Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Σε αναζήτηση ψυχολόγου (Αττική)

Recommended Posts

Zητώ συγγνώμη που καταχρώμαι το φόρουμ, γράφω στο Ψυχολογία του γονέα όμως το θέμα αφορά φίλη που δεν έχει παιδιά. Βρίσκεται σε κατάθλιψη για πάρα πολύ καιρό, ενώ έχει βρεθεί ένα βήμα πριν την αυτοκτονία, όχι μια φορά. Αρνείται να επισκεφτεί ψυχολόγο. Δεν ξέρω τι να κάνω να τη βοηθήσω. Αν έχετε κάποιον πολύ καλό ψυχολόγο να μου προτείνετε εντός Αττικής, μήπως την πείσω να πάει. Το οικονομικό δεν είναι ζήτημα. Επειδή είδα σε προηγούμενα τόπικ πως οι ψυχολόγοι έχουν ειδίκευση, θα ήθελα κάποιον που να εξειδικεύεται σε θέματα σχέσεων/καταπίεσης/ψυχολογικής βίας ή κάπως έτσι. Ευχαριστώ πολύ.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Διαφημίσεις

Θα μπορούσα να σου συστήσω. Όμως το ζήτημα είναι ότι θα πρέπει η ίδια να θέλει να βοηθήσει τον εαυτό της και να δεχθεί να πάει. Διαφορετικά τίποτα δεν μπορεί να γίνει....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!!!!

I have been blessed with five angels!

qwlrp3.png

Αν η κοπέλα αποτελεί κίνδυνο για τον εαυτό της μίλα με τη γραμμή που αναφέρεται στο πλάι στο φόρουμ για να σου δώσουν οδηγίες πώς να το χειριστείς.

FLcUp3.png0BQfp3.png

miriki σ'ευχαριστώ για την απάντηση, στο πλαι βλέπω μόνο για παιδιά και εφήβους. Ασχετη γαρ με θεματα ψυχικής υγειας ψάχνω να βρώ άκρη, όσο ευκαιρώ με τα παιδιά δηλαδή.

vasdeli ευχαριστώ, στειλε αν θες π.μ.

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Διαφημίσεις

Γκουντή Τίνα

Κλινική Ψυχολόγος

Πατριάρχου Ιερεμίου 48, Γκύζη

τηλ 2106453643

Εξαιρετική.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...

Ευχαριστώ πολύ Rea_1971.

Είναι πολύ σημαντικό για μένα που έχω σύσταση από μέλη με τόσα μηνύματα, στο φόρουμ που εμπιστεύομαι. Δε μου πήγαινε να της συστήσω κάποιον που βρήκα γκουγκλάροντας "ψυχολόγοι αθήνα".

jcEKp3.png  JKdkp3.png

Το να προτείνεις απλά ψυχολόγο δεν θα δώσει λύση. Πάρε στη γραμμή που σου έβαλα να σε καθοδηγήσουν πώς να το χειριστείς ή μίλα με την ψυχολόγο που σου είπε η Ρέα πριν μιλήσεις με τη φίλη σου. Είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί απλά να σου κατεβάσει ρολλά η φίλη και να χάσεις την οποια επαφή και ευκαιρία μαζί της.

FLcUp3.png0BQfp3.png