Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Αισθηση συλληψης!🐣🐣🐣

Recommended Posts

Μη γελασετε αλλά είχαμε επαφή 4/12 και 5/12 (σε γόνιμες μέρες) και σήμερα νιώθω το "πιάσιμο" τη σύλληψη. Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου δεν ξέρω αν το θέλω τόσο πολλή που το φαντάζομαι αλλά έπρεπε κάπου να το πω. Σας έχει τύχει? Σας φιλώ και καλημέρα κούκλες!!!!

Διαφημίσεις

Μη γελασετε αλλά είχαμε επαφή 4/12 και 5/12 (σε γόνιμες μέρες) και σήμερα νιώθω το "πιάσιμο" τη σύλληψη. Δε ξέρω αν είναι ιδέα μου δεν ξέρω αν το θέλω τόσο πολλή που το φαντάζομαι αλλά έπρεπε κάπου να το πω. Σας έχει τύχει? Σας φιλώ και καλημέρα κούκλες!!!!

Καλημέρα.

Λίγο νωρίς δεν ειναι;

Δηλαδη τι αισθάνθηκες;

Έχω ωορηξια και την καταλαβαίνω κάθε φορά και αισθάνθηκα αυτό το περίεργο τράβηγμα(το είχα αισθανθεί και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη). Σαν ένα μικρό κάψιμο στην ωοθήκη. Μπορεί να λέω χαζα και να μην είναι τίποτα!

Έχω ωορηξια και την καταλαβαίνω κάθε φορά και αισθάνθηκα αυτό το περίεργο τράβηγμα(το είχα αισθανθεί και στην πρώτη μου εγκυμοσύνη). Σαν ένα μικρό κάψιμο στην ωοθήκη. Μπορεί να λέω χαζα και να μην είναι τίποτα!

Τι να σου πω;

Μου φαινεται λίγο νωρίς.

Καλη επιτυχία, ευχομαι να ισχύει αφού το θέλετε.

Διαφημίσεις

Έτσι ακριβώς ένοιωθα και εγώ και τώρα είμαι στην 6η εβδομάδα! Το ένοιωσα αμέσως αυτή τη φορά, ενώ στις 2 προηγούμενές μου εγκυμοσύνες το κατάλαβα μετά την καθυστέρηση. Μάλιστα αυτή τη φορά το τεστ το έδειξε 5 μέρες πριν την αναμενόμενη ημερομηνια περιόδου!!!

Διαφημίσεις

Lilika26 είχα ακριβώς αυτά που περιγράφεις, καταλαβαίνω την ωορρηξία κι ένιωσα αυτό το τράβηγμα-κάψιμο στην ωοθήκη λίγες μέρες μετά τις επαφές και στις δυο μου εγκυμοσύνες! Σου εύχομαι να έχεις δίκιο και να σου πάνε όλα καλά, με μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

Κοριτσια βοηθειααα!!!!!σημερα το πρωι ειδα στο εσωρουχο μου 2 καφε κηλιδε1 !!!περιοδος πουθενα!!!!και ειναι και νωρις ακομα25μερς κυκλου με κυκλο30-33 ημερων) μηπως ειναι εμφυετευση?ποτε θα δειξει η χοριακη μετα την εμφυτευση?επαφη οπως ειπα ειχα στις 4 και5/12

Διαφημίσεις

Εγώ έκανα χοριακή την επόμενη μέρα που είχα τις καφέ κηλίδες και έδειξε 64. Δύο μέρες μετά έκανα κι ένα τεστ που δείχνει από 10μονάδες υποτίθεται, και βγήκε θετικό. Όχι πάρα πολύ έντονο αλλά ούτε και αχνό. Μη βασανίζεσαι, πήγαινε τώρα για χοριακή!

Κοριτσια βοηθειααα!!!!!σημερα το πρωι ειδα στο εσωρουχο μου 2 καφε κηλιδε1 !!!περιοδος πουθενα!!!!και ειναι και νωρις ακομα25μερς κυκλου με κυκλο30-33 ημερων) μηπως ειναι εμφυετευση?ποτε θα δειξει η χοριακη μετα την εμφυτευση?επαφη οπως ειπα ειχα στις 4 και5/12

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Καλημέρα lilika26. η χοριακή δείχνει 10 μέρες μετά την σύλληψη.. οπότε αν είχατε επαφές 4 - 5/12 μπορεί σίγουρα η χοριακή να σου δείξει τα ευχάριστα!!! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!

Έκανα τεστ εγκυμοσύνη ς σήμερα αρνητικό.....απογοήτευση.....

Εγώ περίμενα να αδιαθέτησω στις 6/12. Στις 5/12 κάνω τεστ και βγαίνει αρνητικό!!!! Να μη στα πολυλογώ..... Είμαι πέντε βδομαδων εγκυοσ¨!!!!!!

aOhpp3.png

Έκανα τεστ εγκυμοσύνη ς σήμερα αρνητικό.....απογοήτευση.....

Σε ποια μέρα του κύκλου είσαι;;;

Το αρνητικό τεστ μπορεί και να γίνει θετικό.

Το θετικό είναι που δεν αλλάζει.οποτε όσο έχεις καθυστέρηση μπορείς να ελπίζεις.

Εγώ περίμενα να αδιαθέτησω στις 6/12. Στις 5/12 κάνω τεστ και βγαίνει αρνητικό!!!! Να μη στα πολυλογώ..... Είμαι πέντε βδομαδων εγκυοσ¨!!!!!!

Συγχαρητήρια!!

Εύχομαι να έχεις μια καλή τελειομηνή εγκυμοσύνη.

:-):-)

Κυκλος πολλη αστατος απο 30-35 . Επαφες 4/12 και 5/12. Σημερα τεστ 29 μερα του κυκλου αρνητικο.δε θα επρεπε να δειχνει τωρα?

Τι να σου πω;

Αν ήταν χοριακη θα έδειχνε ναι.

Αλλά τα τεστ δεν είναι πάντα αξιόπιστα όπως σου έγραψε και η roulamaki.

Αλήθεια ποιο τεστ έκανες αν επιτρέπεται;