Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ανιματερ για πάρτι 7 χρονης δοκιμασμένη


Recommended Posts

Θα ήθελα να μου προτείνεται εναν η μια ανιματερ δοκιμασμένο !

Τα χαρακτηριστικά που θέλω να εχει ειναι να ειναι ζωντανός κ να κανει τα παιδια να χορέψουν κυρίως. Οχι face painting ,όχι μπαλόνια. Επειδη ο χώρος θα ειναι περιορισμένος δηλ σαν ενα Μεγαλο δωμάτιο βασικά θέλω να χορέψουν, να εχει ενα μικρόφωνο πχ και να τα παρακινεί,και άντε να παίξουν κανένα παιχνιδι. Βλέπετε το κορίτσι μου ειναι πολυ του χορού. Περισυ είχα πάρει κάποια που δεν ήξερα απο εταιρεια που είχα ξανασυνεργαστει και ήταν ....ύπνος σκέτος ! Θα εκτιμούσα πολυ λοιπόν να μου πείτε κάποια που γνωρίζεται ήδη.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 χρόνια μετά...

Διαφημίσεις


Καλησπέρα, ψάχνω ανιματερ/μάγο για το πάρτυ της κόρης μου. Θα γίνει το Μάιο σε ανοιχτό χώρο και θα είναι περίπου 15 παιδιά, 7 ετών η πλειοψηφία. Δεν θέλω απλώς μια κοπέλα να τους βάψει το πρόσωπο, να τους κάνει μπαλονοκατασκευες κλπ αλλά κάποιον να τους κρατήσει το ενδιαφέρον, είτε με δραστηριότητες τύπου κρυμμένος θησαυρός, surviror, είτε μάγο, σε συνδυασμό με τα κλασικά. Αν έχετε εμπειρία από κάποιον επαγγελματία που σας άφησε καλές εντυπώσεις θα με βοηθούσατε πολυ. Ευχαριστώ!

 

Link to comment
Share on other sites

Πήγαμε καλεσμένοι πέρσι σε ένα πάρτυ με μάγο, Μάγος Ραμίρες λεγόταν νομίζω. Δεν ξέρω άλλα στοιχεία. Έκανε πρόγραμμα πολλή ώρα (πάνω από μία ωρα), πρώτα με μαγικά κολπα και μετα με παιχνίδια (πχ λίμπο, να τραβάνε ένα σχοινί από τις δύο πλευρές κ.α.) Το μόνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι σε όλα τα παιχνίδια έβαζε αντίπαλες ομάδες αγορια-κοριτσια. Σε μερικά παιχνίδια καλουσε και καποιους γονείς να κάνουν κάτι και είχε πλακα. Τα παιδιά ήταν τέλος πρώτης δημοτικού, ολόκληρη τάξη και μερικοί με πιο μικρά όπως εμείς.

Link to comment
Share on other sites

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...