Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

αναγκαστικη εκτρωση και τρομος

Recommended Posts

γεια σας.εχω γεννησει προσφατα ενα μωρακι βαρια αρρωστο και συνεχεια τρεχουμε στα νοσοκομεια.η ζωη του ειναι μεσα σε νοσοκομεια στους 6 μηνες περιπου που ζει.

δυστυχως ο αντρας μου απο αποσεξια του με αφισει εγκιο ξανα και επειδη εχουμε σοβαρους οικονομικους λογους και γενικα τρεχουμε για το αρρωστο μωρο μας χωρις να προλαβουμε να παρουμε ανασα αποφασησα να το ρειξω.

ενας λογος ειναι οτι ακομα εχω και επιλοχεια καταθληψη γενικα ψυχολογικα προβληματα,ψυχικη υπερκοποση και σωματικη λογο ασθενεια του μωρου μου.

οταν γεννησα επαθα κριση πανικου δεν με πιαναν τα αναισθητικα και μετα ειχα εντονο αναπνευσιτκο προβλημα//και φοβαμαι οτι στην αμβλωση θα εχω παλ τα δια η και χειροτερα.

κα πρεπει να ειμαι δυνατη για το μωρο .φοβαμαι παρα πολυ!!!

Διαφημίσεις

Αχ βρε Κατερινουλα...

Πρεπει να εισαι δυνατή!!!

Μακάρι να εκανε ενα θαύμα ο θεος και να απαλλάξει το μωρο σου απ οτι εχει οσο δυςκολο και να ειναι!

Εχεις απο κάποιον βοηθεια;

Εάν εχεις επιλόχειο κατάθλιψη πρεπει γλυκια μου να πας σε ειδικό!

Βεβαια θα μου πεις με τόσα που εχω και τρεχω ολη μερα ο γιατρος μου έλειπε....

Δίκιο θα χεις!

Ομως πρεπει να εισαι δυνατή μανούλα το μωρο σου σε χρειαζεται!!!

Προσπάθησε να καθαρίσεις το μυαλο σου και τις σκέψεις σου, να δεις τα δεδομένα και να ζήσεις με αυτα....

Απ οτι καταλαβα δεν θελεις να κανεις άμβλωση γι αυτο φοβαςαι!

Ο φόβος ειναι ενα υγιές συναίσθημα να χαίρεσαι που το νιωθεις!!! Θελεις να μας πεις τι ακριβως θα ήθελες να κανεις;

Λογικα λεφτα για ψυχολογική υποστήριξη δεν εχεις...

Πιςτευεις πως Μπορούμε εμεις απο δω μεσα να σε βοηθήσουμε;

Αχ, κοριτσι μου πολυ στεναχωριεμαι μ'αυτα που περνας. Ισως μ'ενα νεο μωρο ηρεμησεις κι ασχοληθεις με κατι άλλο και ξεφυγει το μυαλο σου, ισως ομως να ειναι και καταστροφικο σ'αυτη τη φαση που βρισκεσαι. Πραγματικα δεν ξερω τι να πω ουτε φυσικα μπορω να σου προτεινω. Βαλτα κατω με ψυχραιμια και αποφασισε το καλυτερο. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα στο μωρακι σου!

κοπελες θελω να κανω οσο κιαν λιπαμαι το μωρο αλλα φοβαμαι και για εμενα.δεν ειμα υγηης γυναικα τραβιξα πολλα στην εγκυμοσινη.θα ειναι καταστροφη αλλη μια εγκυνοσινη οταν τρεχω συνεχεια και δεν φτανω!!!φοβαμαι οτι θα μεινω πανω στην ναρκωση.λυπαμαι το αγελουδι μεσα μου λιπαμα που αν δεν επανελθω μετα ητν ναρκωση το μωρο το αρρωστο ποιος θα το κοιταει?ειμαι υπεθθηνη εγω γιατα παντα στο μωρο παιρνε 10 φαρμακα την μερα ειναι πλυ βαρια αρρωστο και πρεπει να ειμαι δυνατη γαυτο και οχι εγκυμενουσα και τρελαμενη και κουρασμενη.

κολαση κλαση.αλες ξερω ποσο θα θελαν ενα μωρο αλλα εγω δεν εχω κατσει στιγμη στο ζεστο μου σπιτι να ηρεμησω απο τοτε π γενησα.

Διαφημίσεις

katerinoulaaaa άλλου είδους βοήθεια χρειάζεσαι. Σου το είπαμε τόσες εδώ, πριν από καιρό, αλλά βλέπω δεν εννοείς να το καταλάβεις. Κι όσο δεν το καταλαβαίνεις και δεν κάνεις κατι για αυτό, τόσο τα προβλήματά σου θα διογκώνονται. Οπότε μην ανοίγεις θέματα στο φόρουμ, δε μπορεί να σε βοηθήσει κανένας άγνωστος μέσω διαδικτύου.

Περαστικά στο μωρό.

katerinoulaaaa άλλου είδους βοήθεια χρειάζεσαι. Σου το είπαμε τόσες εδώ, πριν από καιρό, αλλά βλέπω δεν εννοείς να το καταλάβεις. Κι όσο δεν το καταλαβαίνεις και δεν κάνεις κατι για αυτό, τόσο τα προβλήματά σου θα διογκώνονται. Οπότε μην ανοίγεις θέματα στο φόρουμ, δε μπορεί να σε βοηθήσει κανένας άγνωστος μέσω διαδικτύου.

Περαστικά στο μωρό.

τι βοηθεια?

Θα συμφωνισω με την Αγγελινα_2!!

Ρε κατερινα...εχεις περασει τοσα με τον αντρα σου...μια τα ειχες μ αυτον μια τα ςβαζες με τα παιδια του μια σου εφταιγε το ενα μια το αλλο. Καταδικαζες το μωρο σ πριν γεννηθει. Να οριστε γεννηθικε κ ολα καλα θα πανε. Ναι εχει προβλημα αλλα παλευεται κ θα μπορει σαν ενιλικας να εχει φυσιολογικη ζωη. Τωρα μας λες πως σε αφησε εγκυο.. Εσυ δηλαδη που ησουν????μονος του σε αφησε εγκυο?. Ξερςις ολα τα προβληματα που υπαρχουν...παιδια 4!σπιτια οικονομικα προβληματα εικογενειακα προβληματα.προβληματα υγειας κ μενεις εγκυος χωρις να το θελεις?? Τι δεν το σκεδυηκες να παρεις τοχαπι??(αφου πρωτα μιλουσες με γυναικολογο κ σ το επετρεπε) Δεν θελει τοσο μελλοδραμα.......δεν εισαι 15 χρονων να σεχαιδευουν ολοι κ ολοι νε περιστρεφονται γυρο απο εσενα! Συχγομη αν στα λεω σκληρα αλλα ετσι ειναι. Παρε την ζωη στα χερια σου κ μην περιμενεις απο τους αλλους. Απο την αλλη σε καταλαβαινω σαν μανουλα εχεις τραβηξει πολλα κ χρειαζεσαι δυναμη κ βοηθεια.... Απλα επισκεψου καποιο ιδικο να μιλησεις κ ΑΛΛΑΞΕ τροπο σκεψεις σε ΟΛΑ...

Σε ενα παλιοτετο ποστ εγραφες πως ο αντρας σου ειναι θρησκιος κ δεν ηθελε να κανετε εκτρωση στο αρρωστο μωρο... Τωρα τι γνωμη? Θελει να κανεις εκτρωση??

Διαφημίσεις

γεια σας.εχω γεννησει προσφατα ενα μωρακι βαρια αρρωστο και συνεχεια τρεχουμε στα νοσοκομεια.η ζωη του ειναι μεσα σε νοσοκομεια στους 6 μηνες περιπου που ζει.

δυστυχως ο αντρας μου απο αποσεξια του με αφισει εγκιο ξανα και επειδη εχουμε σοβαρους οικονομικους λογους και γενικα τρεχουμε για το αρρωστο μωρο μας χωρις να προλαβουμε να παρουμε ανασα αποφασησα να το ρειξω.

ενας λογος ειναι οτι ακομα εχω και επιλοχεια καταθληψη γενικα ψυχολογικα προβληματα,ψυχικη υπερκοποση και σωματικη λογο ασθενεια του μωρου μου.

οταν γεννησα επαθα κριση πανικου δεν με πιαναν τα αναισθητικα και μετα ειχα εντονο αναπνευσιτκο προβλημα//και φοβαμαι οτι στην αμβλωση θα εχω παλ τα δια η και χειροτερα.

κα πρεπει να ειμαι δυνατη για το μωρο .φοβαμαι παρα πολυ!!!

Κατερίνα μου καλημέρα. Το νέο παιδάκι το θέλεις; Να ξέρεις ένα υγιές μωρο μπορεί να σου αντλήσει μεγάλη έως τεραααστια δύναμη! Μην το βλέπεις σαν βάρος. Ο Θεός μπορεί να φροντισει και θα βοηθήσει να φέρεις στην κόσμο ένα μωράκι και να είσαι εκεί δίπλα και στο άλλο σου το άρρωστο μωράκι. Ίσως η κρίση πανικού γλυκιά μου οφειλόταν σε γενικότερη ταραχή. Προσπάθησε αυτή τη φορά να είσαι ήρεμη και θα δεις πώς όλο το τοπίο θα καθαρίσει. Είσαι ευλογημένη Κατερίνα που μπορείς να κυοφορείς μην το αγνοείς αυτό.. 💖

mHOqp3.png

Βρε κορίτσια,

καλά και χρυσά αυτά που λέτε στην κοπέλα, που απ' ό,τι καταλαβαινω την εχετε "ξανασυναντησει" στο φόρουμ με διάφορα ...θέματάκια, οπότε καλά κάνετε και την ταρακουνάτε, αλλά μερικά από αυτά που γράφετε, μήπως να τα ξανασκεφτείτε?

Ισως μ'ενα νεο μωρο ηρεμησεις κι ασχοληθεις με κατι άλλο και ξεφυγει το μυαλο σου, ισως ομως να ειναι και καταστροφικο σ'αυτη τη φαση που βρισκεσαι.

Δηλ, ως προς την πρώτη πιθανότητα (γιατί η δεύτερη ειναι η καταστροφικότητα, αν καταλαβαίνω καλα), πώς θα ηρεμήσει μια μαμά που ξαναγίνεται λεχώνα ενώ το μεγαλύτερο παιδί της -που ειναι ακόμα μωρό κι αυτό- μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία? Και πώς ξεφευγει το μυαλο της μάνας από το άρρωστο παιδι της:shock:??? Και ειναι δυνατόν το ζητούμενο να είναι το να ασχοληθεί με κάτι άλλο, τη στιγμή που το μεγαλύτερο παιδί τη χρειάζεται? Ποιος θα ασχοληθεί με το μεγαλύτερο παιδί, όσο αυτή θα "ασχολείται με κάτι άλλο"?

Να ξέρεις ένα υγιές μωρο μπορεί να σου αντλήσει μεγάλη έως τεραααστια δύναμη! Μην το βλέπεις σαν βάρος.

Κατ' αρχήν, ωραία η αντίθεση του υγιούς μωρού με το νυν άρρωστο:confused:, από το πρώτο αντλείς δύναμη, από το δευτερο τι αντλείς???

Και μετά, τι θα το κάνει το βρεφος? Θα το σέρνει επί μηνες στα νοσοκομεία που θα νοσηλευεται το μεγαλυτερο παιδί?

Καταλαβαίνω την αγκύλωση που παθαίνουμε όταν ακούμε εκτρωση, αλλά αν θέλουμε να συμβουλέψουμε εναντίον της (αν και δεν μας ζητηθηκε, βεβαια), ας βρίσκουμε επιχείρηματα που να στέκουν και λίγο...

• Like 1

Βρε κορίτσια,

καλά και χρυσά αυτά που λέτε στην κοπέλα, που απ' ό,τι καταλαβαινω την εχετε "ξανασυναντησει" στο φόρουμ με διάφορα ...θέματάκια, οπότε καλά κάνετε και την ταρακουνάτε, αλλά μερικά από αυτά που γράφετε, μήπως να τα ξανασκεφτείτε?

Δηλ, ως προς την πρώτη πιθανότητα (γιατί η δεύτερη ειναι η καταστροφικότητα, αν καταλαβαίνω καλα), πώς θα ηρεμήσει μια μαμά που ξαναγίνεται λεχώνα ενώ το μεγαλύτερο παιδί της -που ειναι ακόμα μωρό κι αυτό- μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία? Και πώς ξεφευγει το μυαλο της μάνας από το άρρωστο παιδι της:shock:??? Και ειναι δυνατόν το ζητούμενο να είναι το να ασχοληθεί με κάτι άλλο, τη στιγμή που το μεγαλύτερο παιδί τη χρειάζεται? Ποιος θα ασχοληθεί με το μεγαλύτερο παιδί, όσο αυτή θα "ασχολείται με κάτι άλλο"?

Κατ' αρχήν, ωραία η αντίθεση του υγιούς μωρού με το νυν άρρωστο:confused:, από το πρώτο αντλείς δύναμη, από το δευτερο τι αντλείς???

Και μετά, τι θα το κάνει το βρεφος? Θα το σέρνει επί μηνες στα νοσοκομεία που θα νοσηλευεται το μεγαλυτερο παιδί?

Καταλαβαίνω την αγκύλωση που παθαίνουμε όταν ακούμε εκτρωση, αλλά αν θέλουμε να συμβουλέψουμε εναντίον της (αν και δεν μας ζητηθηκε, βεβαια), ας βρίσκουμε επιχείρηματα που να στέκουν και λίγο...

επιτελους και μια νορμαλ απαντηση εδω μεσα.

ειδη σε 10 μερες φευγουμε παλι αθηνα στο νοσοκομειο για το μωρο το αρρωστο.θα ειναι σουπερ ουαου να μετακινηουμε εματη εγχος απο κρητη αθηνα απο καραβια σε τραμ λεωφορια με ενα αρρωστο βαρια μωρο στο καροτσι και ενα στην κοιλια που θα με ταλαιπωρει και θα μου τραβαει ολη την δυναμη που χρειαζομαι για το αρρωστο μωρο.

Και πώς ξεφευγει το μυαλο της μάνας από το άρρωστο παιδι της:shock:??? Και ειναι δυνατόν το ζητούμενο να είναι το να ασχοληθεί με κάτι άλλο, τη στιγμή που το μεγαλύτερο παιδί τη χρειάζεται? Ποιος θα ασχοληθεί με το μεγαλύτερο παιδί, όσο αυτή θα "ασχολείται με κάτι άλλο"?

Για τα άλλα δεν θα πάρω θέση, ειπώθηκαν ήδη σε άλλα θέματα. Μόνο για το παραπάνω θα πω αυτό που διάβασα σε ένα άρθρο από ειδικούς: για παιδιά με ειδικές ανάγκες, προβλήματα υγείας κτλ. είναι μεγάλη τύχη να έχουν αδέρφια, γιατί η ζωή της οικογένειας δεν περιστρέφεται γύρω από το πρόβλημά τους κι έτσι μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

Αλλά αυτό πρόκειται για γενική διαπίστωση, κάθε οικογένεια είναι διαφορετική.

Δεν απαντώ επειδή με ανέφερες (αλήθεια! :)), απλά δράττομαι της ευκαιρίας για να καταδείξω τη διαφορά μεταξύ της θεωρίας και της πράξης, των λόγων και των έργων, γιατί από μπλα-μπλα και Πάολο Κοέλιο έχουμε χορτάσει όλοι :rolleyes:

Δίπλα σ' αυτό:

...για παιδιά με ειδικές ανάγκες, προβλήματα υγείας κτλ. είναι μεγάλη τύχη να έχουν αδέρφια, γιατί η ζωή της οικογένειας δεν περιστρέφεται γύρω από το πρόβλημά τους κι έτσι μπορούν να ζήσουν μια φυσιολογική παιδική ηλικία.

βάλε αυτό

θα ειναι σουπερ ουαου να μετακινηουμε εματη εγχος απο κρητη αθηνα απο καραβια σε τραμ λεωφορια με ενα αρρωστο βαρια μωρο στο καροτσι και ενα στην κοιλια.

Οπότε αν δεν εχεις γιαγάδες, μάνες, πεθερές, αδελφές, φίλες, κουνιάδες, νονές, τότε πώς να ακολουθησεις την ωραιότατη γνώμη των ειδικών? ...η οποία μου ακούγεται πολύ λογική και σωστή, βέβαια.

Οπότε, ναι ....

...πρόκειται για γενική διαπίστωση, κάθε οικογένεια είναι διαφορετική.

Υ.Γ. Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν παίρνω θέση υπερ ή κατά της θεματοθέτριας ή της κατάστασής της. Η γνώμη μου αφορά μόνο το μπλα-μπλα ροζ συννεφάκι, που μπορεί καμιά φορά να μας ξεφυγει πάνω στη χαρά της δικής μας ζωής και στην αγωνία να μοιασουν και οι πιο άτυχες ζωές με τη δική μας.

Διαφημίσεις

Κατερίνα από ότι καταλαβαίνω την απόφαση σου την έχεις πάρει. Εφόσον όμως δεν είχες σκοπό να κανεις άλλο παιδί γιατί δεν πρόσεξες μη μείνεις έγκυος; Δε λέω βέβαια υπάρχουν και ατυχίες σαφώς ! Τώρα όμως καταδικάζεις σε θανάτο ένα μωράκι αυτό δε σε κάνει να στεναχωριέσαι λίγο..; Συγγνώμη αν ήμουν σκληρή κορίτσια αλλά θεωρώ πώς η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Skountoufla απλά προσπαθούσα να δώσω έναν πιο θετικό τόνο στην όλη υπόθεση γιατί δε μπορώ να δεχτώ οτι μια μαμά που αγαπάει τα παιδιά της μπορεί να τα χωρισει και να θεωρήσει το ένα ως βάρος και το άλλο όχι.

mHOqp3.png

ειδη σε 10 μερες φευγουμε παλι αθηνα στο νοσοκομειο για το μωρο το αρρωστο.θα ειναι σουπερ ουαου να μετακινηουμε εματη εγχος απο κρητη αθηνα απο καραβια σε τραμ λεωφορια με ενα αρρωστο βαρια μωρο στο καροτσι και ενα στην κοιλια που θα με ταλαιπωρει και θα μου τραβαει ολη την δυναμη που χρειαζομαι για το αρρωστο μωρο.

Καλή μου katerinoulaaa όταν απευθύνεσαι σε ένα δημόσιο forum πρέπει να είσαι έτοιμη να δεχθείς και τον αντίλογο και ίσως διαφορετικές απόψεις από αυτές που εμείς έχουμε στο μυαλό μας σαν "normal". Αν δεν σε πείσουνε απλώς δεν τις ακολουθείς:?

Σχετικά με το ερώτημά σου, καταλαβαίνω τους φόβους σου, (με την νάρκωση) αν και νομίζω ότι οι φόβοι σου επιβαρύνονται πολύ από την ψυχολογική, συναισθηματική και ίσως σωματική κόπωση που έχεις. Καθάρισε το μυαλό σου όσο μπορείς, όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις άμβλωση προσπάθησε να το αφήσεις πίσω (όσο γίνεται αυτό) γιατί το μεγάλο σου παιδάκι σε χρειάζεται και αν έχει εσένα δίπλα του σίγουρα θα τα καταφέρετε και οι δυο σας.

Παρότι δεν θα σου ακουστεί normal αυτό που θα σου πω, αν πάρεις την βοήθεια κάποιου ειδικού σίγουρα θα σε αποφορτίσει από την κατάθλιψη που όπως λες έχεις, μόνη σου θα είναι αρκετά δύσκολο να ανταπεξέλθεις.

Καλή σου τύχη και το λέω μέσα από την καρδιά μου και την άλλη φορά να προσέχετε πιο πολύ και ο άντρας σου αλλά και εσύ:roll:

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Κατερίνα από ότι καταλαβαίνω την απόφαση σου την έχεις πάρει. Εφόσον όμως δεν είχες σκοπό να κανεις άλλο παιδί γιατί δεν πρόσεξες μη μείνεις έγκυος; Δε λέω βέβαια υπάρχουν και ατυχίες σαφώς ! Τώρα όμως καταδικάζεις σε θανάτο ένα μωράκι αυτό δε σε κάνει να στεναχωριέσαι λίγο..; Συγγνώμη αν ήμουν σκληρή κορίτσια αλλά θεωρώ πώς η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Skountoufla απλά προσπαθούσα να δώσω έναν πιο θετικό τόνο στην όλη υπόθεση γιατί δε μπορώ να δεχτώ οτι μια μαμά που αγαπάει τα παιδιά της μπορεί να τα χωρισει και να θεωρήσει το ένα ως βάρος και το άλλο όχι.

Goulitsa, τέτοιου είδους ψυχολογικό πόλεμο σε μια κοπέλα που όπως έχουμε καταλάβει όλες δεν είναι καλά είναι απαράδεκτο εκ μέρους σου. Δεν είναι ώρα για τέτοια επίθεση:evil: Να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

Goulitsa, τέτοιου είδους ψυχολογικό πόλεμο σε μια κοπέλα που όπως έχουμε καταλάβει όλες δεν είναι καλά είναι απαράδεκτο εκ μέρους σου. Δεν είναι ώρα για τέτοια επίθεση:evil: Να σκεφτόμαστε πριν γράψουμε.

Συγγνώμη αλλά δεν έκανα καμία επίθεση. ! Και για να αποφύγω τέτοιου είδους παρεξηγήσεις ζήτησα συγγνώμη εκ των προτέρων στο μήνυμά μου αν άθελά μου γινω σκληρή επιθετική ή απαράδεκτη. :evil: Ήταν απλά η άποψη μου συγγνώμη και πάλι αν προσεβαλα κάποιον. Δεν είχα σκοπό να επιτεθώ !

mHOqp3.png

Πιστεύω πως ενας ανθρωπος θα ειναι καλα με τον εαυτο του μονο αν καταλάβει τι ακριβως θελει και με ποια απόφαση θα ειναι καλυτερα τα πραγματα!

Είτε δηλαδη κανεις άμβλωση είτε οχι η σωστή απόφαση ειναι αυτο που θελεις εσυ Κατερινα!

Πρεπει να κοιτάξεις λιγο τον εαυτο σου γοατι αυτος ειναι που βοηθάει το μωρακι σου που σε χρειαζεται αρα πρεπει να κανεις το καλυτερο για εσενα!

Βάλε τις σκέψεις σου κατω μιλα ξεκάθαρα στον εαυτο σου!!!

Ελπιζω να μην μπλέκει η κατάθλιψη σε ολη αυτη την "κουβεντα" που θα κανεις με την Κατερινα!

Με την ψυχη και την καρδια σου!

Σκέψου την ζωη σου και ετςι και αλλιως και θα δεις τι ειναι καλυτερο!

Θα το καταφέρεις αρκεί να συγκεντρωθεις!

Επισης δεν ξερω αν χρειάζεσαι απο το φορουμ καθοδήγηση, ιδεες ή απλη υποστήριξη σε αυτα που θα αποφασίσεις!!!

Συγγνώμη αλλά δεν έκανα καμία επίθεση. ! Και για να αποφύγω τέτοιου είδους παρεξηγήσεις ζήτησα συγγνώμη εκ των προτέρων στο μήνυμά μου αν άθελά μου γινω σκληρή επιθετική ή απαράδεκτη. :evil: Ήταν απλά η άποψη μου συγγνώμη και πάλι αν προσεβαλα κάποιον. Δεν είχα σκοπό να επιτεθώ !

Ξερεις τι λενε?Καμια φορα καλυτερα να μασας παρα να μιλας.Το να λες στην άλλη ότι θα πρεπει να στεναχωριεται γιατι καταδικαζει το μωρο της σε θανατο είναι χοντρο.Μπορει να είναι η αποψη σου αυτη...μπορει να είναι και η δικη μου αλλα καποια πραγματα δε μπορει να λεγονται ετσι.

Ουτε κι εγω ξερω τι εχει γραψει στο παρελθον η κοπελα...προφανως χρειαζεται βοηθεια από ειδικο...μονη της αναφερει ότι εχει θεμα κατάθλιψης.

Από κει και περα όμως το να εχεις απέναντι σου μια μαμα...με ένα αρρωστο παιδι..το οποιο χρειαζεται να το τρεχει στα νοσοκομεια κάθε τρεις και λιγο...η οποια εχει θεματα ψυχολογικα...η οποια τουλάχιστον αντιλαμβάνεται ότι υπο αυτή την κατασταση δε μπορει να κανει ένα δευτερο μωρο τωρα...και να της λες ότι ο Θεος θα τη βοηθησει να κανει και το δευτερο παιδακι και να φροντισει και το πρωτο είναι απλα αστειο.

Κατερίνα από ότι καταλαβαίνω την απόφαση σου την έχεις πάρει. Εφόσον όμως δεν είχες σκοπό να κανεις άλλο παιδί γιατί δεν πρόσεξες μη μείνεις έγκυος; Δε λέω βέβαια υπάρχουν και ατυχίες σαφώς ! Τώρα όμως καταδικάζεις σε θανάτο ένα μωράκι αυτό δε σε κάνει να στεναχωριέσαι λίγο..; Συγγνώμη αν ήμουν σκληρή κορίτσια αλλά θεωρώ πώς η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία!

Πως ακριβως την βοηθα αυτο την κοπελα που τοσο μπλεγμενη φαινεται? Καταλαβαινω οτι ανοιχτο φορουμ ειμαστε και ο καθεις λεει την αποψη του αλλα σορρυ...καταδικαζεις σε θανατο ενα παιδακι?πως το λες αυτο.. Δε θα κανουμε μαθηματα για την προληψη στην κοπελα δεν ειναι αυτο το ζητημα εδω, οσο κι αν το "με αφησε ο αντρας μου εγκυο" με βρισκει εντελως αντιθετη.

Να ξανασκεφτομαστε λιγο πριν γραψουμε.

b5Zrp2.png

Ο άντρας σου τι λέει για την έκτρωση αυτή αυτήν φορά? Στο προηγούμενο δεν ήθελε να κάνετε σε καμία περίπτωση γιατί είναι θρησκιος όπως μας ειπες! Τώρα τι γνώμη έχει? Καλό θα ήταν να μας πεις κ την γνώμη του για να ξέρουμε τι θέλει κ αυτός..

Ζήτησα συγγνώμη! Χρειάζεται να με στήνεται στον τοίχο;! Έλεος πια καλύτερα να μην έγραφα! Ζήτησα συγγνώμη και παρ' ολα αυτα σας εχω να με προσβάλετε !

mHOqp3.png

Χωρίς να θέλω να κάνω το δικηγόρο της Goulitsa, θα έρθω να συμφωνήσω στη σκληρή απάντηση της προς στη θεματοθέτρια. Βλέπουμε μια κοπέλα 35 ετών -όχι 20, όχι 25- με ένα παιδί από άλλη σχέση (ή γάμο, δε συγκράτησα) με ένα σύζυγο με δύο παιδιά από άλλο γάμο, με οικονομικά προβλήματα, με ένα τέταρτο παιδί από κοινού με σοβαρό πρόβλημα υγείας , την οποία όπως “άφησε έγκυο” ο άντρας της. Η οποία επιπρόσθετα απαντά αγενώς σε μέλη που σπατάλησαν χρόνο να της απαντήσουν, απλώς δεν της χαϊδεψαν ταʼαυτιά όπως θα ήθελε.

Λυπάμαι αλλά στις δέκα απαντήσεις πρέπει να υπάρχουν και μια δύο να την ταρακουνήσουν, ώστε να μη βρεθεί σε ένα δυό χρόνια στη θέση να ανοίγει παρόμοιο τόπικ στο φόρουμ. Τέλος να πω πως η φράση «καταδικάζεις το παιδί σου σε θάνατο» - μιλάω πάντα για υγιές παιδί στην κοιλιά αποτέλεσμα απροσεξίας και ανευθυνότητας των γονέων - είναι αποτύπωση της πραγματικότητας. Οκ μπορεί σε πρώτη ανάγνωση να ακούγεται ωμή, σκληρή σα φράση αλλά κι εγώ το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν το μωρό στην κοιλιά.

Και βέβαια, σε όλες μας αρέσει η επαφή χωρίς προφύλαξη. Άλλο πράγμα. Δε συγκρίνεται. Kι εμείς με τον άντρα μου μετά από 3 χρόνια χωρίς προφύλαξη (λόγω των παιδιών)τώρα πρεπει να προσέχουμε και πραγματικά δε συγκρίνεται (λόγω προβλήματος δε μπορώ να παίρνω χάπια). Αλλά προσέχουμε βρε κορίτσια πώς να το κάνουμε.

jcEKp3.png  JKdkp3.png