Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

Παιδότοπος "τα Ζαβολάκια" εντυπώσεις?

Recommended Posts

Θα ήθελα τη βοήθειά σας. Σχεδιάζω το πάρτυ της κόρης μου που θα κλείσει τα 4 σε λίγο καιρό και ψάχνω χώρο. Δεν έχω ακόμα καταλήξει αν θέλω παιδότοπο ή κάποιο άλλο χώρο στον οποίο θα φέρω κάποιον να απασχολήσει τα παιδάκια, αλλά ψάχνοντας στο ιντερνετ βρήκα μεταξύ άλλων τον παιδότοπο τα Ζαβολάκια ο οποίος είναι και παιδικός σταθμός απ' ότι καταλαβαίνω. Ο χώρος στο site φαίνεται ιδανικός, υπάρχει και εξωτερικός και εσωτερικός χώρος για να παίξουν τα παιδιά και ο χώρος που θα φιλοξενήσει τους μεγάλους φαίνεται επίσης πολύ συμπαθητικός.

Θα περάσω βέβαια να δω από κοντά το χώρο αλλά μήπως ξέρει κανείς το συγκεκριμένο παιδότοπο για να μου πει άποψη?

bh6wp3.png

Gba0p3.png

Διαφημίσεις

καλή σου μέρα.

έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τον παιδότοπο, έχω πάει και ως καλεσμένη πάρτυ και ανεξάρτητα, κάποια απογεύματα, με τα παιδιά μου.

ο εξωτερικός τους χώρος είναι όντως στα πολύ θετικά σημεία τους, ιδιαίτερα για τους "μεγάλους", γιατί πίνεις κ ένα καφέ χωρίς την πολύ "βαβούρα" που έχουν οι κλασσικοί παιδότοποι ;)

Ακόμα κ σάββατο απόγευμα που είχα πάει κ υπήρχε κάποιο πάρτυ, δεν νιώσαμε "φρακαρισμένοι".

Για τιμές, θεωρώ ότι είναι νορμάλ.

Είναι καλή επιλογή για πάρτυ γενεθλίων εάν μένεις κάπου κοντά.

καλή σου μέρα.

έχω πολύ καλές εντυπώσεις από τον παιδότοπο, έχω πάει και ως καλεσμένη πάρτυ και ανεξάρτητα, κάποια απογεύματα, με τα παιδιά μου.

ο εξωτερικός τους χώρος είναι όντως στα πολύ θετικά σημεία τους, ιδιαίτερα για τους "μεγάλους", γιατί πίνεις κ ένα καφέ χωρίς την πολύ "βαβούρα" που έχουν οι κλασσικοί παιδότοποι ;)

Ακόμα κ σάββατο απόγευμα που είχα πάει κ υπήρχε κάποιο πάρτυ, δεν νιώσαμε "φρακαρισμένοι".

Για τιμές, θεωρώ ότι είναι νορμάλ.

Είναι καλή επιλογή για πάρτυ γενεθλίων εάν μένεις κάπου κοντά.

Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.

Δεν μένω κοντά αλλά δεν έχω βρει και κάτι καλύτερο στην περιοχή μου. Σκέφτομαι ότι έτσι κι αλλοιώς αν αξίζει τον κόπο όπου και να το κανονίσω οι περισσότεροι γονείς θα έρθουν με το αυτοκίνητο. Τώρα αν η διαδρομή αντί για 5 λεπτά είναι 15-20... ελπίζω να μην έχει κανείς μεγάλο θέμα.

Θα περάσω μέσα στο ΣΚ να το δω κι από κοντά και να ρωτήσω τιμές.

Ευχαριστώ και πάλι.

bh6wp3.png

Gba0p3.png