Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ξέρει κανείς για το λιλοσπιτο στην γλυφαδα

Recommended Posts

Καλησπέρα. Χρειάζομαι πληροφορίες για τον παιδικό λιλοσπιτο στην Γλυφάδα. Ξέρει καμία; Έχει κανείς πάει το παιδί του εκεί? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια σας.

• 4 months later...

Διαφημίσεις

ελπίζω να σε πρόλαβα, θα σου πρότεινα να μην πας στο λιλόσπιτο. ξεκίνησε πολύ καλά αλλά στην πορεία έκανε μεγάλα λάθη. είναι καινούργιος σταθμός και καθαρός αλλά μέσα όλες οι κοπέλες δεν ειναι εκπαιδευτικοί και κοιτάνε για το κέρδος τους και όχι για τα παιδιά

• 2 εβδομάδες μετά...

Δεν συμφωνώ... Στέλνω το παιδί μου εκεί κ ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένη. Καθαρό, όμορφο, υπεύθυνο κ με αγαπη στα παιδια. Εκπαιδευτικοί ειναι τα κορίτσια εκτός απο μια που δουλεύει χρονια κ ειναι ψυχολόγος. και εχει κ σχολική σύμβουλο που καθοδηγεί το εκπαιδευτικό τους πρΟγραμμα. Έχουν γίνει κάποιες αλλαγές στο προσωπικό κ απο τότε ολα πανε ακομα πιο σωστά. Για τις τιμές του κ την ποιότητα τους.... το θεωρώ τοπ της περιοχής. Ενημερώνουν για τα πάντα κ έχουν κ εξαιρετικούς συνεργάτες κ δραστηριότητες. Το παιδί μου εχει εξελιχθεί πολυ κ φυσικά γυρνάει χαρούμενο.... Καλη σας μερα!

mamastema, το γεγονός οτι κάποιος απάντησε τόσο γρήγορα σε παλιό σου Post, με κάνει να σκεφτώ ότι απαντάει κάποιος από τον κύκλο των ιδιοκτητών. H τιμή για το ωράριο είναι όντως λογική αλλά δεν πρέπει πάντα να σκεφτομάστε το οικονομικό κομμάτι.Ναι υπήρχε ψυχολόγος πάρα πολύ καλή στην δουλειά της με τα παιδιά αλλά υπήρχαν και από άλλα άσχετα επαγγέλματα. Η επιλογη του σταθμού είναι θέμα προσωπικό και δύσκολα βγάζει κάποιος συμπερασμάτα απο ανώνυμα Post, καθώς οι υπευθυνοί του κάθε σταθμού μπορούν να καθοδηγούν τις σκέψεις και τις αποφάσεις κρυμένοι πίσω από την ανωνυμία, αλλά πολλές φορές αύτο φαίνεται από το στυλ της απάντησης. Σου ευχομαι να διάλεξες τον καλύτερο για σενα και το παιδάκι σου σταθμό.

• 5 months later...

Η manoula78 έχει απόλυτο δίκιο! Ειδικά φέτος, ότι αξιόλογο υπήρχε από εκπαιδευτικούς και λοιπό προσωπικό έχει αποχωρήσει ή το έχουν απολύσει. Δεν υπήρχε καμία ενημέρωση για τις αλλαγές αυτές πάρα μόνο όταν γινόταν παράπονα από γονείς και η αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση γινόταν με ψέμματα υποτιμόντας την νοημοσύνη των γονιών αλλά και των παιδιών! Στην Γλυφάδα υπάρχουν αξιόλογα σχολεία με σωστούς επαγγελματίες που σέβονται τους γονείς με τα ίδια δίδακτρα ή και με λίγα παραπάνω. Η εμπειρία είναι προσωπική και δεν έχω κανένα προσωπικό όφελος!

Διαφημίσεις

• 6 months later...

Καλησπέρα!! Θα μπορούσα να έχω κάποιες πληροφορίες από τα κορίτσια που έχουν εμπειρία από τον συγκεκριμένο παιδικο σταθμό? Γιατί είμαι προς αναζήτηση παιδικού στην περιοχή για τη μικρή μου και η πρώτη επίσκεψη μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις..

• 11 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...