Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Αναζήτηση babysitter στο Ν.Ηράκλειο-Πεύκη

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Ενδιαφέρομαι για babysitter στις περιοχές Νέου Ηρακλείου, Πεύκης ή και Λυκόβρυσης.

Αν γνωρίζετε ήδη κάποια καλή κοπέλα που μπορείτε να μου συστήσετε, θα σας ήμουν ευγνώμων!!

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων..

• 6 months later...

Διαφημίσεις

Εχω να προτείνω καταπληκτική νταντά στο Νέο Ηράκλειο, πρόκειται για την κυρία που έχει μεγαλώσει τα 2 παιδια μου, αλλά και 15 περίπου παιδιά συνολικά. Νταντά με ολη την σημασία της λέξης, Ελληνίδα, μη καπνίστρια, με άπειρες αντοχές για παιχνίδι με το παιδι (δεν ανοίγει τηλεόραση ουτε 1') και τεράστιε εμπειρία.

Το δικο μας ταξίδι μαζι της φτάνει στο τέλος απο Σεπτέμβριο καθώς η μικρή μου αρχίζει παιδικο και θέλω πολυ να της βρω μια οικογένεια που θα την εκτιμήσει, έχοντας ταυτόχρονα την σιγουριά οτι το παιδάκι τους ειναι στα καλύτερα χέρια.

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζι μου με π.μ.

Υ.Γ: Στο Ν. Ηράκλειο η κυρία αυτή ειναι πολυ γνωστή ως νταντά, οπότε οποίος επικοινωνήσει μαζι μου θα μπορέσει στη συνέχεια να την "τσεκάρει" και από άλλες πηγές!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...