Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

υπερβολικό άγχος για την πολυπόθητη εγκυμοσύνη

Recommended Posts

Κορίτσια μου βοήθεια!!! Είμαι 29 χρονών,προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 7 μήνες για μωράκι! Έχω υπερβολικό άγχος, δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα από το κεφάλι μου! Και ενώ ξέρω ότι είναι ότι χειρότερο δεν μπορώ να το σταματήσω! Και δεν είναι απλά ότι το έχω συνέχεια στο μυαλό μου αλλά σκέφτομαι και τελείως αρνητικά!με αποκορύφωμα να πάθω πριν λίγες μέρες μια κρίση πανικού! Πως να διαχειριστώ όλο αυτό το άγχος;θελω τόσο πολύ να γίνω μανούλα!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου βοήθεια!!! Είμαι 29 χρονών,προσπαθούμε με τον άντρα μου εδώ και 7 μήνες για μωράκι! Έχω υπερβολικό άγχος, δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα από το κεφάλι μου! Και ενώ ξέρω ότι είναι ότι χειρότερο δεν μπορώ να το σταματήσω! Και δεν είναι απλά ότι το έχω συνέχεια στο μυαλό μου αλλά σκέφτομαι και τελείως αρνητικά!με αποκορύφωμα να πάθω πριν λίγες μέρες μια κρίση πανικού! Πως να διαχειριστώ όλο αυτό το άγχος;θελω τόσο πολύ να γίνω μανούλα!

Κορίτσι μου καλησπέρα!

Οτι χειρότερο μπορείς να κανείς αυτή τη περίοδο ειναι να έχεις άγχος.

Οτι ειναι να γίνει θα γίνει.πιστεψε με!!

Εσυ δε μπορείς να κανείς τιποτα άλλο εκτός απο την προσπάθεια σου.

Αν δε μπορείς να περιμένεις κάνε τις εξετάσεις που λένε οι γιατροί να κανείς στο χρόνο πάνω.

Πρεπει να ηρεμήσεις.κανε κάποια δραστηριότητα που να σε ευχαριστεί.

Κάνε ήπια γυμναστική.κανε κατι να απασχολείται το μυαλό σου.

Εμείς προσπαθούσαμε ένα χρόνο και όταν είπα πάει αυτό ηταν δε μπορούμε και λεω στον εαυτό μου: τελευταίος μήνας και μετα το προχωράμε το θεμα, τότε έμεινα.Η κύηση παλινδρομη και μετα απο ολα αυτα που πέρασα κατάλαβα πως οτι και να θες απλα δε γίνεται να το έχεις οποτε εσυ θες.

Οτι ειναι να έρθει θα έρθει.και συνήθως έρχεται όταν σταματάς να ασχολείσαι.

Αισιοδοξία, υπομονή και ψυχραιμία!!

Επίσης αν θέλεις έλα και στο άλλο θεματάκι με τίτλο

Με αισιοδοξία και χαμόγελο μανούλα θα γίνω.

Εκει βοηθάμε η μια την άλλη ψυχολογικά αλλα και

Πρακτικά με τις εμπειρίες της η κάθε μια.

Επίσης αν θέλεις έλα και στο άλλο θεματάκι με τίτλο

Με αισιοδοξία και χαμόγελο μανούλα θα γίνω.

Εκει βοηθάμε η μια την άλλη ψυχολογικά αλλα και

Πρακτικά με τις εμπειρίες της η κάθε μια.

Το ξέρω και μετά την κρίση πανικού προσπαθώ να το ελέγξω! Αλλά μου είναι αφάνταστα δύσκολο! Περιμένω σε 2 μέρες την ακατανομαστη (έχω και δέκατα αυτήν την φορά) και αυτή την φορά είπα να σκεφτώ θετικά γιατί συνήθως σκέφτομαι αρνητικά κάθε μήνα! Σου εύχομαι σύντομα να έχεις μια 9μηνη εγκυμοσύνη! θα σας έρθω και σε αυτό που μου είπες!

Qqe8p2.png

Διαφημίσεις

Χαλάρωσε,Δυο μέρουλες ειναι θα περάσουν.:-)

Αισιοδοξία!!

Αχ! Νιώθω ήδη καλύτερα που ξεκίνησα να μιλάω μαζί σου! Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς με κάποιον που μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα!ναι!ναι!τωρα χαλάρωση!

Qqe8p2.png

Αχ! Νιώθω ήδη καλύτερα που ξεκίνησα να μιλάω μαζί σου! Είναι πολύ σημαντικό να μιλάς με κάποιον που μπορεί να σε καταλάβει απόλυτα!ναι!ναι!τωρα χαλάρωση!

Γιαυτο είμαστε εδω για να βοηθάμε η μια την άλλη..

:-):-)

Ναυσικα μου και εγω ετσι ημουν απο την αρχη που ξεκινησαμε το πρωτο μηνα ημουν τοσο χαλια δεν μπορουσα να το βγαλω απο το μυαλο μου ελεγα δεν θα το αντεξω ολο το διαστημα των προσπαθειων που θα χρειαστουν να ειμαι ετσι ηταν οτι χειροτερο,αδιαθετω κανονικα στεναχωρεθηκα και μετα λεω ως εδω δεν θα το ξανα σκεφτω ειναι οτι ποιο αρνητικο και κακο μπορω να κανω αυτη την στιγμη και τσουπ μενω εγκυος απιστευτο ακομα δεν μπορω να το πιστεψω αυριο μπαινω στην 13 εβδομαδα.Γιαυτο οπως καταλαβες κοριτσι μου βγαλτο να φυγει και θα δεις θα σου ερθει το καλυτερο δωρο! ;)

Ναυσικά μου να ξέρεις οτι δεν είσαι μόνη σου σε αυτό!!!!Είμαστε πολλές που έχουμε τα ίδια άγχη και τις ίδιες ελπίδες!Κι εγώ είμαι 29 χρονών σαν κι εσένα και είμαστε στον τρίτο μήνα προσπαθειών και σήμερα μόλις αδιαθέτησα :-( οπότε πάμε για τον τέταρτο. Κι εγώ δεν καταλαβαίνω πώς γίνεται να μην το σκέφτεσαι. Ισως είμαι καινούργια στο άθλημα αλλά όλη την ώρα το έχω στο μυαλό μου. Αλλά πρέπει να χαλαρώσουμε όπως λένε και τα άλλα κοριτσάκια που τα έχουν καταφέρει και όταν είναι θα μας έρθει το μωράκι απο εκεί που δεν το περιμένουμε!!!!!Εύχομαι να έχεις σύντομα καλά νέα!

1UEbp3.png