Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

εγκυμοσυνη μετα απο αποτυχημενη εξωσωματικη

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσια! θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση μετα απο αποτυχημενη εξωσωματικη να μεινω εγκυος φυσιολογικα? εκοψα τα φαρμακα 21/10 αδιαθετησα 25/10 και περιμενα τωρα στις 18/11 λετε να εγινε το θαυμα η να μην εχει ρυθμηστει ο κυκλος μου? sos!!!! τι να κανω?

μπορει να χασαμε τη μαχη αλλα ΟΧΙ τον πολεμο!!!

Διαφημίσεις

Καλέ γιατί να μην υπάρχει αν έχει μεσολαβήσει ωορηξία;; Απλα πραγματικά δεν μπορεις να ξέρεις τι συμβαίνει γιατί κι εμένα μετα τα φαρμακα μου παρουσιάστηκε ανωμαλία στον κύκλο. Ευχομαι τα καλυτερα! Κανε κι ένα τεστάκι! Φιλιά!

I 'm a happy twin mom

Καλέ γιατί να μην υπάρχει αν έχει μεσολαβήσει ωορηξία;; Απλα πραγματικά δεν μπορεις να ξέρεις τι συμβαίνει γιατί κι εμένα μετα τα φαρμακα μου παρουσιάστηκε ανωμαλία στον κύκλο. Ευχομαι τα καλυτερα! Κανε κι ένα τεστάκι! Φιλιά!

αν δω οτι μεχρι την τριτη δεν εχω αδιαθετησει θα κανω μια χοριακη. εγω ειμουν παντα ακριβης στον κυκλο μου, εν το μεταξυ ειχα ωορηξια το καταλαβα γιατι ειχα πονο οπως εχω σε καθε ωορηξια. το μονο που εχω ειναι οτι νιωθω το στηθος μου πρυσμενο αλλα δεν ποναω.

μακαρι να γινει το θαυμα!!!!!!!!

Σου εύχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος!!!

Κι εγώ που είχα κύκλο 28-29 μερες μετά την εξωσωματική μου ήρθε στις 34, 32, 32, 28, 32 μερες σε κάθε κύκλο. Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι άλλαξε ο κύκλος μου. Και όπως καταλαβαίνεις σε κάθε κύκλο είμαι με την ελπίδα μήπως είμαι έγκυος....

Σου εύχομαι πραγματικά να είσαι έγκυος!!!

Κι εγώ που είχα κύκλο 28-29 μερες μετά την εξωσωματική μου ήρθε στις 34, 32, 32, 28, 32 μερες σε κάθε κύκλο. Αυτό που θέλω να πω ειναι ότι άλλαξε ο κύκλος μου. Και όπως καταλαβαίνεις σε κάθε κύκλο είμαι με την ελπίδα μήπως είμαι έγκυος....

ευχομαι και οι δυο μας να εχουμε μια θετικη χοριακη και να παραμεινει θετικη!!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια! θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει περιπτωση μετα απο αποτυχημενη εξωσωματικη να μεινω εγκυος φυσιολογικα? εκοψα τα φαρμακα 21/10 αδιαθετησα 25/10 και περιμενα τωρα στις 18/11 λετε να εγινε το θαυμα η να μην εχει ρυθμηστει ο κυκλος μου? sos!!!! τι να κανω?

Κορίτσι καλησπέρα.Καταρχήν δε θέλω να σου δώσω ελπίδες αλλά θα σου πω τί έγινε σε μένα.Μετά την πρώτη εξωσωματική πέρσι το Δεκέμβριο με ένα ωάριο όχι καλής ποιότητας,αποτυχία σκέτη.Ο γιατρός μου έδωσε τα utrogestan για δέκα μέρες χωρίς να έχω πάει σε εμβρυομεταφορά.Μετά από ένα μήνα έμεινα φυσιολογικά έγκυος αλλά δυστυχώς κατέληξε σε εξωμήτρια κύηση.Γκρεμίστηκε όλος μου ο κόσμος.Δύο χρόνια προσπαθούσαμε.Δε ξέρω αν έπαιξαν ρόλο τα utrogestan ή απλά έτυχε.Τώρα το Σεπτέβριο που έκανα τη δεύτερη προσπάθεια,αποτυχία πάλι,μου ήρθε περίοδος στις 34 μέρες.Και έλεγα λες?Όλα μπορούν να συμβούν μη χάνεις τις ελπίδες σου.