Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

γαλακτοφοροι ποροι προβλημα !

Recommended Posts

Καλησπερα Κοριτσια..να αναφερω αρχικα πως δεν ειμαι μαμα ομως.Ειμαι αρκετα αγχωμενη και θα ηθελα να σας πω την ιστορια μου..ειμαι 32 ετων..πριν δυο μηνες περιπου επιασα κατι στο στηθος μου αλλα επειδη περιμενα περιοδο το αφησα..πριν δυο βδομαδες το ξαναεπιασα και ετσι εκλεισα να κανω σε κλινικη μαστου υπερηχο..τα αποτελεσματα ειναι αυτα περιπου...

δεξιος μαστος...στην 11 ωρα κτλ..στο ψηλαφητο ευρημα ελεγχονται αδενικα στοιχεια με συρρεοντες γαλακτοφορους πορους συνολικης διαμετρου εως τρια εκατοστα.χωρις εμφανη παρουσια καψας..στον αριστερο μαστο εχω καποιες κυστες...μου συστησαν να κανω fna εφοσον το κρινει ο χειρουργος μαστολογος..παω στον χειρουργο που τον θεωρω πολυ καλο..με αγχος γιατι η μητερα μου ειχε νοσησει απο καρκινο του στηθους και τωρα ειναι καλα..μου απαντησε απλα οτι δεν εχω τιποτα και πως ειναι κατι ορμονικο και πιθανο θα φυγει καποια στιγμη,,γενικα δεν εδωσε πολυ σημασια..ανευ σημασιας οπως ειπε.βεβαια δεν καταλαβα αν ειναι ακριβως ινοαδενωμα απο το λεγομενα του.ομως επειδη εχω επηρεαστει απο το περιβαλλον και απο το γεγονος πως δεν μου συστησε καποιον ορμοονικο ελεγχος..ηθελα να ρωτησω και εσας..μηπως θεωρειται οτι με ξεπεταξε η οτι δεν πρπεπει να ανησυχω?δεν θελω να καταληξω δηλ να πηγαινω ολη την ωρα σε γιατρους και να μην βγαινει ακρη! :confused:

Διαφημίσεις

να προτεινω και εφοσον εχεις και ιστορικο,οταν ψιλαφεις κατι στο στηθος σου,να το ελεγχεις αμεσα και να μην το αμελεις...σε καθε περιπτωση,αν εχεις αμφιβολιες για το ποσο ασχοληθηκε ο γιατρος, να παρεις και δευτερη γνωμη...προσωπικα αυτο θα εκανα...βρες εναν αλλο μαστολογο και πηγαινε να δεις τι θα σου πει...τρια εκατοστα πραγματακι στο μαστο παντως, δεν το περνας και ετσι (οταν κατι προκειτε για ινοαδενομα παντως,το γραφουν ξεκαθαρα)

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

ευχαριστω για την αμεση απαντηση! η αληθεια ειναι πως εχω αγχωθει παρα πολυ ομως θα παρω δευτερη γνωμη γιατι δεν με καλυψε οι μαστολογος.!