Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

απορρητες ενοχλητικες κλησεις στο κινητο

Recommended Posts

Απο το πρωι με παιρνει ενας τυπος τηλεφωνο στο κινητο και μου εχει σπασει τα νευρα. Να τα παρω ομως απο την αρχη. Σημερα στις 9 το πρωι χτυπαει το κινητο μου, βλεπω απορρητο. Το σηκωνω, μου λεει καποιος ψιθυριστα "Ο Κωστας ειμαι" Κωστα λενε το νονο της κορης μου κι επειδη ηταν ψιθυριστη η φωνη νομισα οτι ηταν αυτος κι οτι κατι ηθελε να μου πει χαμηλοφωνα. Ο νους μου ετρεξε κατευθειαν στο κακο, μηπως συνεβη τιποτα κτλ κτλ... Μεχρι που ακουω τον τυπο να μου λεει :Θελω να σ' ακουσω... Λεω:μπαρδον; Μου λεει"θελω να σ' ακουσω να @$$%... Το εκλεισα αμεσως.Ενα λεπτο αργοτερα ξαναχτυπαει, το ξανακλεινω και ξυπναω τον αντρα μου. Του εξηγω τι συμβαινει κι εκεινη τη στιγμη ξαναχτυπαει Το σηκωνει ο αντρας μου και του τραβαει το βρισιδι της ζωής του. (εγω ενοχληθηκα ειν' η αληθεια, επειδη τον ακουγε το παιδι και του ζητησα να το κλεισει) Σε λιγο ξαναπαιρνει, το ξανασηκωνει ο αντρας μου και του λεει: Θα παιρνεις και θα στ' αφηνω ανοιχτο χωρις να μιλαω, εκει να πληρωνεις μλκ, να δουμε τι θα καταλαβεις. Αυτος συνεχισε να ξαναπαιρνει (το σηκωνα αναγκαστικα, γιατι λογω δουλειας με παιρνουν συνεχως, ακομη και απο απορρητο και δεν μπορω να χανω δουλειες εξαιτιας του μλκ) Καποια στιγμη το απαντησα, εβαλα το κινητο κοντα στο καζανακι και το τραβηξα 2 φορες μπας και ξενερωσει, τιποτα. Το βιολι συνεχιστηκε μεχρι της 11. Παιρνω το παιδι και παμε στις κουνιες, μεχρι να τελεισωσουμε το παιχνιδι μου ειχε κανει μεσα σε 30 λεπτα 14 αναπαντητες. Ξαναπαιρνει, το σηκωνω, τον απειλω οτι ο αντρας μου δουλευει στην ασφαλεια, κι οτι τον ψαχνει ηδη, μου απαντα :θελω να μπω .... (καταλαβατε που). Του το κλεινω, ξαναπαιρνει. Κανει ενα διαλειμμα και ξαναρχιζει στις 2:30 που καθισαμε να φαμε. Ο αντρας μου σηκωνεται εξαλλος και κλεινει εντελως το κινητο. Το ανοιγω στις 3 βλεπω 12 αναπαντητες. Α, εν τω μεταξυ 3 φορες το ειχαμε απαντησει και το αφησαμε στην αποθηκη (για να μην μπορει να ακουει και τις συνομιλιες μας μεσα στο σπιτι) Παιδια, τον αφησα 3 λεπτα, κι οταν κοιταξα το ειχε ακομη ανοιχτο. Τι σοι ανωμαλια ειναι αυτη; Τι καταλαβαινει; Να πω οτι τον βριζω και φτιαχνεται, τι καταλαβαινει απ' αυτο το γραψιμο; Πριν απο λιγο ξαναπηρε, το σηκωσα και μου ειπε "θελω σεχ" Το ξανακλεισα εντελως. Αλλα δεν ειναι κατασταση αυτη. Το χρειαζομαι ανοιχτο το κινητο. Τι μπορω να κανω; Υπαρχει τροπος να τον εντοπισω;

Διαφημίσεις

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

νομίζω μπορείς μέσω εισαγγελέα..βέβαια εγώ θα έλεγα να μην το σηκώνεις και θα βαρεθεί...αν χρειάζεσαι το κινητο άμεσα, τι να πω, σκέψου ίσως να αλλάξεις νούμερο, βλακεία, αλλά και τι να κάνεις σε τέτοια περίπτωση... :?:?

Πάρε την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που εχεις και ζήτα τους βοήθεια....αν ειναι η cosmote πες μου γιατι εχω μια φίλη μεσα και ίσως ξέρει να μας πει.

ναι! να επικοινωνήσεις με την εταιρεία του κινητού και να ζητήσεις εντοπισμό! μόνο που δεν ξέρω αν γίνεται άμεσα! :?

ρε τους ανώμαλους....

όχι τίποτε άλλο... αλλά να φτιάχνεται με τη φωνή σου ΟΚ.... να φτιάχνεται με τα καντήλια ΟΚ... μα να φτιάχνεται και που πληρώνει;;;;

μωρά μπας και δεν πέρνει από δικό του κινητό;;;; :roll:

.....και που λες ο Πινόκιο... τάνει μαμάααααααααααααα!!!! :lol:

ναι! να επικοινωνήσεις με την εταιρεία του κινητού και να ζητήσεις εντοπισμό! μόνο που δεν ξέρω αν γίνεται άμεσα! :?

ρε τους ανώμαλους....

όχι τίποτε άλλο... αλλά να φτιάχνεται με τη φωνή σου ΟΚ.... να φτιάχνεται με τα καντήλια ΟΚ... μα να φτιάχνεται και που πληρώνει;;;;

μωρά μπας και δεν πέρνει από δικό του κινητό;;;; :roll:

Μα είναι να απορείς!!!!!!!!Jean επίζω να τον εντοπίσετε!!

n3kPp3.png

zewgp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΛΟΓΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.ΤΙΠΟΤΑ ΑΣΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΘΥΜΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ Μ............ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ

Άκρως εκνευριστικός...

Ειδοποίησε την εταίρεία όπως είπαν κοριτσάκι μου μήπως εκείνοι σε κατευθύνουν πιο σωστά...

Όταν παίρνω...γεμίζουν τα χέρια μου. Όταν δίνω, γεμίζει η ψυχή μου...

Γράψε μια αίτηση προς την Εισαγγελία και με απλά λόγια εξήγησε το πρόβλημά σου, ζητώντας στο τέλος

να δώσει ο Εισαγγελέας εντολή προς την εταιρία κινητής τηλεφωνίας να παρακολουθήσει τις εισερχόμενες κλήσεις για τον εντοπισμό του κακόβουλου ατόμου.

Αυτή η εισαγγελική εντολή χρειάζεται γιατι η παρακολούθηση τηλεφώνων χωρίς άδεια ή έναν καλό λόγο είναι παράνομη.

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες. Ευτυχως σημερα δεν με ενοχλησε. Χθες επαιρνε μεχρι τις 5 χωρις σταματημο. Απο το ωραριο το οποιο "χτυπησε" χθες (9-5) εικαζω οτι μαλλον ο τυπος καπου δουλευε Κυριακατικα και του την εδωσε και μαλλον ειχε και τηλεφωνο στη δουλεια διαθεσιμο και χρονο να ^^*&ιζεται! Ας ελπισουμε οτι δεν θα με ξαναθυμηθει στην επομενη βαρδια... :roll:

To θέμα έιναι: πώς βρήκε το τηλέφωνό σου? :roll::roll:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Διαφημίσεις

Σουσουραδιτσα μου... τι δουλεια κανω; Πως διαφημιζω τη δουλεια μου; Εκει που το βρισκει ο ενδιαφερομενος για τη δουλεια μου, το βρηκε κι αυτος...

Σουσουραδιτσα μου... τι δουλεια κανω; Πως διαφημιζω τη δουλεια μου; Εκει που το βρισκει ο ενδιαφερομενος για τη δουλεια μου, το βρηκε κι αυτος...
:lol::lol::lol: Εντάξει ,εντάξει το Ξανθό συνεχίζει ακάθεκτο!!! Δεν το σκέφτηκα αυτό :lol::lol:

ΜΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ

Ρατσιστής δεν γεννιέσαι … γίνεσαι

Δεν ειναι αναγκη να το βρηκε και ετσι..Εμενα προπεσρι με πηρε μια μερα ενας κατα λαθος.. Ενας αλβανος.. Μου ζηταει εναν αλλο Αλβανο οκ λεω λαθος και κλεινω... Και μια βδομαδα με ενοχλουσε.. Βρηκε ενδιαφερουσα τη φωνη μου..

Τι το σηκωνε ο αντρας μου τιποτα..

Τελικα το σηκωσε ο πατερας μου και του λεει αν εισαι αντρας και εχεις α@#$%^α ελα τωρα εδω τωρα να δουμε ποιος εχει μεγαλυτερα.. Και αν δεν μπορεις ερχομαι εγω μεχρι την διευθυνση που μου δωσανε απο τον εισαγγελεα.. :lol:

Σταματησε και δεν ξαναπηρε

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Δεν ξερω για κρομμυδια.. :lol:

Το βρωμοστομα παντως απο το μπαμπα μου το πηρα..

Εχω κανει απιστευτα σεμιναρια απο βρεφος.. :lol:

και δυστυχως τωρα τα ιδια σεμιναρια παιρνει και το παιδι μου.. :cry:

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Ο εισαγγελέας δεν πρόκειται να δώσει εντολή για άρση απορρήτου για κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση. Ακόμα και όταν είναι βαρβάτη υπόθεση, μηνών έστω, ακόμα και τότε είναι δύσκολο.

Το θέμα είναι να μην σε βάλει στο μάτι κανένας μουρλός γιατί τα δικαιώματά του «καβαλάνε» τα δικά μας, των ήσυχων πολιτών…

Και μένα με πήρε ένας προχθές, λάθος και του άρεσε λέει η φωνή μου. Με έπαιρνε, με ξανα-έπαιρνε, με ξανα-ματα-έπαιρνε…. μετά την ευγένεια ήρθε το «γαλλικό-μπινελίκι» και με… ξεπέρασε!!! :lol::lol:

Τζιν ...κάνε εκτροπή κανα 2 ωρες στο τηλ της συμπεθέρας σου .... :lol:

βεβαια υπάρχει κινδυνός να μεινεις χωρίς δουλειά για πάντα μετά ... :cool:

Eίναι προτιμότερο σε ένα παιδί να περισσεύει η αγάπη παρά να του λείπει....

Σας βεβαιω οτι τα γαλλικα μου ειναι απταιστα,χο χο χο, απλα δεν τα χρησιμοποιησα στην περιπτωση του γιατι ορισμενοι φτιαχνονται με κατι τετοια.

Λοιπον, τα νεωτερα, με παρνει 2-3 φορες το βραδυ, μεταξυ 2 και 5 αλλα εγω το εχω παντα στη δονηση οποτε καμια ενοχληση. Βλεπω τις κλησεις του το πρωι... Συντομα θα βαρεθει, τι στο καλο!

Λοιπον, τα νεωτερα, με παρνει 2-3 φορες το βραδυ, μεταξυ 2 και 5 αλλα εγω το εχω παντα στη δονηση οποτε καμια ενοχληση. Βλεπω τις κλησεις του το πρωι... Συντομα θα βαρεθει, τι στο καλο!

Αυτη νομιζω οτι ειναι και η καλυτερη αντίδραση, αφου δεν μπορεις να αλλαξεις αριθμο λόγω δουλειας ...

Και εγω πιστεύω οτι συντομα θα βαρεθει και θα χάσει καθε ενδιαφερον ...

1aLup3.png

BtUIp3.png

Σας βεβαιω οτι τα γαλλικα μου ειναι απταιστα,χο χο χο, απλα δεν τα χρησιμοποιησα στην περιπτωση του γιατι ορισμενοι φτιαχνονται με κατι τετοια.

Σήκωσέ το και πες του με βαριά και ερωτική φωνή:

... ναι... τελικά.. άλλαξα γνώμη.. είπα να το διακινδυνέψω... ούτως ή άλλως θα είναι απλό και παραδοσιακό, στεγνό σεξ... δεν θα συνεχιστεί κάποια σχέση μεταξύ μας...

Πρέπει όμως να σε ρωτήσω... μήπως σε πειράζει που έχω υπηρετήσει στα ΛΟΚ... αυτό παλιά... πριν την εγχείρηση!!! :lol::lol::lol:

Ετσι και εμενα με επερνε τηλ μια κοπελα και μου ελεγε κατι τρελα :evil: πηρα την COSMOTE και μου ειπε για αρχη να παω σε ενα καστημα να δωσω τα στοιχεια μου και για μια εβδομαδα οταν θα με επερναν τηλ απο αποκρειψη θα ενημερωναν οτι θα εμφανιστει το νουμερο τους αν δεν εβγαζα ακρη να παω και με ενα χαρτι του εισαγγελεα θα εβρισκα το νουμερο .

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΟΥ !

ΓΙΑΝΝΗΣ 28/08/2004

ΧΡΙΣΤΙΝΑ 16/09/2006