Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Δυο θετικα τεστ αλλα χοριακη αρνητικη

Recommended Posts

Ειμαι μαμα δυο αγοριων. Ο μεγαλος ειναι σχεδον 3 των και ο μικρος μου 4 1/2 μηνων. Με τον αντρα μου ειχσμε μια επαφη που πιθανολογησαμε οτι μπορει να ειχαμε ενα " μικρο" ατυχηματακι τον 15αυγουστο (οι αθεοφοβοι). Να συμπληρωσω οτι περιοδος μετα την γεννα δεν ειχα ουτε μια φορα.

Εχοντας στο μυαλο μου το πιθανο μας ατυχηματακι λεω δεν κανω το τεστ που μου εχει περισεψει στο ντουλαπι;;;; και τι βγαινει;;;; Αχνο.... αλλα θετικο!!!! ΣΟΚ! Και εγω και ο αντρας μου. Λεω δε μπορει θα κανω κι αλλο.

Παω την αλλη μερα στο φαρμακειο και παιρνω το διπλο της clear blue. Το κανω και βγαινει αρνητικο. Εν τω μεταξυ η κοιλια μου εδω και δυο εβδομαδες ποναει λες και θα αδιαθετησω, αλλα ξερω οτι ειναι και σημαδι εγκυμοσυνης αυτο. Το ειχα και στις προηγουμενες.

Αφηνω 4 μερες να περασουν και κανω και το αλλο clear blue και βγαινει και αυτο αχνο θετικο.

Το επομενο βημα φυσικα ηταν να κανω χοριακη και η οποια βγηκε αρνητικη. Εννοειται οτι εμπιστευομαι την εργαστηριακη μετρηση σλλα το γραφω ολο αυτο το κειμενο για να μου πει καποια αν εχει περασει το ιδιο.

Δυο θετικα τεστ στο σπιτι και μια χοριακη αρνητικη!!! Τι νσ πω;;; ce la vie που λενε και οι γαλλοι. Σε λιγες μερες εχω ραντεβου με τον γιατρο να μου τα εξηγησει καλυτερα!!!

Διαφημίσεις

εγω παλι ειχα τεστ αρνητικο και χοριακη καραθετικη! η μετρηση ομως της χοριακης δεν χωραει αμφιβολια...να σου ζησουν τα μωρα σου

εχω εναν μικρο πριγγηπα στην αγκαλια μου...