Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Φύλαξη παιδιών στο Χαλάνδρι

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εγώ θα ήθελα πάρα πολύ φυλάξω τα παιδάκια σας. Απλά θα ήθελα να ξέρετε ότι μπορώ συγκεκριμένες ώρες επειδή παράλληλα σπουδάζω. Επίσης, θα ήθελα να μάθω για το αν χρειάζεστε κάποια προϋπηρεσία και ποιά θα είναι τα χρήματα που θα λαμβάνω από αυτή την δουλειά. Κυρίως αυτά τα πράγματα θα ήταν καλό να συζητήσουμε.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Ζητείται κυρία για φύλαξη διδύμων 16 μηνών στο Χαλάνδρι. Για παραπάνω πληροφορίες παρακαλώ στείλατε π.μ.

Καλησπέρα σας, ονομάζομαι ΣΑΡΡΗ ΜΑΤΘΙΛΔΗ είμαι 53 ετών και μητέρα 4 παιδιών 16-26 ετών.

Ενδιαφέρομαι για τη θ'εση που προσφέρεται, είμαι εργασιομανής, έμπιστη, εχέμυθη αλλά το σημαντικότερο επαγγελματίας ΜΑΜΑ.

Επίσης αναλαμβάνω και οικιακές εργασίες. Αυτή τ η στιγμή προσέχω 4 αδερφάκια 2-7 ετών εκ των οποίων τα 2 ετών είναι διδυμάκια.Τα λατρεύω και με λατρεύουν, αλλά η εργασία είναι περιστασιακή δυστυχώς , και θα ήθελα μία περισσότερο μόνιμη και ολική απασχόληση.Θα σας παρακαλούσα αν θέλατε να επικοινωνούσατε μαζί μου για μία πρώτη επαφή.Σας ευχαριστώ κ\εκ των προτέρων.(210/6439254)

Διαφημίσεις

• 2 months later...
Ζητείται κυρία για φύλαξη διδύμων 16 μηνών στο Χαλάνδρι. Για παραπάνω πληροφορίες παρακαλώ στείλατε π.μ.

ενδιαφέρομαι για αυτή την αγγελία και θα μπορούσα να εξυπηρετήσω γιατί μένω χαλάνδρι

• 3 months later...