Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ 7-8 ΕΤΩΝ-ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Υπάρχουν πολλά θέατρα που συνδυάζονται και για παιδικό πάρτυ.

Έχω τύχει σε παιδικό πάρτυ (όχι καλεσμένη) στο θέατρο Πρόβα - Μαθητευόμενοι Μάγοι και στο θέατρο Χυτήριο - Ο Πήτερ Παν στο Μουσείο της Ακρόπολης.

Μου φάνηκε καλή ιδέα, ειδικά στο χυτήριο που έχει και εσωτερική αυλή με γκαζόν ό,τι πρέπει για θηριάκια...

• 3 weeks later...

Τελικά βρήκατε καμία ωραία ιδέα για πάρτι? Και μένα έχει το Φλεβάρη και λέω να καλέσουμε όλη την τάξη του νηπίου οπότε αποκλείεται στο σπίτι που το κάναμε κάθε χρόνο.. αλλά και οι παιδότοποι δεν μου αρέσουν…

Πράγματι το θέατρο Χυτήριο είναι πολύ καλή επιλογή αλλά θέλει καλό καιρό. Πήγαμε την προηγούμενη βδομάδα για να δούμε τον Πήτερ παν και πιστεύω ότι για άνοιξη και καλοκαίρι είναι πολύ καλό.

Δεν έχω βρει κάτι διαφορετικό οπότε σκέφτομαι και τον ΙΩΝΑΘΑΝ στο Ίλιον που δεν είναι μόνο παιδοτοπος και ...είναι και δοκιμασμένο.

Διαφημίσεις

Πράγματι το θέατρο Χυτήριο είναι πολύ καλή επιλογή αλλά θέλει καλό καιρό. Πήγαμε την προηγούμενη βδομάδα για να δούμε τον Πήτερ παν και πιστεύω ότι για άνοιξη και καλοκαίρι είναι πολύ καλό.

Δεν έχω βρει κάτι διαφορετικό οπότε σκέφτομαι και τον ΙΩΝΑΘΑΝ στο Ίλιον που δεν είναι μόνο παιδοτοπος και ...είναι και δοκιμασμένο.

Εμείς πήγαμε σε πάρτι πριν 2 εβδομάδες στο σινέ παράδεισος και ήταν πολύ ωραία. Είδαν τη ταινία και μετά είχαν έναν ανιματέρ τα έπαιξε στο χώρο πάνω από εκεί που πίναμε εμείς καφέ και μετά έφεραν πίτσες.

• 2 weeks later...

Καλημέρα μανούλες και καλή χρονιά!!!!

Θέλω να κάνω παιδικό πάρτυ προς τα τέλη Γενάρη. Έχετε να μου προτείνετε κάποιον καλό παιδότοπο σε Περιστέρι, Πετρούπολη ή τριγύρω περιοχές??

DZixp3.png

vVzep3.png

Διαφημίσεις

• 1 month later...

Στο παιδοτοπο nemo μας πηγε ο κουμπαρος ,ο οποιος ειχε κανει παρτυ και ηταν πολυ ικανοποιημενος. Εμεις φετος καναμε το δευτερο μας παρτυ εκει και μειναμε ακομη μια φορα κατενθουσιασμενοι. Οι κοπελες εκαναν και ομαδικα παιχνιδια στα παιδια και εκτος του οτι ειναι πολυ καθαρος παιδοτοπος, δεν κανει δυο παρτυ μαζι.

Νεραιδοσκονη , ειναι λιγο μετα τον Μουστακα . Καναμε το παρτυ του μικροθ το καλοκαιρι κ ακομα το συζηταμε! Καταπληκτικες κοπελες, πολυ κεφι , οργανωση,καθαριοτητα, πολυ καλες τιμες ολα αψογα !!Η Κα Αντζελα που το εχει τα εχει οργανωσει ολα παρα πολυ καλα κ δεν υπαρχει περιπτωσει να πας κ να φυγεις δυσαρεστημενος! Εμεις πρωτη φορα ειχαμε παει εκει σε παρτυ καλεσμενοι κ απο τοτε εκτος απο το δικο μας παρτυ εχουμε παει κ ασχτες στιγμες για παιχνιδι κ παντα τα παιδια φευγουν χαρουμενα ! κανει κ ενα προγραμματακι φανταστικο !

eNortjK1UrIwNrMwVrIGXDAS2gKo16.png[/

• 1 month later...

Γεια σας μανούλες!

Έχει κάνει κάποια γενέθλια στο παιδάκι της στον ΙΩΝΑΘΑΝ? Ή έχετε παρευθερεί ποτέ σε πάρτυ?

Μείνατε ευχαριστημένες?

Σκέφτομαι να κάνω τα γενέθλια του γιου μου εκεί και θα ήθελα την άποψή σας. Είναι κατάλληλος για πιο μεγάλα παιδάκια ηλικίας 8-9? Ή μήπως βαρεθούν?

as1cA0h04b-0010MTYzZHwwMDA1MjVkOXxNaWtyb3VsYWtpIGtpIE9tb3Jmb3VsYWtpIGlz.gif

Γεια σας μανούλες!

Έχει κάνει κάποια γενέθλια στο παιδάκι της στον ΙΩΝΑΘΑΝ? Ή έχετε παρευθερεί ποτέ σε πάρτυ?

Μείνατε ευχαριστημένες?

Σκέφτομαι να κάνω τα γενέθλια του γιου μου εκεί και θα ήθελα την άποψή σας. Είναι κατάλληλος για πιο μεγάλα παιδάκια ηλικίας 8-9? Ή μήπως βαρεθούν?

Καλησπέρα,

Εγω έχω κάνει 2 φορές το παρτυ του γιου μου 6-7ετων και εμεινα πολύ ευχαριστημένη. Μπορείς να φέρεις και δικά σου φαγητά για τους μεγάλους και να κάνεις ένα τέλειο πάρτυ . Τώρα , δεν ξέρω εάν για τόσο μεγάλα παιδιά είναι ....εγώ πάντως για του χρόνου ψάχνω κάτι άλλο που θα γίνει 8. Αλλά δεν χάνεις να πάς και να δεις το χώρο και να κρίνεις με βάσει τα ενδιαφέροντα των παιδιών .

Καλημέρα. Και εγώ έκανα φέτος τα γενέθλια του γιου μου εκεί, έκλεινε τα 6. Ήταν πολύ καλά και όπως είπε και η Βανιλια φέρνεις και δικά σου φαγητά έχει και ποτά και κρασι για τους μεγάλους και γίνεται ολοκληρωμένο πάρτυ. Επίσης δεν έχει περιορισμό στη ώρα – πράγμα σπάνιο! Εμείς το ξεκινήσαμε στις 6 και τελειώσαμε 11. Μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από όλα. Όμως για τις δικές σας ηλικίες δεν νομίζω ότι κάνει, διοτι μόνο στο μινι ποδοσφαιρο που έχει θα παίξουν τα παιδιά στον παιδότοπο δεν νομίζω.. και αν έχετε και κοριτσάκια καλεσμένα δεν θα έχουν τι να κάνουν… γνώμη μου…

Εγώ για αυτή την ηλικία θα κοίταζα νομίζω κάτι σε bowling

Διαφημίσεις