Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Τιμές χοριακής μετά από εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Κορίτσια γεια σας, ανοίγω αυτό το θεματάκι για να συζητήσουμε τις τιμές χοριακής στην αρχή της εγκυμοσύνης, είτε πρόκειται για φυσιολογική σύλληψη είτε για εξωσωματική. Ο λόγος είναι ότι ανησυχώ για τις δικές μου τιμές μετά από την εμβρυομεταφορά που έκανα στις 14 Νοεμβρίου με 2 κατεψυγμένα εμβρυάκια.

Σήμερα είμαι έγκυος 4 εβδομάδων και 3 ημερών και οι χοριακές μου έχουν ως εξής:

10η μέρα μετά την ΕΤ: 64

12η μέρα μετά την ΕΤ: 100

13η μέρα μετά την ΕΤ: 146

Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία, και πως εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη της?

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια γεια σας, ανοίγω αυτό το θεματάκι για να συζητήσουμε τις τιμές χοριακής στην αρχή της εγκυμοσύνης, είτε πρόκειται για φυσιολογική σύλληψη είτε για εξωσωματική. Ο λόγος είναι ότι ανησυχώ για τις δικές μου τιμές μετά από την εμβρυομεταφορά που έκανα στις 14 Νοεμβρίου με 2 κατεψυγμένα εμβρυάκια.

Σήμερα είμαι έγκυος 4 εβδομάδων και 3 ημερών και οι χοριακές μου έχουν ως εξής:

10η μέρα μετά την ΕΤ: 64

12η μέρα μετά την ΕΤ: 100

13η μέρα μετά την ΕΤ: 146

Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία, και πως εξελίχθηκε η εγκυμοσύνη της?

Βλαστοκύστες έβαλες ή έμβρυα 2-3 ημερών; Σε ρωτάω γιατί έχει διαφορά η ημέρα που έκανες την πρώτη χοριακή. Η τιμή ναι μεν είναι λίγο χαμηλή, αλλά ωςτόςο θετική! Αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσεις είναι ο διπλασιασμός της, ο οποιος είθισται να πραγματοποιείται ανα 48-72 ώρες. Λογικά ο γιατρός σου θα σου ζητήσει να κάνεις κ άλλες μέχρι τον πρώτο υπέρηχο. Θετικές σκέψεις κ εύχομαι όλα να πάνε καλά αυτή τη φορά!

jTRQp2.png KPxIp3.png

Βλαστοκύστες έβαλα, κανονικά η πρώτη χοριακή έπρεπε να γίνει τη 14η μέρα μετά την εμβρυομεταφορά, δηλαδή αύριο!

Έκανα νωρίτερα χοριακή γιατί είδα λίγα καφέ την 9η μέρα, πήρα το γιατρό κ μου είπε κάνε νωρίτερα να δούμε...

Το πρόβλημα δεν είναι πως είναι χαμηλές οι τιμές αλλά το ότι μεταξύ 1ης κ 2ης χοριακής δεν διπλασιάστκε. Μεταξύ 2ης και 3ης ο ρυθμός αυξησης είναι καλύτερος οπότε ελπίζω..

Είχες κ εσύ παρόμοια εμπειρία?

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png

Πήρα τα σημερινά αποτελέσματα 1146 που είναι πάρα πολύ καλό! Άρα σημαίνει ότι υπεραυξάνεται η χοριακή μου! Ουφ...μεγάλη ανακούφιση, επόμενο βήμα ο υπέρηχος....

Dw9Ap2.pngUbgpp2.png