Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΠΑΛΙΟ υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης?

Recommended Posts

καλησπέρα σε όλες!είμαι νέα στο φόρουμ κ επειδή μου μπήκε η υποψία θα ρωτήσω εσάς!λοιπόν...12/7 ήμουν αδιάθετη,με κύκλο σταθερό 29 ημερών.με τον σύντροφο μου ήρθαμε σε επαφή στις 21,23,24,25 κ 27/7..στις μέρες ωορηξίας...εν ω μεταξύ είναι δυο μέρες τώρα που πονάει το στήθος κ έχω τσιμπήματα στην μέση..το ξέρω,είναι πολύ νωρίς...αλλά έχω πιθανότητες?ευχαριστώ πολύ!:P

Διαφημίσεις

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

καλησπέρα σε όλες!είμαι νέα στο φόρουμ κ επειδή μου μπήκε η υποψία θα ρωτήσω εσάς!λοιπόν...12/7 ήμουν αδιάθετη,με κύκλο σταθερό 29 ημερών.με τον σύντροφο μου ήρθαμε σε επαφή στις 21,23,24,25 κ 27/7..στις μέρες ωορηξίας...εν ω μεταξύ είναι δυο μέρες τώρα που πονάει το στήθος κ έχω τσιμπήματα στην μέση..το ξέρω,είναι πολύ νωρίς...αλλά έχω πιθανότητες?ευχαριστώ πολύ!:P

Καλημέρα!! Πιθανότητες σίγουρα έχεις (μπορούσες να κάνεις επαφή και στις 28/7 (αν τα υπολογίζω καλά). Οι πιθανότητες όμως βασίζονται στις ημέρες των επαφών και όχι στα συμπτώματα που αναφέρεις! Είναι σχεδόν απίθανο να έχεις τέτοια συμπτώματα τώρα...Είναι πολύ νωρίς. Δε λέω ότι τα φαντάζεσαι, αλλά ο οργανισμός μας καμιά φορά σωματοποιεί αυτό που σκεφτόμαστε, ελπίζουμε ή φοβόμαστε! Καλή επιτυχία σου εύχομαι ολόψυχα!!!

Καλημερα anna.bell σου ευχομαι το αποτελεσμα που επιθυμεις γρηγορα!!

Κοιτα δεν ξερω πολλα θα πουνε τα κοριτσια που ξερουν καλυτερα αλλα νομιζω πως ειναι λιγακι νωρις για συπτωματα.Λογικα 10 ΔΕΝ περιμενεις?και ποσο καιρο προσπαθηται?

καλησπέρα κ ευχαριστώ που απαντήσατε..όντως,επόμενο κύκλο περιμένω στις 10/8..τους τελευταίους δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες ,την πρώτη φορά όμως καθώτι 'αδιάβαστη' κ στο ταξίδι του μέλιτος χάσαμε τις σημαντικές για εγκυμοσύνη ημερομηνίες...υπάρχουν συμπτώματα που δείχνουν εγκυμοσύνη πρίν την καθυστέρηση?μάλλον το θέλω πολύ!-αν κ το στήθος μου όντως πονάει κ δεν 'αντέχει΄ πίεση εδώ κ τρείς μέρες.οχι οτι είναι κάτι...αλλά κ μόνο η ιδέα!

καλησπέρα κ ευχαριστώ που απαντήσατε..όντως,επόμενο κύκλο περιμένω στις 10/8..τους τελευταίους δύο μήνες έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες ,την πρώτη φορά όμως καθώτι 'αδιάβαστη' κ στο ταξίδι του μέλιτος χάσαμε τις σημαντικές για εγκυμοσύνη ημερομηνίες...υπάρχουν συμπτώματα που δείχνουν εγκυμοσύνη πρίν την καθυστέρηση?μάλλον το θέλω πολύ!-αν κ το στήθος μου όντως πονάει κ δεν 'αντέχει΄ πίεση εδώ κ τρείς μέρες.οχι οτι είναι κάτι...αλλά κ μόνο η ιδέα!

anna.bell είναι πάρα πολύ νωρίς να ψάχνεις για συμπτώματα κούκλα μου! Το πρησμένο στήθος που πονάει είναι σύμπτωμα περιόδου αλλά και εγκυμοσύνης, δε βγάζεις άκρη με κάτι τέτοια! Ασε που το σώμα μας πολλές φορές...παίζει με το μυαλό μας!!

Εγώ προσπαθώ πολύ καιρό και μου έχουν συμβεί διάφορα! Αρκεί να σου πω για το στήθος ότι κατά κανόνα σε μένα πρήζεται μία βδομάδα περίπου πριν αδιαθετήσω και όταν αρχίζει πια να ξεπρήζεται...ερχεται η περίοδος!

Αυτό όμως συμβαίνει συνήθως! Γιατί έχει υπάρξει μήνας που δεν πρήστηκε καθόλου. Ελεγα κι εγώ ότι αυτό είναι κάτι διαφορετικό, δε θυμόμουν να είχε ξανασυμβεί και σκέφτηκα μήπως είμαι έγκυος: Εξάλλου δεν έχουν όλες τα ίδια συμπτώματα!! Τζίφος!

Μια άλλη φορά πρήστηκε το στήθος μου πολύ νωρίς. Λέω πάλι...αυτό είναι!! Πρήστηκε, ξεπρήστηκε και τίποτα! Μετά από 2 μέρες ξαναπρήστηκε (!!!!) και στη φάση που ξεπρηζόταν αδιαθέτησα με 6 μέρες καθυστέρηση και τα νεύρα...κρόσια!!!

Αν θες λοιπόν τη γνώμη μου (βέβαια κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός), μη ψάχνεις σημάδια και ειδικά τόσο νωρίς! Μόνο ένα τεστ εγκυμοσύνης που θα γίνει τη σωστή χρονική στιγμή ή μια εξέταση χοριακής μετράει. Όλα τα άλλα δεν είναι καθόλου σίγουρα και άδικα μας αναστατώνουν!!

Βέβαια κι εγώ που στα γράφω εξακολουθώ να...χουφτώνομαι σαν χαζή για να δω αν πρήστηκα, κοιτάω το χρώμα των θηλών και άλλα τέτοια... Αλλά δεν ψάχνω για αυτά που γράφονται και ακούγονται, ψάχνω για κάτι που εγώ θα καταλάβω στο δικό μου σώμα ότι μου φαίνεται κάπως αλλιώς. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εγκυμοσύνες χωρίς καθόλου συμπτώματα...

Διαφημίσεις

Kalispera sas!! eime k egw kainourgia sto forum kai me exei faei agonia ean ime egkios i oxi!! i teleutaia periodos m itan 1/7 me kiklo 28-32 imerwn exoume erthei se epafi me ton sizigo m stis 13,15,17,19. Den exw dei otidipote kafe i roz igra ta simptomata pou exw einai auta poy exw sinithws otan perimenw periodo kai me pona perissotero i mesi mou. Ti lete iparxun pithanotites na ime egkios??

Kalispera sas!! eime k egw kainourgia sto forum kai me exei faei agonia ean ime egkios i oxi!! i teleutaia periodos m itan 1/7 me kiklo 28-32 imerwn exoume erthei se epafi me ton sizigo m stis 13,15,17,19. Den exw dei otidipote kafe i roz igra ta simptomata pou exw einai auta poy exw sinithws otan perimenw periodo kai me pona perissotero i mesi mou. Ti lete iparxun pithanotites na ime egkios??

Ολα σωστα τα εκανες!! Αρα υπαρχει πιθανοτητα! Αλλα τα συμπτωματα εγκυμοσυνης και περιοδου ειναι ιδια, οποτε αυτο δε μας λεει πολλα. Δυστυχως λιγο υπομονη ακομη...κανε ενα τεστακι τη Δευτερα αν δεν εχεις αδιαθετησει.

Λοιπόν να σας πω την δικιά μου περίεργη εμπειρία και με τις δυο μας εγκυμοσύνες. 5 Μέρες μετά την μοναδική επαφή που είχα πρήστηκε απίστευτα το στήθος με φοβερους πόνους κάτι που δεν είχα ποτέ στην περίοδό μου και τσιμπήματα χαμηλά στην κοιλιά που επίσης δεν έχω νοιώσει σε καμία περίοδό μου. Από τότε λοιπόν έλεγα στον άντρα μου ότι είμαι έγκυος μέχρι που στο δεύτερο μου παιδί ο άνρας μου μου πήρε τέστ εγκυμοσύνης δυο μέρες πριν την πιθανή περίοδο. Τεστ αρνητικό και ο άντρας με κορόιδευε ότι λολάθηκα. Ήμουν 100% σίγουρη ότι ήμουν έγγυος και του το επιβεβαίωσα 2 μέρες μετά με την χοριακή που του έδειξα. Μου συνέβη και στις δύο μου εγκυμοσύνες οπότε μάλλον τρελή δεν είμαι...... Είμαι της άποψης ότι μπορείς να έχεις συμπτώματα από τόσο νωρίς, δεν είναι ο κανόνας συμφωνώ, αλλά γίνεται.

LAAFp2.png

JRM4p2.png

roubina μου σου εύχομαι πολύ πολύ καλά νέα!να έχεις αυτό που επιθυμείς,σε καταλαβαίνω γιατί είμαι στην ίδια φάση ακριβώς!demi1981 ευχαριστούμε που μας δίνεις θάρρος..μακάρι!maraki 1980 ελπίζω αυτά που νιώθω να μην είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας μου...ίσως γιτί έχω έντονα συμπτώματα πρίν την περίοδο..4-5 μέρες πρίν έχω κυκλοθυμική συμπεριφορά,έντονο πρίξιμο,όρεξη κλπ..οπότε γύρω στις 5/8 θα καταλάβω πιστευω αν περιμένω μωράκι ή την περίοδο...πρός το παρόν διαβάζω για συμπτώματα αλλα βλέπω όπως λές κ εσύ οτι τα συμπτώματα ξεκινούν απο τέλος 4ης εβομαδας με 6η...οπότε για την ώρα...ψυχραιμία!χαχαχαχα! κ μετράω αντίστροφα...10/8 περιμένω περίοδο,έχω πολύ σταθερό κύκλο,μόνο την ώρα δεν ξέρω!!!!!!!!

Διαφημίσεις

roubina μου σου εύχομαι πολύ πολύ καλά νέα!να έχεις αυτό που επιθυμείς,σε καταλαβαίνω γιατί είμαι στην ίδια φάση ακριβώς!demi1981 ευχαριστούμε που μας δίνεις θάρρος..μακάρι!maraki 1980 ελπίζω αυτά που νιώθω να μην είναι αποτέλεσμα της επιθυμίας μου...ίσως γιτί έχω έντονα συμπτώματα πρίν την περίοδο..4-5 μέρες πρίν έχω κυκλοθυμική συμπεριφορά,έντονο πρίξιμο,όρεξη κλπ..οπότε γύρω στις 5/8 θα καταλάβω πιστευω αν περιμένω μωράκι ή την περίοδο...πρός το παρόν διαβάζω για συμπτώματα αλλα βλέπω όπως λές κ εσύ οτι τα συμπτώματα ξεκινούν απο τέλος 4ης εβομαδας με 6η...οπότε για την ώρα...ψυχραιμία!χαχαχαχα! κ μετράω αντίστροφα...10/8 περιμένω περίοδο,έχω πολύ σταθερό κύκλο,μόνο την ώρα δεν ξέρω!!!!!!!!

Καλημέρα και σκέψου ότι υπάρχουν χειρότερα!! Π.χ. εγώ δεν έχω σταθερό κύκλο και έτσι δε μπορώ καν να ξέρω αν έχω καθυστέρηση ή όχι και πόσες μέρες. Μόλις φτάσω 30η μέρα του κύκλου αρχίζω και χαίρομαι, αλλά πολύ συχνά μου έρχεται και 32, έχει τύχει και 34....

Όπως καταλαβαίνεις σχεδόν κάθε μήνα επί 4-5 μέρες ψαχνομαι!! Νιώθω ένα πόνο, έστω και ασήμαντο και κάνω....μελέτες ανατομίας να δω πού πόνεσα, τι είδους πόνος ήταν και άλλα τέτοια γελοία!!

Προσπαθείς για πρώτο παιδάκι?

anna.bell σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου εύχομαι και σε σένα το ίδιο. Απο τα ψες την νύχτα έχω πονάκια χαμηλά και κάτι σαν τσιμπήματα!! Επίσης έχω κάτι υγρά χοντρά άσπρα...

Καλησπέρα κορίτσια και απο εμένα είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τα φώτα σας...πρίν απο 7 μήνες είχα βιοχημική κύηση δυστυχώς ..εδώ και 6 μήνες προσπαθούμε για μπεμπέ στις γόνιμες ,περιμένω την ακατανόμαστη 3 με 4 του μήνα με πάντα σταθερό κύκλο.το ερώτημα μου είναι το εξής απο χθές έχω πόνο στην αριστερή ωοθήκη ο πόνος μοιάζει με αυτόν της ωορηξίας που στους προηγούμενους κύκλους δεν τον είχα υπάρχει περίπτωση να είναι σύμπτωμα εγκυμοσύνης η τζαμπα κάνω όνειρα ?το στήθος μου δυστυχώς ξεπρήστηκε αλλα πονάει ακομα.να ευχηθω σε όλες της κοπέλες να φουσκώσουν οι κοιλίτσες σύντομα.ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε.

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Η πιο όμορφη ολής της Γης

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

καλησπέρα κορίτσια!markella29 καλώς ήρθες στην ομάδα!είσαι πολύ κοντά στο να ξέρεις αν είναι άλλο ένα σύμπτωμα περιόδου(αν κ δεν έχω διαβάσει για πόνο στην μια ωοθήκη)ή σε ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης...μιας κ μοιάζουν πολύ κ μετά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε..να χαρούμε?να απογοητευτούμε?σου εύχομαι να έχεις καλά νέα!roubina μου μέσα στο φόρουμ έχω διαβάσει-χωρίς να ξέρω απο προσωπική εμπειρία-οτι τα λευκά υγρά έχουν παρατηρηθεί κ απο άλλες κοπέλες σε πρώιμα στάδια κύησης..μακάρι να είναι έτσι!Μαρακι1980 εσείς προσπαθείτε αρκετό διάστημα?τώρα είσαι κ εσύ σε φάση αναμονής?εμείς προσπαθούμε για το πρώτο,γι αυτό κ έχω άγνοια για αρκετά θέματα..τώρα είμαι πιο συγκρατημένη γιατί εχω πονάκια λές κ περιμένω περίοδο,αν κ αν δεν έχουν ευοδώσει οι προσπάθειες επόμενο κύκλο θα έχω στις 10,νωρίς δηλ.κ για προεμμηνορικό..θα δούμε...κ μακάρι!

καλησπέρα κορίτσια!markella29 καλώς ήρθες στην ομάδα!είσαι πολύ κοντά στο να ξέρεις αν είναι άλλο ένα σύμπτωμα περιόδου(αν κ δεν έχω διαβάσει για πόνο στην μια ωοθήκη)ή σε ένα σύμπτωμα εγκυμοσύνης...μιας κ μοιάζουν πολύ κ μετά δεν ξέρουμε τι να κάνουμε..να χαρούμε?να απογοητευτούμε?σου εύχομαι να έχεις καλά νέα!roubina μου μέσα στο φόρουμ έχω διαβάσει-χωρίς να ξέρω απο προσωπική εμπειρία-οτι τα λευκά υγρά έχουν παρατηρηθεί κ απο άλλες κοπέλες σε πρώιμα στάδια κύησης..μακάρι να είναι έτσι!Μαρακι1980 εσείς προσπαθείτε αρκετό διάστημα?τώρα είσαι κ εσύ σε φάση αναμονής?εμείς προσπαθούμε για το πρώτο,γι αυτό κ έχω άγνοια για αρκετά θέματα..τώρα είμαι πιο συγκρατημένη γιατί εχω πονάκια λές κ περιμένω περίοδο,αν κ αν δεν έχουν ευοδώσει οι προσπάθειες επόμενο κύκλο θα έχω στις 10,νωρίς δηλ.κ για προεμμηνορικό..θα δούμε...κ μακάρι!

Καλημερα κοριτσι μου σου εύχομαι μεσα απο την καρδια μου να εισαι εγω δεν το βλεπω αρχησε και ο πονος στη κοιλια .....

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

Αυτό το μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες με το σύζυγο για δεύτερο παιδάκι αν και προσπαθήσαμε πολύ χαλαρά... δηλ. με ελεύθερη επαφή μόνο την 9η, 10η και 16η μέρα του κύκλου μου που είναι 28 μέρες σταθερά. Από την πολύ αρχή είχα μία διαίσθηση ότι είμαι έγκυος καθώς έχω πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, χαμηλή πίεση και κάτι μικρές ζαλάδες αλλά είπα ότι μπορεί αν είναι και ιδέα μου. Χθες (2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα το early predictor περίμενα 5 λεπτά όσο λέει και δεν έδειξε τίποτα. Μετά από μισή ώρα όμως που το ξαναείδα έδειξε μία αχνή αλλά ξεκάθαρη γραμμή! Να βασιστώ λέτε ή να μην ενθουσιάζομαι από τώρα; Ευχαριστώ πολύ!

vVKkp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Αυτό το μήνα ξεκινήσαμε προσπάθειες με το σύζυγο για δεύτερο παιδάκι αν και προσπαθήσαμε πολύ χαλαρά... δηλ. με ελεύθερη επαφή μόνο την 9η, 10η και 16η μέρα του κύκλου μου που είναι 28 μέρες σταθερά. Από την πολύ αρχή είχα μία διαίσθηση ότι είμαι έγκυος καθώς έχω πονάκια χαμηλά στην κοιλιά, χαμηλή πίεση και κάτι μικρές ζαλάδες αλλά είπα ότι μπορεί αν είναι και ιδέα μου. Χθες (2 μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο έκανα το early predictor περίμενα 5 λεπτά όσο λέει και δεν έδειξε τίποτα. Μετά από μισή ώρα όμως που το ξαναείδα έδειξε μία αχνή αλλά ξεκάθαρη γραμμή! Να βασιστώ λέτε ή να μην ενθουσιάζομαι από τώρα; Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπερα patz αχνη γραμμή στο τεστ σημαίνει θετικο αλλα ισως ειναι νωρις ακομα και η ορμονη ειναι ακομα χαμηλη...γιατι δεν κανεις μια χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα? Η ενα ακομα τεστακι στην πρωτη μερα καθυστέρησης? Εγω στην βιοχημικη που ειχα αχνη γραμμη ειχε βγει την πρωτη μερα καθυστέρησης και ημουν εγκυος...:) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ Η ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ. ΕΝΩ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑ 28 ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 6-7 ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΜΟΝΟ 3 ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΡΟΗ ΗΤΑΝΕ 2 ΚΑΙ 1 ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΚΑΦΕ ΑΧΝΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ? ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΝΩ ΤΡΕΛΗ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ .... ΠΙΝΩ ΠΟΛΛΑ ΝΕΡΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΦΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΔΝ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΙΠΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΡΑ ..... ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΤΕ ?

Καλησπερα patz αχνη γραμμή στο τεστ σημαίνει θετικο αλλα ισως ειναι νωρις ακομα και η ορμονη ειναι ακομα χαμηλη...γιατι δεν κανεις μια χοριακη για σιγουρα αποτελεσματα? Η ενα ακομα τεστακι στην πρωτη μερα καθυστέρησης? Εγω στην βιοχημικη που ειχα αχνη γραμμη ειχε βγει την πρωτη μερα καθυστέρησης και ημουν εγκυος...:) :)

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πόσο αξιόπιστα είναι αυτά τα τεστ πριν την καθυστέρηση... Δεν ήθελα να ενθουσιάζομαι και μετά αν δεν είμαι έγκυος να απογοητευτώ....Σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης και ακόμα τίποτα οπότε μάλλον θα πάω κατευθείαν για χοριακή:P

vVKkp2.png

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, κι εγώ αυτό σκέφτηκα αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ήξερα πόσο αξιόπιστα είναι αυτά τα τεστ πριν την καθυστέρηση... Δεν ήθελα να ενθουσιάζομαι και μετά αν δεν είμαι έγκυος να απογοητευτώ....Σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρησης και ακόμα τίποτα οπότε μάλλον θα πάω κατευθείαν για χοριακή:P

Καλημερααα ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και ανεβασμενη χοριακη περιμενω τα νεα σου :) :)

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....

Κορίτσια, καλησπέρα σε όλες! Σας παρακολουθώ κι ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.. Είμαι η Αναστασία 36 ετών, έχω ένα κοριτσάκι 3,5 ετών κι έχουμε ξεκινήσει ελεύθερες επαφές για 2ο παιδάκι. Τελευταία περίοδο είχα 22/07, με κύκλο 26-28 ημερών κι επαφές 28/07, 31/07 και 03/08 μέχρι στιγμής δεν έχω συμπτώματα τίποτα είναι νωρίς εξάλλου και στην κόρη μου αφού είχα την καθυστέρηση έκανα τεστ και κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος! Το μόνο που έχω διαφορετικό είναι ότι στις μέρες της ωορρηξίας (νομίζώ) από την 9η μέρα του κύκλου και για 2 μέρες πόνο δεξιά στην ωοθήκη και την 3 μέρα (12η κύκλου) έντονος τόσο πολυ που νόμιζα ότι ήταν σκωληκοειδίτιδα, πήγα στο νοσοκομείο έκανα υπέρηχο και είδε ο γιατρός ότι στην αριστερή ωοθήκη είχα αυγουλάκια.Το πόρισμά του ήταν ωορρηξία, ηρέμησα σχετικά αλλά παρόλαυτα ο πόνος δεξιά συνεχίζεται ανα τακτά διαστήματα μέχρι και σήμερα.. Ο πόνος ξεκίνησε την εππόμενη από την 1η ελεύθερη επαφή..λέτε να σημβαίνει κάτι καλό εκεί κάτω? Γίνεται τα ωάρια να τα βλέπει στην αριστερή ωοθήκη κι εγώ να πονάω στην δεξιά?

l1ITp3.png HDApp3.png

Μαρακι1980 εσείς προσπαθείτε αρκετό διάστημα?τώρα είσαι κ εσύ σε φάση αναμονής?εμείς προσπαθούμε για το πρώτο,γι αυτό κ έχω άγνοια για αρκετά θέματα..τώρα είμαι πιο συγκρατημένη γιατί εχω πονάκια λές κ περιμένω περίοδο,αν κ αν δεν έχουν ευοδώσει οι προσπάθειες επόμενο κύκλο θα έχω στις 10,νωρίς δηλ.κ για προεμμηνορικό..θα δούμε...κ μακάρι!

Για το πρωτο προσπαθουμε χωρις επιτυχια εδω και δυο χρονια σχεδον! Δεν ειχα και πολυ πετυχημενες επαφες αυτο το μηνα,οποτε δεν ελπιζω πολλα. Παντως περιμενω περιοδο στις 16/8. Να μας πεις τα νεα σου! Τωρα πως εισαι;Εξακολουθεις να πονας;

Μαρακι1980 εσείς προσπαθείτε αρκετό διάστημα?τώρα είσαι κ εσύ σε φάση αναμονής?εμείς προσπαθούμε για το πρώτο,γι αυτό κ έχω άγνοια για αρκετά θέματα..τώρα είμαι πιο συγκρατημένη γιατί εχω πονάκια λές κ περιμένω περίοδο,αν κ αν δεν έχουν ευοδώσει οι προσπάθειες επόμενο κύκλο θα έχω στις 10,νωρίς δηλ.κ για προεμμηνορικό..θα δούμε...κ μακάρι!

Για το πρωτο προσπαθουμε χωρις επιτυχια εδω και δυο χρονια σχεδον! Δεν ειχα και πολυ πετυχημενες επαφες αυτο το μηνα,οποτε δεν ελπιζω πολλα. Παντως περιμενω περιοδο στις 16/8. Να μας πεις τα νεα σου! Τωρα πως εισαι;Εξακολουθεις να πονας;

Σου ευχομαι με ενα σπορακι στην κοιλιτσα σου ...:) ....

Είσαι Νεράϊδα της Αυγής*

Μ'ένα χαμόγελο μπορείς

Τα Θαύματα να πεις.....