Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

γεννα στη Κατερινη - γυναικολογος - Ικα


gogo79

Recommended Posts

γεια σας θα ηθελα τη βοηθεια απο τα κοριτσια της Κατερινης, ειμαι εγκυος και δεν εχω γιατρο εδω μιας και ειμαι 1 χρονο κατοικος Κατερινη εχετε καποια προταση? βασικα θα γεννησω σο νοσοκομειο θα ηθελα και καποια εμπειρια δικη σας, οπως επισης τι γινεται και με το ΙΚΑ δεν το εχω χρησιμοποιησει καθολου για χρονια και ξερω οτι εχουν αλλαξει πολλα πραγματα αλλα δεν ξερω τι κανεις, να φανταστειτε ουτε πως κλεινεις ραντεβου και αν πληρωνεις καποια συμμετοχη!

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Kαλησπέρα. Αρχικά να σου πω πως εδώ λειτουργεί πια μόνο μία κλινική, αλλά μάλλον δε σε ενδιαφέρει αφού όπως είπες θα γεννήσεις στο νοσοκομείο.Εγώ έχω γιατρό στη Θεσ/νική αλλά από εμπειρίες φιλενάδων μου που γέννησαν με γιατρούς από εδώ μπορώ να σου συστήσω κάποιους, αλλά θα προτιμούσα να σου στείλω σε π.μ. το όνομα για να μη θεωρηθεί διαφήμιση.

Όσον αφορά το ικα παιρνεις στο 14784 και κλείνεις ραντεβού στον γυναικολογο του ΙΚΑ Κατερίνης. Εκεί δεν πληρώνεις τίποτα. Αιματολογικές όμως μπορείς να κάνεις και σε ιδιωτικό μικροβιολογικό με το παραπεμπτικό που θα σου δώσει ο γιατρός σου, η συμμετοχή είναι ελάχιστη.

Δεν ξέρω αν εργάζεσαι και αν σε ενδιαφέρει να μάθεις για άδειες, αποδοχες κ.α. Αν ναι μπορώ να σου πω μιας και τα έχω πρόσφατα (πέρσι γέννησα το 2ο παιδάκι μου).

 

Εύχομαι μια ήρεμη εγκυμοσύνη!

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω για το μνμ, για κλινικη δε με ενδιαφερει μια και ειμαι υπερ των νοσοκομειων και οταν εμενα θεσσαλονικη παλι για νοσοκομειο ελεγα οτι θα γεννησω οταν ερθει η ωρα, δεν εργαζομαι τωρα δουλευα το καλοκαιρι εποχιακη και δεν ξερω αν δικαιουμαι τπτ εχω μονο 200 ενσημα

Link to comment
Share on other sites

Χρειάζονται 200 ενσημα αν δεν κάνω λαθος, αλλά εφόσον θα γεννήσεις σε νοσοκομείο δε μπορείς να πάρεις το επίδομα τοκετού που είναι 900?, το παίρνεις μόνο σε συμβεβλημενη κλινική εοππυ. Τα υπόλοιπα, άδεια κυοφορίας, λοχειας εφόσον δε δουλευεις λογικά δε μπορείς να τα πάρεις.

Link to comment
Share on other sites

ουτε ο αντρας μου μπορει να παρει κατι? εχει ενσημα

τα εχουν αλλαξει τοσο πολυ που δε ξερω τπτ

 

επισης θα ηθελα να ρωτησω αν ξερετε για αυχενικη εδω κατερινη και β επιπεδου

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...