Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

άλλα τον ρωτάμε κ άλλα απαντάει.

Recommended Posts

Καλημερα σας,εχω εναν μικρουλι 5μιση χρονων,το θεμα μου ειναι αυτο που γραφω κ στον τιτλο,ο μικρος ειδικα οταν ντρέπεται μπορει να τον ρωτησεις πως τα περασε στο σχολειο κ να σου πει εγω ειμαι αεκ...δεν το κανει συνεχεια..αλλα συχνα,συνηθως απανταει σωστα αλλα τις φορες που το κανει τον ρωταω τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που σε ρωταω κ μου λεει π.χ. ελα μωρε μαμα για τα ζωα μιλησαμε παλι...τι μπορει να ειναι αυτο με τις αερολογιες του??ευχαριστω για τον χρονο σας...Α!!τωρα τελευταια εχει βγαλει κ αρκετα νευρα...!κατα τ αλλα δεν εχουμε θεματα κ τις εργασιες του τις κανει..κ παιζει κανονικα με εμας κ αλλα παιδακια,δηλαδη εκτος απο τις αερολογιες κ τα νευρα ειναι μια χαρα παιδακι...

Διαφημίσεις

Καλημερα σας,εχω εναν μικρουλι 5μιση χρονων,το θεμα μου ειναι αυτο που γραφω κ στον τιτλο,ο μικρος ειδικα οταν ντρέπεται μπορει να τον ρωτησεις πως τα περασε στο σχολειο κ να σου πει εγω ειμαι αεκ...δεν το κανει συνεχεια..αλλα συχνα,συνηθως απανταει σωστα αλλα τις φορες που το κανει τον ρωταω τι σχεση εχει αυτο που λες με αυτο που σε ρωταω κ μου λεει π.χ. ελα μωρε μαμα για τα ζωα μιλησαμε παλι...τι μπορει να ειναι αυτο με τις αερολογιες του??ευχαριστω για τον χρονο σας...Α!!τωρα τελευταια εχει βγαλει κ αρκετα νευρα...!κατα τ αλλα δεν εχουμε θεματα κ τις εργασιες του τις κανει..κ παιζει κανονικα με εμας κ αλλα παιδακια,δηλαδη εκτος απο τις αερολογιες κ τα νευρα ειναι μια χαρα παιδακι...

Αυτό είναι πολύ ανησυχητικό... εάν απαντούσε "ολυμπιακός" δεν θα υπήρχε θέμα.. νομίζω ότι πρέπει να τον πας σε ανταπτυξιολόγο και αλλεργιολόγο...

Ζήτω η παιδική χαρά!!!

εμενα η κορη μου το εκανε αυτο οταν ηταν στον παιδικο, τριων κ κατι δηλαδη. το παραξενο ηταν οτι στο σπιτι απαντουσε κανονικα οτι την ρωταγες ενω στο σχολειο της ελεγε η δασκαλα π.χ πως τα περασε στις διακοπες κι αυτη απαντουσε αλλα νταλα. αυτο διηρκησε για λιγο καιρο, μετα απο 2-3 μηνες μου ειπε η δασκαλα οτι δεν το κανει πια. τωρα στην ηλικια των 5,5 δεν ξερω, μηπως οντως πρεπει να πας το παιδι σε καποιον ειδικο??? δεν πιστευω παντως να ειναι κατι ανησυχητικο! να προθεσω οτι εγω την ειχα παει την κορη μου τοτε σε παιδοψυχολογο ( οπου μου ειπε οτι το παιδι δεν εχει τιποτα) και επειδη ηταν πολυ ζωηρη κ ακρως ανυπακουη, μου εδωσε πολυ χρησιμες συμβουλες, τις οποιες ακολουθησα πιστα και τα αποτελεσματα ηταν φοβερα!!!! εγινε αρνακι η μικρη!!!

ουτε το πρωτο παιδακι ειναι που αλλα το ρωτανε και αλλα απανταει,ουτε το τελευταιο...μην εστιαζεις γιατι αν το καταλαβει,θα το κανει επιτηδες μετα (ηδη νομιζω οτι επιτηδες το κανει για να παιξει)...σε ανυποπτο χρονο,του το κουβεντιαζεις οτι δεν ειναι ωραιο να σου μιλανε,να σε ρωτανε κατι και να απαντας αλλα πραγματα...μηπως να κανεις και εσυ το ιδιο,να δεις αντιδρασεις??με μια φυσικοτητα οπως το κανει και εκεινος??

ρε κοριτσια,πολυ ευκολα λεμε την λεξη ειδικος!!!

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

καλημερα!πηγα τον μικρο σε ενα κεντρο αξιολόγησης κ μπορω να πω οτι ειμαι πολυ περηφανη για αυτον!!!τον ειδε παιδοψυχολογος,λογοθεραπευτρια κ αναπτυξιολογος κ ολοι μου ειπαν οτι εχω ενα εξυπνο αλλα ζωηρό παιδακι κ απλα βαριεται ν απανταει στα ιδια πραγματα....το μονο θεμα που ειδαν ειναι οτι οταν γραφει η θα γραφει προς τα πανω η προς τα κατω...αλλα με λιγη δουλεια απο εμας θα ειναι μια χαρα...(εγω στα νηπια δεν ηξερα να γραφω κ ο βαγγελης γραφει κ διαβαζει)σας ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα ηθελα να πω οτι εχει δικαιο η magdoulini...πολυ ευκολα λεμε στον αλλον για ειδικο.....

Διαφημίσεις