Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΛΙΟ 6 μερες καθυστερηση test αρνητικο

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Πολλες γυναικες έμειναν εγκυες με προσπερματικα υγρα ...

Αυτος ο τροπος δεν ειναι πρόληψη...

Περίμενε λιγακι ακομη και κανε εξεταση αιματος!

Μπορει να ειναι βεβαια απλη καθυστερηση!

Σταμάτησα το θηλασμό 21/9 15 μέρες μετά είχα κανονικά περίοδο στις 5/10 από κει και πέρα τίποτα.όλο νιώθω ότι θα έρθει έχω συνέχεια άσπρα βλεννωδεις υγρά αλλά τιποτα

Διαφημίσεις

κανε μια χοριακη να εισαι σιγουρη κοπελα μου...εγω ειχα αυτα τα υγρα που λες και στην αρχη ακομα και τωρα!τα τεστ ποτε δεν τα εμπιστευτηκα..κατευθειαν χοριακη εκανα στις 5 μερες καθυστερησης και ημουν εγκυος!ΧΩΡΙΣ να περιμενω εγκυμοσυνη κι εγω..με τραβηγματα ημασταν αλλα να που πιαστηκε ο μπομπιρας!:P κανε αυριο μια χοριακη να ησυχασεις...;)

Μα τόσα τεστ και όλα αρνητικά! Γίνετε να είμαι έγκυος? Εσύ άσπρα βλεννωδεις υγρά είχες στην εγκυμοσύνη?

Ναι ειχα και εγω τις ημερες καθυστερησης στην 1 εβδομαδα εκανα χοριακη και ηταν θετικη τωρα κλεινω την 9 εβδομαδα.κανε αυριο το πρωι βρε κοριτσι μου να ηρεμησεις κιολας και να παρεις τα μετρα σου.

Μ αρέσει που σήμερα έκανα εξετάσεις που μου είπε ή διατροφολογία γενική φεριτινη θυροειδής γλυκόζη και τέτοια και Ρώτησα για χοριακη αλλά κάνει 30 ευρώ βρε κορίτσια στην βιοϊατρική.εκεί είχα κάνει και για το μπέμπη μου αλλά είχα θετικό τεστ και τώρα τσικουνευτηκα και λέω αφού έχω αρνητικό τεστ γιατί να κάνω???

Ουφφφφφ.... Θα πάω σε ένα πιο φτηνό μικροβιολογικό για χοριακη. Ή euromedica ποσό την έχει?

Μ αρέσει που σήμερα έκανα εξετάσεις που μου είπε ή διατροφολογία γενική φεριτινη θυροειδής γλυκόζη και τέτοια και Ρώτησα για χοριακη αλλά κάνει 30 ευρώ βρε κορίτσια στην βιοϊατρική.εκεί είχα κάνει και για το μπέμπη μου αλλά είχα θετικό τεστ και τώρα τσικουνευτηκα και λέω αφού έχω αρνητικό τεστ γιατί να κάνω???

Ουφφφφφ.... Θα πάω σε ένα πιο φτηνό μικροβιολογικό για χοριακη. Ή euromedica ποσό την έχει?

Εγω πληρωσα 10 ευρω σε απλο μικροβιολογο.

Διαφημίσεις