANNETA-THES,Ξέρει καμιά σας εαν επηρεάζει η ενδομητρίωση στην εξωσωματική?
Δεν εχει διαγνωστεί σε εμένα ενδομητρίωση αλλά είναι το μόνο που δεν έχω κάνει απο εξετάσεις.
Οι γνώμες των γιατρών πάνω σε αυτό διίστανται.
Η αιτία που έχουμε φτάσει στην εξωσωματική είναι ανεξήγητη υπογονιμότητα αλλά δυστυχώς χωρίς επιτυχία.
Μήπως έχετε καμιά σας αντίστοιχη εμπειρία?
Να μην πετυχαίνανε οι εξωσωματικές λόγω ενδομητρίωσης και μετά την επέβαση να πέτυχαν? -
Από letti,Καλησπέρα.
Έχω ένα ζουζουνάκι 2,5 μηνών και δυστυχώς θα πρέπει σε λίγο καιρό να την αφήσω και να πάω ση δουλειά. Το κακό είναι ότι παρ΄όλο που οι γιαγιάδες μας είναι διαθέσιμες μένουν μακρυά και δεν μπορούν να κοιτάξουν τη μπουμπούκα μου. Σε λίγο καιρό θ΄αρχίσω το ψάξιμο για βρεφονηπιακό και θα ήθελα τις γνώμες σας. Μένω στη Δυτική Θεσσαλονίκη (Συκιές\Ροδοχώρι) και φυσικά αναφέρομαι σε ιδιωτικό βρεφονηπιακό.
-