Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εξωσωματικη μετα απο υστεροσκοπηση

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια και καλες γιορτες ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το εξης εκανα υστεροσκοπηση ειχα πολυποδα ειμαι 40 ετων κ ο γιατρος μου μου ειπε οτι σε 15 μερες μετα απο αυτο θα μπω στην διαδικασια πρωτης εξωσωματικης εχει κανει καμια εξωσωματικη μετα απο υστεροσκοπηση μηπως ειναι πολυ νωρις να γινει?

ευχαριστω πολυ κ παλι καλες γιορτες

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά και καλή επιτυχία!

Έχεις δίκιο. Συνήθως οι γιατροί συστήνουν 2 κύκλους μετά την υστεροσκόπηση να γίνεται η εξωσωματική. Φαντάζομαι όμως ότι εξαρτάται και από τη "δουλειά" που έκανε στη μήτρα σου. Προτείνω να το συζητήσεις μαζί του και να του εκφράσεις τον προβληματισμό σου. Καμιά φορά οι γιατροί βιάζονται γιατί νομίζουν ότι βιαζόμαστε εμείς. Αυτό βέβαια δεν είναι πάντα σωστό.

Καλές γιορτές!

γεια σας κοριτσια και καλες γιορτες ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με το εξης εκανα υστεροσκοπηση ειχα πολυποδα ειμαι 40 ετων κ ο γιατρος μου μου ειπε οτι σε 15 μερες μετα απο αυτο θα μπω στην διαδικασια πρωτης εξωσωματικης εχει κανει καμια εξωσωματικη μετα απο υστεροσκοπηση μηπως ειναι πολυ νωρις να γινει?

ευχαριστω πολυ κ παλι καλες γιορτες

Χρονια πολλα.....

Και εγω ξερω οτι μετα απο επεμβατικη υστεροσκοπηση αφηνουν μερικους μηνες και μετα προχωρούν σε εξωσωματικη! Αλλα προφανως απο περιπτωςη σε περιπτωςη διαφέρει και ο γιατρο σου ξερει καλυτερα ..... Συζήτησε μαζι του τους προβληματισμούς σου και Λύσε ολες τις αποριες σου πριν προχωρήσει ....

Καλη ανάρρωση...καλη συνεχεια και καλες γιορτες!!!!

γεια σου κοριτσι,

στη δικη μου περιπτωση που ημουν γεματη συμφυσεις και με καθαρισε, ο γιατρος μου ειπε οτι η μητρα εχει την ταση να ξαναδημιουργει συμφυσεις, αλλα μετα απο 3 μηνες περιπου. και οτι ηταν να κανουμε, θα το καναμε συντομα, στον επομενο η μεθεπομενο κυκλο.

οι γιατροι δινουν διαφορετικες οδηγιες, αναλογως την περιπτωση. να ρωτας τους γιατρους για ποιο λογο προτεινουν το οτιδηποτε.

χρονια πολλα και καλη χρονια.

Διαφημίσεις

Εγω εκανα μεταφορα στον επομενο κυκλο της υστεροσκοπησης με αφαιρση μικρου πολυποδα κ σκρατσινγκ του ενδομητριου. Ηταν πετυχημενη.

Q

UOTE=turbulence;2807592]γεια σου κοριτσι,

στη δικη μου περιπτωση που ημουν γεματη συμφυσεις και με καθαρισε, ο γιατρος μου ειπε οτι η μητρα εχει την ταση να ξαναδημιουργει συμφυσεις, αλλα μετα απο 3 μηνες περιπου. και οτι ηταν να κανουμε, θα το καναμε συντομα, στον επομενο η μεθεπομενο κυκλο.

οι γιατροι δινουν διαφορετικες οδηγιες, αναλογως την περιπτωση. να ρωτας τους γιατρους για ποιο λογο προτεινουν το οτιδηποτε.

γεια σου κοριτσι,

χρονια πολλα με υγεια κ εμενα μου ειπε οτι θα κανουμε συντομα για να εχουμε περισσοτερες ελπιδες

• 2 weeks later...

Καλημέρα και καλή σου επιτυχία!! Εγώ αφαίρεσα πολύποδα με υστεροσκόπιση τον Απρίλιο και εξωσωματική έκανα τον Σεπτέμβριο. Πιστεύω είναι καλύτερα να περάσει λίγος καιρός για να θρέψει το ενδομήτριο.

Καλημέρα

Εγώ έκανα υστεροσκόπηση για αφαίρεση πολύποδα δεν είχα κάτι βαρύ και στην επόμενη περίοδο ξεκίνησα εξωσωματική. Ολοι οι γιατροί λένε από όσο ξέρω ότι στην επόμενη περίοδο μπορείς να ξεκινήσεις εξωσωματική.

Διαφημίσεις