Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

sos υπαρχει εκπαιδευση τουαλετας expressQ

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες!Ο μικρος θα γινει σε λιγο καιρο 3χρ κ απο το καλοκαιρι παλευω να του κοψω την πανα.Εχω καταφερει να τον πηγαινω εγω τουαλετα καθε 1,5-2 ωρες νΑ κανει τσίσα αλλά τα κακα ή τον καταλαβαινω κ τον παω εγώ ή τα κανει πάνω του αν δεν τον καταλαβω.Το θέμα ειναι πως μας πηραν σε κρατικο παιδικο που θέλουν τα παιδακια να εχουν καθαρισει.Όταν εκανα την αιτηση τον Ιουνιο πιστευα πως θα τα καταφερναμε.Τώρα όμως ανησυχω.Δεν πηγα κ να συζητησω με τις δασκαλες απο κοντα.Εχει καμια παρομοια εμπειρία;Δε θελω να χασουμε τη θεση εξαιτιας αυτου αλλά δε θέλω κ να πιεσω κ το παιδι.

Διαφημίσεις

Το παιδι μονο του δλδ δεν καταλαβαινει ποτε θελει τσισα του?Αν δε το πας εσυ δλδ θα τα κανει πανω του?

Γεια σου φιλεναδα!Ναι καποιες φορες που τον ξεχασα τα έκανε πανω του.Φροντιζω να εχω το νου μου.Εγω νομιζα οτι ακομη εχουμε δρομο αλλα αλλες μανες μου ειπαν οτι κ αυτες αυτο κανουν(αυτες κ στα κακα)κ λενε πως καθαρισε.Το πανε καθε δυο ωρες για τσισα κ αυτο.Εγω τους ειπα πως καθαρισμα εννοω να το λεει το παιδι κ μετα να πηγαινει μονο του.Επιμενουν πως ειναι το ιδιο κ οτι ειναι οκ για παιδικο .Τωρα με τα κακα δεν ξερω τι νακανω

Οκ τοτε.Τα κακα...εμενα είναι 3 ο μικρος πανα εχουμε βγαλει αλλα για τα κακα τη ζηταει...δε δεχεται να τα κανει στη λεκανη.Ετσι εκανε και ο μεγαλος μου.Καποια στιγμη θα τη βγαλει.Αλλα εσυ δε νομιζω ότι μπορεις να κανεις κατι περισσοτερο.Αν το παιδι δεν καταλαβαινει ότι θελει τσισα...περιμενε το λιγο ακομα.

• 1 month later...

Καλησπερα! Ο μικρος μ εγινε τρια στις 23.10. 1 μηνα πριν γινει 2,5 κ αφου τον ειχα δοκιμασει αρκετες φορες του ειπα οτι πανες τελος.αυτη ειναι η τελευταια κ τωρα βρακι. Παραδοξως επιασε ισως επειδη καταλαβαινε πληρως την κατασταση απλα δε ηθελε να την κοψει. Μια εβδομαδα μετα κοψαμε κ την βραδινη. Φυσικα εχει φορες πογ το βρακι του βρεχεται οταν ξεχαστει με τοπαιχνιδι αλλα δε ειχαμεποτε ατυχημα το βραδυ. Στον παιδικο που παει, κρατικος κ εμας, εχει τυχει να βραχει κ μ τον αλλαζουν.απλα τις πρωτες μερες δεν ηθελε να κατουρησει εκει. Τωρα εχει στρωσει.

" Ήρθες εσύ κι η νύχτα γέμισε φως" 30.10.10-23.10.12

Μ+Γ 09.09.02

N9tLp2.pngikF4p2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια τελικά όλα καλά με τον μικρο μου.Παει στην τουαλέτα κανονικα για τσισα στον παιδικό ,τα κακα του τα κανει σπίτι μονο ειτε στην τουαλέτα ειτε οταν του βάζω παμπερ για να κοιμηθει.Το θέμα ειναι οτι ο,τι δεν καταφερα σε 3 μηνες το καταφερε το παιδι σε 1βδομάδα.Εγω το καλοκαιρι τον ειχα λιγο χωρις πανα κ λιγο με πανα(φοβουμενη τα ατυχηματα)γιατι ημασταν πολύ εξω.Μεγαλο λαθος μου.Μολις τον αφησα χωρις πανα στον παιδικό ,το παιδι ειχε μονο 2 ατυχηματα.

Είναι πολύ σημαντικό να βάλεις το βρακάκι στο παιδί και να μην το μπερδεύεις με την πάνα. Μετά από μερικές αποτυχίες το παίρνει απόφαση επειδή δεν του αρέσει να βρέχεται.

Επίσης, εμείς εφαρμόσαμε την επιβράβευση με τα αυτοκόλλητα κάθε φορά που έκανε τσίσα/ κακά στο γιογιό, τα οποία τα κολλούσε πάνω στο γιογιό. Εκεί που δεν ήθελε με τίποτα να κάτσει στην αρχή, με τα αυτοκόλλητα άλλαξε συμπεριφορά! :P:p

catcatard20130202_-4_My%20Little%20girl%20is.pngdev007prs__.png

• 1 month later...
Βέβαια το κατάφερε και σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι κι αυτός ένας σημαντικός παράγοντας ;)

Αυτό. Σεπτέμβρη 2014 ο γιος μου δεν. Καμία συνεργασία. Σταμάτησα άμεσα τη προσπάθεια. Απρίλη 2015 σε 1 εβδομάδα έκοψε πρωινή και βραδινή. Ούτε ένα "ατυχημα". 12 Μαρτιου είχε κλείσει τα 3. Σε αυτές τις ηλικίες τα πάντα αλλάζουν εν ριπή.

Το Ήλεκτράκι μου και ο Οδυσσέας μου, οι ηλιαχτίδες μου!

..................................................................................

Ο Θεός πέθανε...

Ο Μαρξ πέθανε...

κι Εγώ τώρα τελευταία δε νοιώθω πολυ καλά...