Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Κακή εντύπωση από παιδότοπο

Recommended Posts

Μανούλες καλησπέρα!

Σήμερα πήγα με το παιδάκι μου (μωρό ακόμα) σε ένα παιδότοπο, που μας άφησε αρκετά άσχημη εντύπωση (δε λέω όνομα για ευνόητους λόγους - να μη θεωρηθεί δυσφήμιση, κλπ κλπ...).

Η κοπέλα που πρόσεχε τα νήπια-μωράκια ήταν απότομη και τους φώναζε (αν είναι δυνατόν!!!), και δίπλα από το χώρο που παίζουν τα μωράκια υπήρχε μία σκοτωμένη/πατημένη κατσαρίδα. Όταν της το είπα - ευγενικά πάντα - έκανε την έκπληκτη και την απομάκρυνε με το πόδι της :mad: χωρίς να τη βγάλει έξω από το χώρο που παίζουν τα μωρά :shock:. Θα μπορούσε κάποιο από τα μωρά να την πιάσει και να βάλει τα χεράκια του στο στόμα, τι να πω, τα συμπεράσματα δικά σας...

Σκέφτομαι μήπως θα έπρεπε να κάνω παράπονα και που να απευθυνθώ, μιας και ο εν λόγω παιδότοπος νομίζω ότι είναι δημόσιος και όχι ιδιωτικός... Από την άλλη, μήπως θα έπρεπε να κάνω αυτό ακριβώς που κάνω τώρα? Δηλαδή να ενημερώσω και τις άλλες μανούλες, γιατί βρε παιδιά, η υγιεινή και η υγεία των παιδιών μας είναι πολύ σημαντική.

Θα ήθελα τη γνώμη σας λοιπόν....

Διαφημίσεις

υπαρχουν δημοσιοι παιδοτοποι?? δεν το εχω ξανακουσει...

στην θεση σου, απλα θα διαλεγα εναν καλο παιδοτοπο που να πληρει αυτα που θελω για το παιδι μου...αν και η αληθεια ειναι, οτι το παιδι μου αν ηταν μωρο οπως αναφερεις (αληθεια για ποσο μωρο μιλαμε?)δεν θα τολμουσα να το παω σε εναν χωρο γεματο μικροβια και ιωσεις...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...

κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να ενημερώσεις τον υπεύθυνο... απαράδεκτο να μην ασχολήθηκε καθόλου η υπάλληλος και γενικά το φέρσιμο της (που από ότι είπες φωναζε στα μικράκια)...

Νομίζω ότι είναι δημόσιος... Δεν είμαι 100% σίγουρη. Σίγουρη είμαι μόνο για ότι είδα με τα ματάκια μου, για την κοπέλα δηλαδή που φώναζε στα παιδάκια και για την κατσαρίδα...

Το δικό μου είναι 15 μηνών, έχουμε πάει και σε άλλους παιδότοπους που του άρεσαν και έπαιξε όμορφα με τα άλλα παιδάκια, αλλά όταν τα είδα αυτά στον συγκεκριμένο παιδότοπο εννοείται ότι φύγαμε σφαίρα!

Παραθέτω όπως σας είπα απλά τον προβληματισμό μου, γιατί σκέφτομαι ότι καλά, εγώ το παιδί μου δε θα το ξαναφέρω εδώ, η άλλη η μανούλα όμως που θα το φέρει, γιατί θα πρέπει να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση? Και στο κάτω κάτω, αν όντως κάποιος δε βρεθεί να κάνει παράπονα, πώς στο καλό θα απομακρύνουν αυτό το άτομο από τον συγκεκριμένο χώρο?

Ναι, αυτό θα κάνω, θα ενημερώσω τον υπεύθυνο...

Magdoulini, ξέχασα να σου πω ότι ήταν ανοιχτός παιδότοπος. Σύμφωνα με τις συμβουλές του παιδιάτρου όταν είναι σε ανοιχτό χώρο είναι πιο δύσκολο από ότι σε ένα κλειστό χώρο να κολλήσουν ιώσεις, αυτό όμως δεν κάνει την κοπέλα να παύει να είναι ευγενική και καλή με τα παιδάκια, καθώς επίσης και όταν βλέπεις ένα σκοτωμένο έντομο κατάχαμα να μην το μαζεύεις... Δεν έχω την απαίτηση να μαζέψει τυχόν φυλαράκια από τα δέντρα που είχαν πέσει, γιατί όπως είπα είναι ανοιχτός παιδότοπος, και φύλα θα πέσουν, και σκόνη θα γεμίσει, εντάξει... Αλλά το έντομο το μεγάλο πάρε βρε παιδί μου ένα κομμάτι χαρτί, μία σκούπα, κάτι τέλος πάντων, και αν σιχαίνεσαι φώναξε κάποιον άλλον να το κάνει, αλλά απομάκρυνέ το αμέσως από το χώρο που παίζουν τα μικρά... τι να πω, εγώ πάντως σίγουρα δε θα ξαναπάω, αλλά όπως είπα και πιο πάνω θα ενοχλήσω τον/τους υπεύθυνο/ους για να ξέρουν τι γίνεται...

Διαφημίσεις

Magdoulini, ξέχασα να σου πω ότι ήταν ανοιχτός παιδότοπος. Σύμφωνα με τις συμβουλές του παιδιάτρου όταν είναι σε ανοιχτό χώρο είναι πιο δύσκολο από ότι σε ένα κλειστό χώρο να κολλήσουν ιώσεις, αυτό όμως δεν κάνει την κοπέλα να παύει να είναι ευγενική και καλή με τα παιδάκια, καθώς επίσης και όταν βλέπεις ένα σκοτωμένο έντομο κατάχαμα να μην το μαζεύεις... Δεν έχω την απαίτηση να μαζέψει τυχόν φυλαράκια από τα δέντρα που είχαν πέσει, γιατί όπως είπα είναι ανοιχτός παιδότοπος, και φύλα θα πέσουν, και σκόνη θα γεμίσει, εντάξει... Αλλά το έντομο το μεγάλο πάρε βρε παιδί μου ένα κομμάτι χαρτί, μία σκούπα, κάτι τέλος πάντων, και αν σιχαίνεσαι φώναξε κάποιον άλλον να το κάνει, αλλά απομάκρυνέ το αμέσως από το χώρο που παίζουν τα μικρά... τι να πω, εγώ πάντως σίγουρα δε θα ξαναπάω, αλλά όπως είπα και πιο πάνω θα ενοχλήσω τον/τους υπεύθυνο/ους για να ξέρουν τι γίνεται...

προφανως οτι γινεται,γινεται με τις ευλογιες των υπευθυνων...δεν μπορει να μην εχουν ακουσει την κοπελα να φωναζει...παραυτα εφοσον το επιθυμεις, ενημερωσε τους και για την συμπεριφορα της κοπελας αλλα και για την κατσαριδα και απο τις αντιδρασεις τους θα καταλαβεις ποσο ασχολουνται ή οχι με τον χωρο...

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...