Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

κλειστα δακτυλα στο ανω ακρο

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους τους γονεις στο forum ,ειμαι μελουσα μανουλα για πρωτη φορα και σε δυο εβδομαδες θα σφιξω την κορουλα μου στην αγκαλια μου.θα ηθελα να σας πω οτι το μωρακι μου εχει μια ιδιαιτεροτητα και θα ηθελα να το μοιραστώ μαζι σας μηοως και καποιος εχει περασει κατι αναλογο,η μικρη μου σε ολους τους υπεριχους δεν ανοιξε ποτε τα τρια δαχτυλακια της του αριστερου χεριου της ,μεσο,παραμεσο και μικρο.πρωτη φορα φανηκε στο β επιπεδου,διαφορες αποψεις απο γιατρους αλλα ολοι μου ειπαν οτι θα δουμε το προβλημα οταν γεννηθει,αγωνια τρομερη.....εκανα και αμνιοπαρακεντηση για να αποκλεισουμε συνδρομους,ευτυχως ολα καλα,γι'αυτό και αποφασισαμε να την φορουμε στο κοσμο την μπουμπουκα μου και ας εχει αυτη την ιδιαιτεροτητα.....βεβαια με απασχολει εαν κατα ποσο μπορει να διορθωθει το προβληματακι της,σιγουρα θα χρειαστουμε ορθοπαιδικο ειδικευμενο.μου εχουν αναφερει γαι εναν στα γιαννενα πολυ καλο.ρωταω λοιπον καποιος εχει αναλογη εμπειρια,ευχαριστω εκ των προτέρων για οποιον απαντησει.....ο θεος να βοηθαει ολα τα παιδακια μας!!!!

Διαφημίσεις

Με το καλο το μωρακι σας!

Εγω θα σου πω για τον μικρο μου αδερφο που γεννήθηκε με τα δυο τελευταία δάχτυλα του ενός ποδιού κολλημένα... Απο πανω μεχρι κατω...

Και επειδη ειχε κόκκαλο ξεχωριστό το καθε δάχτυλο του κάναν επέμβαση σαν πολυ μωρο και τα χώρισαν...

Τωρα δεν ξερω αν ηταν απαραίτητο αλλα το εκαναν!

Τωρα πιστεύω κατι ανάλογο θα γινει και σε εσάς ΑΝ όντως ειναι ετσι τελικα

Ομως θελει ψάξιμο και καλη δουλεια ειδικα αν ειναι στα χεράκια!

Ολα καλα ομως αυτα ειναι μηδαμινά!

Την υγεια του να'χει το αγγελούδι σας και ολα γίνονται!!!

Συμφωνώ με τη Χριστίνα. Από τη στιγμή που έχουν διαφορετικό κόκκαλο κάνει μία εγχειρισούλα καθαρα για αισθητικούς λόγους. Κ μένα το κοριτσάκι μου έχει στο ένα πόδι αλλά μόνο στη βάση δύο δαχτυλακια ενωμένα. Θέλει πολυ παρατηρητικότητα για να το καταλαβεις όμως και γι αυτο δε φανηκε και στον υπέρηχο.Μη στεναχωριέσαι καθόλου.

sJbgp3.png W9hQp3.png

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας,σε λιγες μερες θα δουμε τι ακριβως αντιμετωπιζουμε,μακαρι να ηταν στο ποδαρακι,θεωρω οτι θα ηταν πιο ευκολα τα πραγματα,τωρα θα ειναι πιο εμφανες,ειναι τοσο μικρα τα αγγελουδια μας και δεν αντεχω να την βαλω σε διαδικασιες επεμβασεις,ευτυχως μου εχουν πει για εναν πολυ καλο στα ιωαννινα ειδικευμενο στα ανω ακρα......ευχαριστω πολυ!!!

αν χρειαζεται ορθοπεδικο ξερεις αν ομως χρειαζεσαι παιδοπλαστικο εχω να σου συστησω εναν κορυφαιο,απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο ακουσματα.εναν καλλιτεχνη που υποκλινομαι μπροστα του.ολα να πανε τελεια και μη φοβασαι.πιο μεγαλος ειναι ο φοβος για το χειρουργειο παρα το ιδιο το χειρουργειο.να ψαξεις μονο τον καλυτερο γιατρο

7Ggjp2.png

Διαφημίσεις

Αν θα μπορουσες θα ηθελα να μου στειλεις σε μυνημα το ονομα του γιατρου και τηλ.ειμαι απο βορεια ελλαδα.οτι πληροφοριες μαθαινω για καλους γιατρους ισως να μου χρειαστουν.βεβαια ολα θα ξεκαθαρισουν οταν γεννηθει η μπουμπου μου....ειναι πολυ συμαντικο να βρεθει ο καταλληλος γιατρος γιατι τα παιδακια μας δεν πρεπει να ταλαιπωρηθουν.

θα μπορουσες να την πας να τη δει αφου φυσικα μιλησεις μαζι του.εγω περασα το παιδι απο το παιδων με μεγαλη ταλαιπωρια...ευτυχως τον βρηκα.και σκεψου ειμαστε 6 ωρες μακρια απο αθηνα

7Ggjp2.png

Σε ευχαριστω πολυ που μου απαντησες,θα κρατησω τις πληροφοριες σου.παρακαλαω καθε μερα να μην χρειαστει επεμβαση το αγγελουδι μου η τουλαχιστον να ειναι κατι παραμικρο....υγεια σε ολα τα μωρακια μας...

Επειδη εχουμε παρόμοιο θέμα (υποπλαστικες φαλαγγες) ο παιδοχειρουργος και μαλιστα ειδικος στην μικροχειρουργικη ακρων είναι ειδικος, πιστεψε με 3 χρόνια το έψαξα πολύ, όπως σου είπα. Ο πλαστικος έρχεται πολύ αργοτερα, αν θα ειναι ποτέ απαραίτητο.

Διαφημίσεις

Τελικα εισαι ο προσωπικος μου αγγελος,δεν εξηγηται αλλιως ακομη και εδω εσυ μου απαντησες παλι,κατι καταλαβα για αυτο και σου εστειλα μηνυμα....ολα καλα βρε κοριτσι και περιμενω τα δικα σας νεα,εγω μαλλον την αλλη εβδομαδα θα κανω καισαρικη και ολα θα φανουν.....πολλα φιλια απο την μπουμπου μου στα παληκαρια σου!!!

Τελικα εισαι ο προσωπικος μου αγγελος,δεν εξηγηται αλλιως ακομη και εδω εσυ μου απαντησες παλι,κατι καταλαβα για αυτο και σου εστειλα μηνυμα....ολα καλα βρε κοριτσι και περιμενω τα δικα σας νεα,εγω μαλλον την αλλη εβδομαδα θα κανω καισαρικη και ολα θα φανουν.....πολλα φιλια απο την μπουμπου μου στα παληκαρια σου!!!

Eμεις στις 20 έχουμε ραντεβού και θα μας πει πότε ξεκινάμε την πρώτη επέμβαση. Με το καλό να φέρεις τη μπουμπού σου στον κόσμο μας!

Θα σε εχω στο νου μου και θα σε στείλω μήνυμα στο κινητό.

Me to kalo to mwro k m enan pono.tria apo ta aderfia tis giagias mou exoun enomena ta duo daxtula tou xeriou.den kanane pote epembasi alla einai kai megaloi se ilikia 80 +.den exoun oute eixan pote kapoio allo thema ygeias k oute kapoio syndromo.apla to ena apo ta eggonia tous to klironomise.to paidaki mia xara einai k ayto.elpizw na pane ola kala me to mwro sou.sorry gia ta greeklish alla den exei ellinika I siskeyi.

Διαφημίσεις